Янукович у Львові

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 11 кві 2011.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А те два пенсионера...которые нелегально,без оформления на работу,горбатятся на пана Миха...они кто?????
    А бедные несчастные врачи из Ужгорода...они кто?

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Різниця в тому, що Мих за рахунок своїх двох олігархом не став.Чомусь маже всі олігархи з Донецька, і заробили на невиплаті шахтарям зарплати.А на рахунок лікарів з Ужгорода, то вони як і всі лікарі, вихідці з СРСР, рабами були ними і залишились.Ніде в світі лікарям так по рабському мало не платили.І працюють вони, як і працювали не на олігархів а на державу.

• Подобається Подобається x 6
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А до якої суми крадіжки можна вважатись чесною людиною? Га, Сміте... :)))
    Ви про відомість в бухгалтерії, чи про кишеню в халаті :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::haha:
    Ага...по этому и были такие "маленькие " конкурсы в медвузы...особенно на стоматологию....:tongue:

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Той хто краде, той вже нечесна людина.У нас кусок в армії крав все що бачив. Одного разу бачив, як він озирнувшись зняв з стіни дзеркало і поніс за КПП продавати. А військові будівельники вкрали цемент і збудований будинок, якрас під час строєвого огляду після бриючого прольоту літака розсипався .Ото було сміху-добре хоч офіцери не заселились.А на рахунок чесності-перших треба під трибунал всіх тих хто в списку Форбса, там точно суперзлодії.

Про носки невидані солдатам і наркоту в цинкових гробах з Афгану.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

А Ви проаналізуйте, хто з дітей еліти там вчився.Чи син мера, чи народного депутата, чи працівника облдержадміністрації. Даю гарантію- 90% або діти самих же стоматологів або тих хто стоїть в соціальній драбині нижче їх-тобто ті, чиї батьки вважають що у лікарів(стоматологів в тому числі) заробітки трохи вищі ніж в них.Це вчителі, сільгоспробітники, продавці на ринках(не власники точок а продавці), будівельники.Невелика кількість дітей викладачів тих ВУЗів. Оце і все. Бувають виключення але вони на загальну картину не впливають.
    Повірте, в київських клубах ночі коротають не діти лікарів там золота молодь тратить на пиво і каву по півтори штуки зелені за ніч.І вона точно не вчиться в медвузах.

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы правы, правда есть олигархи в Днепре и Киеве, есть и во Львове и Харькове, шахтеров там нет

7. Spika

Spika Well-Known Member

Круто... Вам не нравился социализм... Вам не нравился принцип плановой экономики... Получите экономику рыночную. И кушайте на здоровье...
    И шахтеры нарвались на принципы "рынка" первыми, так как они "работают".
    Западные области - сплошь дотационные. Просительные... А это принцип социалистический. Пусть попробуют кушать то, что зарабатывают. И в итоге поймут, что чтобы хорошо кушать, нужно много работать. И тогда будет не до политики...

Сложно вам будет это понять наверное... Я за народ... Но не за весь. Так как народ очень разношерстный и пожелания у него очень разнообразные. Иногда даже противоречивые. Тот народ, который с "глупыми требованиями", я не поддерживаю. "Глупыми" считаю либерально-демократические и националистические требования.
    Я против Яныка в принципе, но на данном этапе он лучше остальных. И по-этому, уж лучше он...

• Подобається Подобається x 2
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тім згоден.Але найбільше всетаки там, якщочесно за львівських не чув, напевно ховаються:).В Києві більше, але там грошові потоки сходяться, там олігархами стали, беручи гроші з усіх донецьких:haha: олігархів.І не донецьких теж:blush:

• Подобається Подобається x 4
  9. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

сума не так важлива вона скоріше в конетксті - в кого вкрав :good:
    в пенсіонерки вкрав до 1 грн - чесна людина
    у викладача до 2 грн - чесна людина
    у начальника жеку думаю можна і до 20 000 грн - чесна людина :) ,
    у депутата районної ради ... , і так далі .....
    але якщо у 1000 пенсіонерів вкрав по 1 грн то вже НЕ чесна людина :pardon:

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

от підкажіть будь-ласка ДЕ вона вчиться у мене якраз постає питання другої освіти то ніяк не можу вибрати куди ж піти щоб як ви кажете потім за вечір 1,5 к зелені витрачати ?

10. Работник вы наш....а мы не умеем...приедет барин ,барин все рассудит ...

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

....и научит ... от забора и до вечера...

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://h.ua/art.php?id=12078

12. Spika

Spika Well-Known Member

Не. Я уже не "ваш". Я уже 6 лет сам по себе. :)
    А вот до этого 21 год, как с куста и на вас, и на остальных...

Результат де? :dntknw:

Вот и ратует область за всяких тягнибоков... Которые придут... и железной справедливой рукой... у ахмето-пинчуковских жидов отберут и украинцам свидомым переспределят... шоб наступило у них быстрое счастье.

Совок совком, блин..!

Очень эффективное упражнение.
    Вот объясните мне, почему не взирая на острую необходимость проводить всякие-разные неквалифицированные строительные работы (типа отсыпки и бетонирования дамб в той же ЗУ, чтобы не размывало тамошние села), неквалифицированную рабочую силу в виде ЗЭКа и солдат туда не привлекают? За пару лет уже б берега всех карпатских рек и речушек забетонировали...
    Но видать: не украдешь, не проживешь...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://life.pravda.com.ua/travel/2011/04/12/76797/
    - Португалія - це єдина європейська країна, яка дала можливість лікарям з колишнього СРСР підтвердити свої дипломи.

