Янукович у Львові

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 11 кві 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я ж, Smeet_е не Гіпократа мав на увазі, а ту клятву лікаря СРСР, яку Ви давали випускаючись із інституту...
    Ой-йой... Хто ж знає, кого що чекає... Хто правий, а хто винний, хто праведний, а хто грішний... ???

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Коли я можу питати, вимагати, домовлятись тощо я їду в військовий шпиталь. А коли мене ношами занесли в прийомний покій і отямився я на слідуючий день, то цього зробити я не міг фізично... На рахунок особливого ставлення, то через добу мене військовим транспотром перевезли до Львова в шпиталь... То за що? За те, що перелякана дружина не знала що робиться?
    Досить... То стоматолога можна вибирати, косметолога... Який кращий, і який дешевший... І то тільки приватного... Який має СВІЙ кабінет...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема, вже Василю, нема клятвоприймача.... всьо, крапка...

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Ніхто не забутий, ніщо не забуто....

3. VasMT

Тобто кінці в воду? ;)
    Але ж є клятва лікаря України... Чи, не смію питати, і цього "клятвоприймача" Ви вважаєте недійсним? ;)

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Тільки одне "но". Все питання стоятиме у тому, ХТО згадуватиме! :)))

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

До слова, коли на зорі СРСР, Ленін з Луначарським призначали зарплату лікарям, то Ленін казав так призначимо їм чисто символічну зарплату, а народ їх прокормить.
    Ось присяга яку давав я. Порушив я її на рахунок комуністичної моралі бо прочитав, як поборники тієї моралі масово розстрілювали людей, морили голодом і відправляли на Сибір. Покажіть мені який з пунктів присяги порушив я чи інший лікар.Ви ж мене не знаєте, і не знаєте чи беру я гроші чи ні , за що беру і за що не беру,Це ж лише ваші догадки відносно мене особисто.Тай згадайте, як Ви порушили військову присягу , приймаючи присягу на вірність Україні.Ви що не з того тіста зліплені? Нема СРСР , всі присяги тій державі канули в лету.Між іншим,військові переприсягання організували, а медики ні.Присягу лікаря СРСР давали,а потім коли СРСР не стало, медики не переприсягали, а тільки ті що діставали дипломи в Ураїні присягали як лікарі України. Тепер викладіть свою думку як може присягати молода людина, батько якої виложив з сімейного бюджету:
    на лікувальний факультет 90480 грн, на стоматологічний факультет 106 850 грн це тільки в касу, я не кажу про вартість проживання в місті студента і інші розходи, на безкоштовну роботу -чи на зарплатню в 1000 грн за місяць. Та держава і одним і другим сама штовхає людейна те що Ви казали. Це так само як платне навчання в юридичному вузі.Чи буде суддя судити без хабарів, якщо він платив за навчання і немало.

Останнє редагування: 17 кві 2011
    • Подобається Подобається x 4
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

До речі, в наведеній Вамі присязі, нема заборони брати з хворого гроші:))). Тому хабарники-лікарі її де-факто і не порушують, навіть і сьогодні;)...

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Я, чесне слово, знав, що Ви цей аргумент вважатимете основним... Крім, звичайно, відсутності, як пан Мих сказав, "клятвоприймача".
    Але це лірика.
    Про Вас особисто я, здається, жодного слова не сказав. І не вважаю себе вповноваженим говорити про всіх лікарів гамузом. Крім того і живу я в Україні. І не гірше Вашого знаю реалії її життя.
    Так... Пияк, який хоче "сухого" Ропопорта, повинен платити, лайдак, який хоче лівий лікарняний, повинен платити, "електровіник", якому влом стояти в загальній черзі, повинен платити, хто не хоче дільничого лікаря, а хоче світило з області, повине плати... Тут навіть не може бути розмови. Про совість і мораль надавачів таких платних послуг наразі не на темі. А от чому пересічний громадянин, робітник, селянин, порговець за направленням з поліклініки повинен платити лікарю в лікарні за його службові обов"язки? За які такі витрати на навчання бере гроші санітарка, щоби винести судно?
    М.М.Жванецкий

От за це, пане Smeet, я і поставив Вам мінус, на який Вам начхати...
    Але спитаю: хтось силоміць тягнув того батька, чи то пак, молоду людину?
    Є ще дещо, але формат форуму не дозволяє вислослюватись щиро...

7. Yarema

Рідко я погоджуюсь з паном Василем, але тут згоден на всі сто. Не можна виправдовувати злочинні вчинки, якимись важкими обставинами, бо так можна виправдати любий злочин:sad:...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну чому ж лірика. В 1982 році, підполковник в Чернівцях вимагав хабаря в мого батька, за те що мене не відправить в Афган, хоча він цього не вирішував.Підполковник теж приймав присягу офіцера.
    Не повинен платити, лікарю в даному випадку повинна платити держава, але вона не платить, бо багато платить за гелікоптери і площадки для них, за житло вищого керівництва і їхні закордонні вояжі, на зарплатню депутатам в якихбезрозмірні апетити, через двійну бухгалтерію всього бізнесу, через податкові пільги наближених до президента(я не уточнюю якого-всіх що були) осіб, через те про що я писав вище і т.д.Через це два суб"єкти лікар і хворий є в заложниках у держави.Один не має що платити, а лікар немає чим кормити свою сім"ю.От вони починають думати за себе самі, хоча б це мала робити держава. А раз самі, значить бувають перекоси в різні сторони і серед пацієнтів і лікарів.Система сама заставила лікарів бути такими. З тієї 1000гривень лікар має робити ремонти в палатах, купляти обладнання.Подивіться в лікарнях. там вже майже нічого державного немає крім стін, тай поштукатурених за ті кошти. котрі лікарям дали пацієнти.Я не знаю, як в Стрию але в Закарпаті так.
    Мінус Ви мені поставили за цитату з газети про Португалію.У Вас є діти? Ви їх вчили? Ви думаєте, я не хотів би свою дитину вчити безкоштовно? Ви думаєте, що я все життя на Гаваї з Багамами їздив? Я на морі був всього 3 рази. Я останні чотири роки у відпустці не був-вчив двох дітей. Куди мені було діватия.якщо на безкоштовний попасти неможливо.Самі викладачі казали.Там потрібний блат. Чи Ви вважаєте що дітей треба тільки родити а потім, як щенят викинути на смітник.

• Подобається Подобається x 4
  9. Yarema

Згоден повністю.

• Подобається Подобається x 2
  10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

После Ющенка с Тимошенка есть еще что и Януковичу собирать?:good:

а де твій аватар? :)