Янукович здався Митному союзу Путіна

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Фауст, 30 тра 2013.

1. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    И я о том же.
    У ВАС!!!!
    А Вы всё на Путина валите!
    Как так говорится? Нечего на зеркало пинять, коль..., Сучка не схоче, кобель не вскоче, и т.д.

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Поясните.
    Я туповат, ибо военный.
    Это Вы меня оскорбляете, что-ли?
    Послать Вас на &$%?

• Подобається Подобається x 2
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

То ще як сказати хто бомжі і жлоби... . До сих пір не чув, щоб хтось з Росії їхав в Україну на заробітки, а навпаки. Якщо в Росії бомжі настільки забезпечені, що українці до них їздять на роботу, то я згоден бути таким бомжом.:) Не один рік провівши на заробітках в Росії, можу з впевненістю сказати, коли починається ділення зароблених грошей, то більших жлобів від українців напевно не буває. Були випадки, що не тільки родину "кидав" українець, але навіть брата рідного не жалів, бо йому було мало, в той час, як ті самі москалі /я маю на увазі москалів-трудяг/ ділились останнім куском хліба. Так що не потрібно вже так сильно піднімати імідж українцям і вважати ні за що москалів... .

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

РФ порівняно з ЄС це третій світ. Україна нажаль зараз також, ще з тих 'ліпших' країн. Але інтеграція на схід тільки законсервує всі негативні явища, які є зараз.

• Подобається Подобається x 7
  4. Nerto

Nerto Well-Known Member

Угода Путіна з Януковичем містить ряд цікавих для спостерігачів деталей. Політично воно підтверджує курс на односторонню підтримку Кремлем режиму «сім'ї» та продовження настільки люб'язною обом вченим політики европлагіату, не сумісної з євроінтеграцією. У галузі економіки обіцяє пролонгувати період стабільність гривні в обмін на контроль провідних галузей і підприємств української економіки з кінцевою метою забезпечення її стратегічних інтересів у регіоні та підтримки ЧФ РФ .
    Гуманітарна ідея святкування «руським світом» ювілею Шевченка в т.ч. Севастополі не виглядає занадто привабливою для діячів культури обох країн і вони її навряд чи підтримають. На ленінських урочистостях та ювілеях Великого Вітчизни угода не наполягає.

5. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Не здався , а продався.
    Цікаво, що він дав Путіну під заставу ?

6. Forpost

Forpost Стоїк

шо?шо? ГТС напевне ,землі і в Рашці купа,людішек наплодили під материнський капітал,Флот і так в Криму стоїть,і скидка на газ всього на три квартали,я особисто вчора по ящику чув як Пукін говорив

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пахан мабуть його підставив. Сам ліг до ізолятора подумати про мінливе та вічне.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 1
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

11. shelev

shelev Well-Known Member

Ага, только он вроде и не в Ростове, как по новостям говорят.
    Меня больше удивляет почему весь мир о нем молчит, где Европа, которая только санкциями и грозится.
    Пару дней назад в "Деньгах" сморела как говорили, что в одном из этих домов Янукович себе вторую резиденцию после Кончи Заспы построил.
    Так что даже тема кризис-не кризис в России на такие вещи это точно не имеет влияние.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А що про нього говорити?

13. muravey

muravey Well-Known Member

што?

мало ли там ублюдков государственного масштаба себе берлоги построили, чем Федорыч хуже :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Точні GPS координати відомі?

15. shelev

shelev Well-Known Member

Немає про що говорити.
    Але від нього все і почалось.
    І ніхто і не збирається шукати ні Яника ні Азарова.
    А від цього і треба було починати.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ги-ги. Його зараз можна тільки з атомними бомбами шукати.

Впаде нацистський режим Росії, а він впаде, тоді і Йолопа стане легше "знайти", при умові що він ще живий залишиться. Зараз війна це головне а не путінська маріонетка яка своє вже віджила.

• Подобається Подобається x 1
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

а де твій аватар? :)