Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А хіба щось зміниться?

Я в цьому дуже сильно сумніваюся. Не зміниться абсолютно нічого. Як був хаос і безладдя в країні, так і залишиться. Як влада крала так і крастиме. Як ми жили по-понятіям так і продовжуватимемо по них жити. Як ми всі були в ярмі, так і в ярмі і помремо. З приходом нової влади нічого не зміниться. Це система. І проти якої як відомо не попреш. Якщо хтось прагне йти проти системи, то або він асимілюється і сам стане системою, або система його розчаве.
    І байдуже який із ворогуючих кланів дорветься до влади, всерівно ніхто нічого не змінить, все залишиться тим же.
    Ну яка мені різниця в кого я буду кріпаком.
    Чи хто кидатиме мені крихти з панського столу. Всерівно то рабство...
    То система...

2. terrible

terrible Well-Known Member

Вам позичити бритву?
    чи ліпше газ?..

• Подобається Подобається x 1
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Не, не, не... Бегите к жене! Зачем же доводить женщину?! Надеюсь это у вас получится значительно лучше, чем детальное освещение вами же затронутого вопроса.
    Тем более, что со следующей недели уже начинается строгий пост и будет низяяяя.

Все зависит не от размеров, а от умения пользоваться. Это вам и жена подтвердит. :)

Смех смехом, а по данным даже официальной статистики экономические показатели в 2004 были значительно спокойнее.
    Не... Потом конечно кризис там и зрада кругом... Но факт - на лицо. Народу не понравились глупости женщины с косой в экономической сфере и проголосили "против". Даже верный пес Пинзенык и тот от ее экономических пожеланий збег.

Да, что вы..! О чем вы говорите!? Я ж с Донецка, мне можно. Особенно, если учесть культурные выражения жителей культурной мекки страны в адрес Януковича.

И таки испортила! Ценники в магазинах вас не убеждают? А что вас может убедить в провальности экономических затей женщины скосой? Неужто только ее слова? А судить-то нужно - по делам.

Эт точно! Как вспомню обещания с майдана, рыдаю о несбывшихся надеждах на светлое европейское будущее.
    А как вспоминаю лозинских, артековских, губских, коломойских, королевских...,так ващще, вопить хочется - где ж память-то и разум?!

• Подобається Подобається x 3
  4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

В мене не має суєцидальних думок.
    Просто є розуміння того що нічого в нашій країні не зміниться. Це можливо смілива заявка, але все таки вона є нашою реальністю.

5. Dexter

Dexter Well-Known Member

Мій прогноз.Тимошенко повернеться в звичну для себе стихію опозицію і протягом наступних двох років буде методично грамотно збивати рейтинг Януковича і це буде дуже легко робити ,бо фактично зробити якійсь економічний ривок, за цей період відлиги після економічної кризи, йому не вдастся .Вчора натрапив на статтю де глашатай Газпрому заявив ,що ні в якому разі умови газового контракту переглядатися не будуть хто б не став президентом України.Тобто і тут у Януковича не буде можливості для маневру.І до парламентських виборів рейтинг ПР впаде на 5-10% ,а рейтинг БЮТу навпаки підніметься ,крім того в 2012 р .є велика ймовірність ,що в парламент пройдуть нові партії Тигипка чи Яценюка.В підсумку буде створена нова провладна коаліція ,яка буде в опозиції до президента і Янукович поступово буде перетворюватися на Ющенка зразка 2007 р. за Антикризовою коаліцією і фактично зі зв"язаними руками і з декоративними повноваженнями.

• Подобається Подобається x 4
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За свідченнями західних аналітиків, той факт, що Прем'єр під час тотальної кризи отримала 45% голосів - то нечуваний успіх.
    Більш ніде прем'єр або президент не має такого рейтингу.

Люди, не ведіться на провокації. Були 90-ті роки. Був приклад Польщі, яка вижила в умовах шокової терапії.
    Був приклад Естонії та Чехії, які піднялися завдяки проведеній люстрації. Був приклад Румунії, яка розстріляла Чаушеску.

Витягнемо й ми. Попри танці негрів, які віддали свої голоси негру.
    Будьмо оптимістами. Ще не вечір!

