Янукович: Украинский язык будет единственным государственным

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 9 бер 2010.

1. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Да повторю же, не хотят они украинский.
    Можно в Крыму хоть турецкий или нанайский. Лишь бы русского не было. :sarcastic:

2. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вы знает,я Вам честно признаюсь.Я тот Закон и читать не буду.Ну не силен я в юридической казуистике.Ну не силен.
    А Вам удачи.Дерзайте,Дорогу осилит идущий.

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я вже писав але повторю для "особліво нєпонянлівих": я і мої пращури щонайменьше років 500 живуть у радіусі кілометрів 300 від Рівного. Це спокон віку була наша земля. Ще з часів дулібів.

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ну и прекрасно!!!Кто то Вас заставляет учить русский язык?Гагаузский?
    Где в новом Закон о том,что все кто живет в радиусе 300 км от Ровного обязаны учить русский(гагаузский) язык?Ткните пальцем в строку Закона!

5. Ваня Лисицын

Но вы же продолжаете жить на своей земле. И говорить так, как вам удобно.

6. рівнянин

А для чого мене заставляти? Я російську знаю...і польську...на англійській тільки читаю (брак усного спілкування)...А в Вас як з українською?

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Є така партія-ПР!
    Є в мене один знайомий. Він фанатичний, навіть психопатичний прихильник "Свободи". Коли вирішувалось питання про подальше існування України, він сприяв перемозі Януковича тим, що проголосував проти всіх.
    Також цим він посприяв знищенню України як держави і поставив під сумнів можливість виживання української нації.

8. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ну тем более!Что ж Вы выступаете против изучение русского языка ,за пределами 300 километровой зоны от Ровно?
    А Вы что?До сих пор не поняли,что я прекрасно Вас понимаю?

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Мне Фарион не очень нравится, но в живую не общалась, а вот с тех двух уродов еще со времен СССР помню и по иначе их воспринимать не могу. :pardon:

10. ELiKA

Ваня, закон читали? Нет.
    В Украине живете? Нет.
    А на погуляли бы Вы в темах про Россию?:rose:

11. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

собако теж все розуміє, але сказати не може...
    до того ж, розуміє всі мови, які існують у цьому світі.

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не переконливо. Ви перейдіть на українську мову в спілкуванні з українцями - тоді це буде переконливо.

13. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вы с Корниловым в одной школе учились?

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:good::good::good::good::good::good::good:

15. рівнянин

А де я писав, що я проти російської мови? Я проти її засилля. Я проти другої державної мови. Ось коли будь-який російськомовний громадянин України, коли я до нього звернусь на українській, відповість мені те ж на українській тоді і поговоримо. А поки що я звертаюсь до українців форуму: давайте спілкуватись українською. Не бійтесь, якщо в де кого не зразу вийде, то не вада. Головне почати.

16. Ваня Лисицын

Не уйду.

17. Фараон

Фараон Well-Known Member

А где Вы при СССР встречались с Колисниченко?В МВД служили?

18. Фараон

Фараон Well-Known Member

И я против!Но за региональную!
    Не бойтесь!Общайтесь!Я даже могу сообщить форум где за русский язык сразу банят.

19. рівнянин

Цікава ідея...:scratch_one-s_head:
    Але в нас є користувачі і з інших країн. А ось до користувачів з України це можна примінити...:o Спонукати таким чином до вивчення державної мови (не української а державної)..:o

20. ELiKA

[CENZ]Да нет, Бог миловал. Мне на одноклассников повезло. У него старший брат журналист, да и младшенький из себя корреспондента строил одно время. Впрочем, кого он только не стоил :). Неприятных тип. [/CENZ]

а де твій аватар? :)