Янукович: Украинский язык будет единственным государственным

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 9 бер 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І хто цим бол...тним варварам будував перший учбовий заклад під назвою Слов'яно-греко-лат. академія? Вірно з Ефіопії професура приїхала.
    В свій час, коли мені мої підлеглі приносили таку галіматью з округленими цифрами, я їх відправляв геть на процес перерахунків.
    Завдяки тим спотвореним українцям, яким "думать по масковскі удабнєє". Волосся дибом стає від цього постколоніального бидла. Само підтримує на наших теренах існування колоніальної культури, а з подібних Колесніченків "возмущаются". І навіть не розуміють суть свого невігластва.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну, то що буде далі?
    Щось мені підказує що великих акцій протесту не буде. Народ втратив життєву силу

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Краще навіть не уявляти. Буде розкол України. Не хтілося б...Але правий Гранд. Іншого виходу нема. Ми все таки різні.

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А что тут представлять. ПР выиграла выборы (если они вообще будут).
    И как Вы это представляете? По каким границам?
    Даже в Ровно или Львове люди разные. И за ПР и русский язык там тоже хватает. Я уже о Черкассах или Полтаве не говорю.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Доброго ранку дорогенький. Вітаю Вас на грішній Землі.
    Нарешті рожеві окуляри приспущено. краще пізно ніж ніколи. І це вже радує.
    А точки дотику ще не перехотілось шукати з москвоязікімі донбасякам?

6. ГРАНД

Чому ця москвоязіка не поважає україномовних дописувачів? Хтось нарешті зможе пояснити? Чому вона розписується за Черкаси, де сам так зв. губернатор колісніченкову дав відкоша зі своїм язіком констатувавши що Черкащина на 96% моно (україно )етнічна та україномовна, але вона розтуляє свою пельку не знаючи цього. чому вони такі нахабні та брехливі ці москвоязікі?

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

I вас вже завербували у команду сепаратистiв?

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

Боливар не вынесет двоих?
    Здорово!

9. рівнянин

Інго...Приняття цього закону, це ляпас кожному українцю.

10. ГРАНД

Рівнянин. Готуйтесь. Наступними ярликами для вас будуть звинувачування у фашизмі, нацизмі і пр. пакощах, якими москвоязіка публіка сама хвора.
    Так дорогенький, така вона доля українського ПАТРІОТА. Вступите з ними в схватку, чи піднімете лапки до гори?
    Розміняєте примарні толерантність та поіткорректність на Україну? Вибирайте. Вибір очевидний.

11. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вот именно хватает!Значит им ,этим людям этот Закон нужен!!!

12. рівнянин

Ще не знайшлася така сила, яка поставить мене на коліна. А ось те, що такими діями ці яничари пробудять українську спячу душу це достаменно зрозуміло. І "Свобода" в порівняні з нею буде янголом...Я уявляю скільки українців зараз від злості стулюють кулаки і з надією поглядають на стару батьківську стріху.

13. ГРАНД

Рівнянин. Що примовкли? Тяжкі думи мучають?
    Так отож. Мене вони вже давно мучають. Слава Богу вже минуло, я з ними справився і зробив певні висновки. І Ви поступово до них мимоволі наближаєтесь. Які це висновки?
    Та ті про які я говорив раніше в інших темах.
    Начхати на територіальну цілісність і рубати Гордіїв вузол. Головна мета виживання етносу, рідного племені - решта не має особливого значення.Якось владнається.

14. рівнянин

Цей вибір за мене зробили мої діди. Але не хотілося кровопролиття. Мав надію на здоровий ґлузд. Але його нема.

15. olegp

olegp миється в бані

разумна мысль, але
    http://www.youtube.com/watch?v=_Ur2adYHIWU
    :))

16. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да кому Вы нужны со своими коленями?Живите и радуйтесь,никто у Вас украинскую мову не отбирает и не заставляет учить русский язык.Воспитывайте внуков как Вам хочется.только не лезьте со своими нравоучениями,куда не надо!

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

зарусским оркам никто права не давал, решать за украинцев, куда надо лезть, а куда не надо.

18. рівнянин

Вас забув спитати. Взагалі а Ви яким "макаром" до України? Я в Вашу Росію не лізу і не вчу як жити.

19. ГРАНД

А куда нє нада? Уточніть. конкретизуйте.

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Некоторым людям нужны мальчики для извращений. Ну и пусть они катятся со своими потребностями к чертовой матери!

а де твій аватар? :)