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Попробую сказати те,що він не скаже ніколи,хоча можливо і хоче.
    Дійсно вони не хочуть Росію,вони хочуть Україну.Але Україну не таку,яку хочете Ви і я,Україну-як національну державу.Їм поьрібна Україна,де будуть жити В О Н И -хазяї життя,люди без якоїсь національності,якогось конкретного роду-племені- такі собі новітні яничари,і неповноцінні манкурти,з мєсних, які будуть їх (хазяїв жизні) обслуговувати.Державною мовою повинна бути тільки російська,а українська дальше села не має вийти,і можливо в театрах десь зазвучить українська пісня.Оце і все.І знову ж таки замітьте ніякої Росії(навіщо їм недемократична Росія,з царем -батюшкою).Вони бачите привикли до паростків європейської демократії ,який ми(оранжоїди,як вони зневажливо називають свободолюбивих людей) для них здобули на (ненависному їм оранжоїдному майдані). Про це вони мріють і це вони збираються впровадити.І ми своїм демократизмом,штовхаєм їх до цього.Можливо не можна себе вести демократично з явними ворогами,ворога потрібно знищити,а вже потім будувати демократичне суспільство.А інакше сядуть на голову,як вони зробили тепер вибравши демократичними методами свого пахана,котрий обнаглів настільки,що своєю паскудною фенею звернувся до народу України після виборів.

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Всё верно , что Вы написали, кроме этой фразы.
    Эта истеричка "методично грамотно" не сможет, да и не умеет работать.
    А за это время действительно подтянутся Тигипкос Яценюком(хотя в последнего слабо вериться) за счет людей из обоих лагерей, которые:
    1 - голосовали сейчас не "ЗА" кого-то, а "ПРОТИВ" кого-то, потому, что выбора не было;
    2 - разочаровавшихся из обоих лагерей;
    3 - голосовавших "против всех" потому, что (см п.1. - небыло выбора).
    Вот тогда будет интересно.
    Еслиб Тигипко не свалил в 2005 году, сейчас бы вопросов не было.

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Нечуваний самообман :))), якби не "опудало" Яника, вона б і половини цих голосів не мала, голосували не за неї, а проти нього.

• Подобається Подобається x 5
  11. Fremut

Fremut Well-Known Member

Всё как всегда :"До основания разрушим,а затем..."

12. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

ПЕСНЬ О ВОНЕ
    Сталевар у домны грелся,
    Дурью маялся шахтер,
    На завалинке расселся,
    Прохлаждаясь, комбайнер.
    Часовой дремал на вышке,
    А ученый за столом
    Пыль сдувал с какой-то книжки,
    Забавляясь баловством.
    Стетоскопом врач игрался,
    И рабочий у станка
    Пел, плясал и развлекался...
    Все валяли дурака!
    Все ударились в безделье,
    Кто в разврат, а кто в веселье...
    И пропала бы страна!
    Если б отдыха не зная,
    Честных рук не покладая,
    Глаз правдивых не смыкая,
    Икосы не расплетая,
    НЕ РАБОТАЛА ВОНА!

13. Boris_Kiev

Чекайте тепер манни небесної від Янека. Соціалка вже "гав"? Я не співчуватиму недоїдаючим "янекам" і "противсіхам".
    Як не жорстоко таке казати, але найкращий досвід дають інстинкти та рефлекси.

14. RJK

RJK Well-Known Member

Что это за поток сознания? Попался хороший кокс? о_О

Я вам уже написал, какая Украина меня устраивает.

Если вас это не устраивает - флажок в зубы и вперед на майдан.
    Там как раз всегда рады новым барабанщикам по мусорным бачкам.

Из всех ваших вопросов относительно вменяемыми были только несколько.

Первый - насчет долгов.

На него отвечу: чтобы не было долгов надо делать следующее: не одалживать, если нет возможности быстро и безболезненно долг и проценты по нему отдать.

Второй - насчет промышленности.
    В нормальной промышленности должно быть два фактора.

1) Она должна покрывать все или большинство нужд внутренних потребителей, чтобы держава в этом плане не зависела от импорта.

