Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

А ви ніколи не задумувались чому МВФ такі вимоги ставить..... а варто би вияснити причину...))))). Як ви думаєте, як щоб валютний запас держави становив 500 млрд дол. МВФ вимагало б пенсійну реформу чи підняття ціни на газ. Ніколи ........ МВФу до лямпочки і наші ціни і наші пенсіонери. Хлопці з МВФу абсолютно добре знають, як розкрадають наш бюджет..... і що так крадуть що навіть не зможуть віддати борги МВФу.... тобто гроші взяли і розікрали. От і МВФ поставив умову нашим злодіям що більше не дадуть, а причину придумали таку щоб не виконана була....це дипломатія називається.... а якщо виконають умови то і гроші для повернення боргу будуть.... МВФ про себе дбає..... а Янукович разом з своїми подельніками про себе .... рідні олігархи податків не платять продати вже фактично немає що..... а як і продадуть то задаром бо своїм..... от і тягнуть гроші там де тільки дають.... а віддавати буде український народ ..... тобто ви..... так що голосуйте ще раз за цю банду ..... ви ж з Донбасу..... Коротше ..."Спасибо жителям Донбаса за президента .........."

• Подобається Подобається x 6
  2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Слава Богу, що є вибір взагалі. На відміну від Росії...

• Подобається Подобається x 4
  3. forester

forester Well-Known Member

Да тут ещё не известно радоваться по этому поводу или горевать. Как минимум два раза украинцы с радостными рассуждениями о возможностях выбора попадали пальцем в небо. Этим ли нужно гордиться?

• Подобається Подобається x 2
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Стара пластинка з кремлівських методичок... Тупо і заїжджено... Кравчук був тоді всього лиш формальним лідером народу, народу який прагнув самовизначення, і це прагнення формували національно свідомі громадяни, які і були тою рушійною силою, яка надихнула весь народ. Не комуняки і совкова сіра маса впливала на свідомість людей, а саме націоналісти. І Кравчук мусів або це очолити, або піти геть.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Схоже Вам цього не зрозуміти... Занадто різний менталітет:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не поспішайте радуватись...Все вказує на те, що вибору більше не буде, як і в Росії:sad:...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

А це - те, що "крєпкіє хазяйствєннікі" зробили зі своєю малою батьківщиною:
    http://ukrlife.net/zhertvyi-ekonomicheskogo-chuda-donbassa/

7. sani

sani Well-Known Member

Вори в законі! отак серед білого дня, в наглу, без всяких пояснень, і без документів пограбувати людей які законно проводили ярмарок!

http://www.youtube.com/watch?v=EeKIhKMQLko&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=CLenkP4_UmY&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=2NZsOerivaA&feature=player_embedded

Мені цікаво тих працівників внутрішніх органів коли посадять?

доречі анегдот:
    іде собі мент, а на асфальті лежить гамно.
    гамно кричить менту:
    - Прівет брателло!
    мент відповідає:
    - Який я тобі брателло?о_О
    - Так ти ж як і я, з внутрішніх органів :)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вищій пілотаж, клас!!! :good:
    І ці люди мені говорять про честь і гідність...

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

А Ви той закон читали?
    Ні? о_О
    То я Вам відкрию таємницю. Норма, введена цим законом, а саме компенсація "встановлена Кабінетом міністрів", придумана пАмаранчевими. І щороку в законі про бюджет використовувалась. І використовується дотепер. Тому відсудити законні виплати і компенсації неможливо було ще й тоді...

9. kym

kym Well-Known Member

Я вже вам колись говорив що ви, як шуллер в карти граєте. Але навіть це у вас погано виходить. Всі ваші цитати розбиваються доволі просто..... В 2008 році був перший етап світової кризи і гроші брали щоб втримати гривню бо ваші друзі з ПР (металургійні і хімічні олігархи) грабанули український народ штучно піднявши в два рази долар до гривні. Перший етап кризи кінчився в 2009 році..... то якого милого Янукович і компанія в 2010-2011 знову беруть 16 млрд дол кредиту..... і назвіть хоч один завод який вони побудували за ці гроші, який з свого прибутку буде вертати цей кредит. Немає такого .... гроші беруть бо все їм мало і треба постійно щось красти - це вже як наркотик без цього не можуть.

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2008
    Президент - Йущенко
    Прем"єр міністр - Йулька
    Голова нацбанку - Стельмах (НУНС)

2009
    Президент - Йущенко
    ПМ - Йулька
    ГНБ - Стельмах (НУНС)

• Подобається Подобається x 2
  11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Какой-то дурень пустил хлесткую частушку - и пошло-поехало... Да, у нас в Донбассе дале профФесору 1\3 голосов. Но - 2\3 дали - другие. Отчего - не славите их? Разница - если не помните - составила 900 тыс. А только Киев и область дали Янику 600 тыс... Скажите - и им спасибо!

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

І один голос дав Стрий

• Подобається Подобається x 3
  13. Дальневосточник

Это из справочника Стеля? :mocking:
    128 округ (м.Стрий) - дал 8,8 тыс. за профФесора...

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

там 8799 голосів намалювали, але той один такий ідейний, як всі 12млн разом узяті

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я взагалі не розумію, як психічно нормальна людина може голосувати за рецидивіста, який до того і двох слів докупи не може стулити. Ні на якій мові. Це вже якийсь масовий психоз...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

та шо ви гаварітє
    от він і стадіони строїть же
    і дороги чинять
    он візовий режим із Ботсваною скасували
    а ще він страну абїдінив

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

а рехформи, рехформують совсєм все
    то вам не пустой звук

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

18. Дальневосточник

19. kym

kym Well-Known Member

Я можу сказати за Краснодон - був там спостерігачом. Зараз уже не памятаю точно цифр але 70-80% тупо голосувало за Януковича.... і основний аргумент був - він наш донецкий ..... і що мене найбільше вразило, що цей аргумент був основний і для місцевої інтелігенції.... вчителів і лікарів, з якими особисто спілкувався... Ніякі контр аргументи про судимість освіту, інтелігентність і інші серйозні речі не сприймалися з порога.... У Львові теж за януковича в окремих районах проголосувало до 16%..... знаю пару таких що призналися..... то і їм співаю пісеньку що вони з Доньасу

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)