Янукович: Украинский язык будет единственным государственным

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 9 бер 2010.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Так, що пане Гранде не будемо сперечатись хто патріотичніше. А ось з чим з Вами погоджусь, то з тим, що нам очі засліпила ейфорія перемоги. Коли схаменулися, то було вже пізно.

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Да, поперек горла.
    Да, любая другая власть их бы не приняла.

В отличие от Вас я внимательнейшим образом прочла этот законопроект. Мой вывод - только продажные шкуры могли за такое проголосовать. Не верите - прочтите первосточник.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Гранде, чи не вважаете Ви що не слід хамити людині, яка безперечно проти ПР? Зараз час для консолідації. Чи йде це хамство на користь національній ідеї? Бо іноді складається враження що Ви працюєте на голубих.

4. рівнянин

Гранде. Я на граблі тільки один раз наступаю. Для проведення референдуму потрібна, щонайменьше, додержання законів. А поки що референдум це "fata morgana"

5. Фараон

Фараон Well-Known Member

Приняла бы!100%.Что бы выслужится перед ЕС или РФ!
    Так что все Ваши чтения.это вопрос дилетанства и не более.

6. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

И грешить Вы продолжаете здесь. :)

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви нагадаєте мені коли і з ким я мірявся патріотичністю? Я не пригадую. Я просто Патріот України. Я просто Українець. В своїх дописах я посилаю свій розпізнавальний код "свій-чужи" і так само його приймаю від інших дописувачів. Я вмію читати цей код. Я вмію розпізнавати своїх і чужих. Так сталось що я це вмію робити. Тепрп потихеньку цей код засвоююте і ви. Удачі.

8. Blaberus

Я тоже прозевал комментарии Анны Герман.

9. Blaberus

Не судите по себе о других.

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

Извините.Забыл спросить,Вы юрист по образованию?Или так,работник умственного труда?

11. ГРАНД

Ще раз спробую відкрити вам очі. В черговий раз, і робитиму це наполегливо ситільки скільки потрібно.

Не беріть до голови ніякої ПР МПАРЕчи КУАПНКРІТ. Немає таких партій в Україні. НЕМАЄ!!! Є в Україні дві партії.
    1.Українці (які вміють по умовчанню читати розпізнавальний код)
    2. Окупанти (та їх нащадки)
    В Україні від дня незалежності існує тільки дві партії.
    Про національну ідею.

В Україні на найближчі 40 років існує лише одна національна ідея, яку я озвучую. Це "Виживання української нації в сучасному світі". Решта пустопорожня бутафорія яка служить для невілювання справжньої національної ідеї.

12. рівнянин

То я так, для підтримки діалогу...;)

Я також. Життя навчило. Але я проти хамства. Дивіться. Ми вже скільки часу сьогодні ведемо дискусію в цій темі і практично без хамства. А з всім іншим я з Вами цілком згідний. Хай ворог показує своє невігластво і безкультурнісь. Розумні зрозуміють а дурнів нам не потрібно.

13. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да я то не сужу,я же не работник медицинского учреждения.
    Не санитар я.

14. Ваня Лисицын

Можно сделать, как в советское время.
    В школах преподавать и русский, и украинские языки.

15. ГРАНД

То я так, для підтримки діалогу...;):))

16. рівнянин

А чому не ґаґаузьку і українську? :o

17. Фараон

Фараон Well-Known Member

Так так оно и есть!Вот только Ривнянин и Ко хочет,что бы и в Донецке и Крыму преподавали исключительно украинский язык!!
    И абсолютно не хочет преподавание русского в Ровно и я тут его поддерживаю.Нащадкам поляков не стоит изучать русский язык.

18. Фараон

Фараон Well-Known Member

У Вас в Ровно есть гагаузы????????

19. Ваня Лисицын

Нужды нет.

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

Понятно. Законопроект не читали. Когда прочтёте - поспорим предметно. ;)

Поговорить со мной обо мне Вам не удастся. Во-первых, мне не интересно, во-вторых, у вас есть более настырные конкуренты - месье Гранд с паном Прокопом шастают за мной из темы в тему и без конца что-то там бухтят. :pardon:

а де твій аватар? :)