Справа в тому, що багато наших лікарів працювали тут на будівництві, або прибиральниками. І коли португальці це побачили, вони створили таку програму, яка дозволила лікарям підтвердити свої дипломи.

Фонд Гульбекяна нам платив стипендію, що давало можливість кинути некваліфіковану роботу і зайнятися навчанням, а також взяв на себе усі витрати на оформлення і переклад документів, мовні курси, підручники. Це тривалий процес, у моєму випадку він зайняв 4 роки.

Зараз я працюю педіатром і добре заробляю. Португалія - це країна, яка дає можливість заробити стільки, скільки ти можеш. Ставка лікаря-ординатора складає 1500-1700 євро, а далі ви напрацьовуєте години, чергування і т.д.(це ще + до того- десь 2000 євро прим. дописувача)

У Португалії лікарі заробляють, але вони дуже і дуже багато працюють.

(Від УП. Лікарі у Португалії - одна з привілейованих і найбільш високооплачуваних професій. В інших галузях зарплати не такі високі. Середня зарплата у Португалії - 750 євро, мінімальна - 500).Нехай дають нашим лікарям відповідно 20 000грвень-ніхто не буде кишені відставляти, а як буде, бити по руках і відрізати кишені.

• Подобається Подобається x 5
  14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так дайте нам спочатку мінімальну в 500 євро;)...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Де ви бачили в Україні риночну економіку? Як і демократію. Вчіть матчастину, а потім дискутуйте.

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Україна для людей. Список людей додається. Ну ясно все з вами.

Останнє редагування: 14 кві 2011
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

А резиденції за які гроші будуть будувати?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гелікоптер найдорожчий, знову ж за що купувати? Другана на 39 місце у рейтингу Форбс за які такі баблосики виводити? Та роботи ще непочатий край, а ви про свої нещасні:

Ех, не бути нам Східною Європою. Хіба що Єгиптом з Лівією. І то ....

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

ПАне VasMT. Що Вам так не сподобалось. Це лише цитата з статті. І зсилку дав на статтю. Стаття не сподобалась, чи цитування.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сама "Українська "правда"" - це раз.
    По-друге: а чого Ви не цитуєте статті про вчителів, селян, шахтарів?
    Чим ви, лікарі, кращі за інших, що берете гроші за те, в чому клялися?
    За що взяв гроші хірург,анестезіолог і хірургічна скестра з моєї дружини, коли мене привезли в лікарню і зразу поклали під ніж? За що взяла гроші санітарка перед тим як помити підлогу ПІД ліжком в стрийській районці? За що...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

По перше я ні в кого за те що клявся не беру гроші. Ось тут Вам клятва Гіпократа. Ви її прочитайте і потім судіть(не судіть і несудимі будете) Чому Ви думаєте, що вони небудуть Богом засуджені,якщо взяли гроші і порушили клятву.А тепер сама клятва

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

І я так кажу, за що. Чому вони це робили. Чому не сказали їм, що це їхній професійний обов"язок і вони за це дістають зарплату Люди самі навчили, а потім шкодуються.Ви пробували просто недати. Але ж ні Ви даєте, бо хочете до себе дорогого особливої уваги і особливого відношення от ви його собі і купуєте, а потім на це і жалієтесь.Ви б особисто сказали лікарю в лице:"Не виділяйте мене поміж хворими, відносіться до мене, як і до всіх інших, ніяких привілеїв мені не потрібно, я такий самий як вони"? Ви розумієте, людська психологія така, що якби він у вас, чи в іншої людини не взяв гроші, ви б почали шукати іншого лікаря-ага раз не взяв, значить або не хоче лічити, або не може лічити. Ні я найду такого, хто візьме, і він вилічить мене. Даючи гроші, ви ніби купуєте для себе гарантію того,що лікування відбудеться з найменшими для вас проблемами. Чим Ви відрізняєтесь від тих, хто за кордоном кожного року платить 1000 долярів медичної страховки. Та нічим, бо він платить рендешно і все життя , а Ви даєте тільки тоді коли захворієте. Коли у нас буде страхова медицина, Ви про те, як ви платили тепер, будете згадувати з теплотою,як згадуєте, як колись лікувались взагалі безкоштовно .От зроблять ПЕРДОНИ реформу і будете їхати у Львів до якогось спеціаліста, до котрого тепер ходите пішки, тоді скажете коли було краще. Почекаймо ще рік-два, тоді я подивлюся що ви заспіваєте про медицину.А ще прийдуть працювати ті котрі тепер вчаться за гроші, або не вчаться за гроші, тоді відчуєте як було добре колись.PS/Мені однокурсник звонив з Луганська. Там впроваджують нову реформу. От там люди стогнуть.Коли до роддому породілю везуть 100 км по цих розбитих дорогах, і половину дітей родиться в швидкій а частина помирає.Коли закривають лікарні і людей виганяють на вулиці, щоб комусь купити дорогу запчастину до гелікоптера, чи люстру в кімнату.

Останнє редагування: 17 кві 2011
а де твій аватар? :)