2) При экспорте основная стоимость товара должна заключаться в стоимости технологии, а не в стоимости сырья.
    Идеальным является экспорт интеллектуальной собственности.
    Либо, например, в продукции компании TSMC ничтожную долю процента стоимости товара составляет сырьё.
    Это высокотехнологичное производство, которое приносит практически чистый доход за ТРУД, а не за экспорт сырья.

Третий - насчет нейтралитета.
    Если нейтралитет как минимум, то как максимум - союз с государствами, от которых зависят интересы Украины.

Как недавний пример запредельно дегенератизма юща и тюльки - провокации и ухудшение отношений с РФ, которая является ключевым поставщиком энергоресурсов. На такое могли пойти только тупорылые майдауны, и результат был предсказуем - тюлька вообще слетела с катушек и стала обещать отапливаться соломой, наделала офигительных долгов, чтобы рассчитаться с Газпромом (последние оплаты частично платили ЗОЛОТОМ из ЗВР), и как итог - просрала страну полностью.

Так что случилась така пэрэмога, шо радости - полные шаровары.

Кстати, в этом месте - можете взять флажок и попрыгать от радости на майдане, очень полезно для шароваров. :good:

Остальные ваши вопросы - загадки, и только вы знаете, что хотели спросить. :nea:

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так, офіційна статистика за часів Януковича - прем'єра стабільно показувала ріст ВВП... підприємств пана Ахметова. :)) З чим всю Україну і вітаю. :)

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Я теж ридаю. Як згадаю обіцянки повернути газ по 50 долярів. :)))

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Якщо ви від виборів чекали манни небесної ;), то собі краще поспівчувайте :cry:.

17. Boris_Kiev

А я вітаю мешканців Севастополя з відкриттям (в дуже недалекій перспективі) бункеровочного терміналу "Авліта".
    Якщо Ласпі, де я люблю відпочивати, не накриє вугільними хмарами, їздитиму туди через Симферополь.
    (звичайно, замовлятиму таксистів-татар. Нехай на "ВАЗі", проте тверезі, чесні, чемні і не пихаті).

18. RJK

RJK Well-Known Member

Сто процентов - песец уже неминуем при любом президенте.

Это только очень глупые люди не понимают.

У нас на ОФ уже почти полгода как этого песеца ждут, потому как полумертвая промышленность, ежемесячное вымывание половины лярда за газ, выплаты из ЗВР, растрата траншей МВФ, блокирование казначейством расчетов, невозврат тюлькой аванса за аукцион, дефолт Львова и еще нескольких городов какбы намекают - денег жопа как нет, держимся на последних соломинках.

Только идиот такого не заметит.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Кстати - да.

Сначала свидомые хлопцы заслали идиота на переговоры и инициировали расторжение наивыгоднейшего для нас контракта по 50 до 2011 года.

Хлопец по вказивке сверху хотел поднять цену на транзит, не понимая, какую жопу они открывают.

В Газпроме офигели от такого щедрого подарка от майданных идиотов, и с радостью встретили гонористого ивченко на переговорах новой ценой за газ.

А потом, после того как придура ивченко за его запредельную тупость нипадецки трахнули в газпроме, тюлька верещала и обещала "вернуть газ по 50".

Все посмеялись и разошлись - с малохольной шизофренички что взять?

Вот с тех пор и корячатся - сами себя трахнули по-полной.

19. Boris_Kiev

Я чекав "обличчя країни". А не рагулів-рейдерів... точніше, негрів, які попруть до мого міста. Книгарня "Сяйво" вже ага. На черзі - музей П.Г.Тичини.

А матеріально я не залежу від режиму.

Бачу, Льоліку, Вас зачепив натяк на скрутні часи для Вас особисто. Рекомендую у скрутну хвилину включити у свій раціон котячі консерви "9 Lives". :) Натурпродукти.

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шановний, саме в ПР після всіх цих подій, коли йшли вибори до ВР, обіцяли виправити все, що наробили підлі помаранчеві і зробити "як було". :))

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

Ще й в рекламах уточнювали, що саме по 50 долярів. А Тимошенко переймалась насамперед посередником і хотіла його прибрати. Дик Газпром не захотів. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)