Янукович: Украинский язык будет единственным государственным

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 9 бер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

"Главное, чтоб не такие ..., как вы "(с) Кінець цитати.
    Рівнянин. Головне, щоб не такі як ми. Зрозуміло?

Московка. Чи може ви мені дозволите процитувати Рівнянину всі ваші дописи які ви мені у відгуках строчите наче миша в темряві? Бо це чекає і на нього. Я бачу що таки чекає.

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Частково згідний. Але Інга в цьому випадку нам не ворог. Так склалося, що їй легше спілкуватись на російській мові. Але думки в неї вірні у більшості випадків.

3. ГРАНД

Знову засинаєте. Ну спіть, спіть. Обідемось без Вас. Поки що. Ви не готові. Явно не готові.Жаль.

п.с. Людина все життя прожила в Україні, і так склалось що їй важко, непомірно важко просто вас поважати. Я не кажу про себе, бо мені їх повага як нагорода у вигляді ріппєру. але ж Ви такий лояльний до них москвоязікіх. Вони сьогодні смачно вишморкались на вас, ваших предків на все. Чому їй важко, а вам не важко? Чому? ЧОМУ???!!!

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

Почему то именно оппозиция так рьяно выступает против референдума.
    Лично я за референдум.
    Ривнянин, а Вы?

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

а что делать с зарусскими орками аля фора, мокбо, фараон, колесниченко, чечетов и т.д.?

6. Фараон

Фараон Well-Known Member

Как ответит Ривнянин,сразу будет видно "ху из ху"!!!!

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

ЭТО ВЫ БУДЕТЕ ЧТО-ТО ДЕЛАТЬ?
    Ну вы и юморист, батенька!

8. рівнянин

Пане Гранде. Ляпати язиком на форумі це не по мені. Прийде час я скажу своє слово. Точніше скажуть мої дії.

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А откуда у Вас такая инфа? Ссылочку можно?
    Например вчера на ТВ Фарион пыталась добиться ответ от Колесниченко и Корнилова на вопрос, почему ПР не проведет референдум. Эти уроды отморозились по полной.

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

И что Вам эти законы по пеперек горла встали.Такие плохие что "аж кушать не можете"(с).
    Вы думает при другой власти эти законы не приняли?Приняли бы .да еще как приняли!

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да пожалуйста, "патриот" хренов. :rose:

12. рівнянин

Референдум не має "закону прямої дії".А нам потрібен плебісцид. Дослівно "рішення народу". Я тільки "за". Тільки як його втілити в життя?

13. ГРАНД

Хотілося б вірити. Ой як хотілось.
    А хіба ще не настав цей час? Що повинно відбутись щоб він настав для вас?
    Я ветеран Помаранчевої революції і ніколи цього не те що не цурався після підступу політиків, а навпаки. Я не шкодую ані за те що саме Ющенко був обраний і навіть що Тимошенко стала ПМ. Навіть не шкодую за їхніми сварками. Все відбувалось правильно та певною мірою логічно. Я саме так і бачив розвиток подій в країні за формулой "Ющенко влада - Тимошенко оппозиція. але щось пішло на перекосяк і вклинилось щось третє. московство звісно ж. Як той біблейський змій на яблуні. Порубати б в шматки того змія. Не захотіли. От тепер і почали діяти плоди тієї яблуньки.
    Але і то не біда. Все здолаєм. Вірю.

14. Фараон

Фараон Well-Known Member

А уродина что им ответила?

15. ГРАНД

Я не розумію вашого собачого язіка. Я розумію українську мову.

16. ГРАНД

Рівнянин. Затямте назважди елементарну річ. мовою ворога з вами може розмовляти тільки ворог. Які б він правильні речі не говорив, за ними стоїть підступ і досягнення своїх інтересів. Можливо навіть підсвідомо.

17. рівнянин

Гм...

18. ГРАНД

Оце так так :yahoo: Я пам"ятаю ваше облича!!! ХА!!!

19. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Укропаты не за украинский язык.
    Они против русского. :))
    Понимать надо. :)

20. ГРАНД

Рівнянин. Прошу не ведіться на ці пустопорожні балачки про референдум. Хоч прямої хоч кривої дії. З шахраєм неможна грати в будь яку гру, а не лише тільки в покер чи преферанс. Шахрая треба ловити за руку і кидати за грати. А ще краще вигнати на істарічєскую родіну.
    Ще раз наголошую, не слухайте солодких пісень цих московязікіх яким попри те що все життя прожили в Україні їм важко говорити і дописувати українською мовою. Мова це відкрити код для розпізнавання "свій-чужий". Скільки ж можна наступати на одні і ті ж граблі. краще дослухайтесь до думок англійською чи польською, які б труднощі перекладу не виникали.

а де твій аватар? :)