Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Але не дуже то вірте, що вони там "не скрывают" - пишуть одне, а насправді інше. Подобається їм Янукович - той вже навіть неприховує, як розпродавати нафтогазову трубу мріє. Просто на Україні буде ще більша антипатія до всього російського, з цим антиукраїнським проросійським кандидатом. Хоч це добре, нехай подивляться що підіпхала нам Росія.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

- А Суд напевне Божий? - Чи людський, самий найчесніший суд!?

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви що свічку тримали? ПРо що вони договорювались не знає ніхто,так що Ваші фантазії на тему Веснухіна розповідайте під одіялом своїй дружині по ночах,якщо вона у Вас є.А то якщо Ви такий як на аватарі,то напевно і дружини немає,бо за такого ніхто не піде.о_О

• Подобається Подобається x 3
  3. RJK

RJK Well-Known Member

Ну естественно, дело дрянь - страну просрали за последние пять лет, тут хоть грузинского товарища И.В.Сталина приводи, толку уже не будет.

Но тем не менее, наблюдать растерянные лица баянистов-майданистов приносит определенно моральное удовлетворение - хоть и выбор опять свелся к двум говнам, наиболее вонючее на ближайшее время уже спущено в унитаз.

А там, если повезет, и янук сдуется, и наконец-то выбор переместится на новые фамилии...

А то вся эта троица - двое из ларца плюс сердечковое "ВОНО" уже изрядно притомили.

При кучме такого не было, чтобы восточники и западники так хотели дать друг другу в тыкву.
    А теперь периодически ни за хрен с разбитыми дынями по больницам валяются.

Думаю, надо в этом что-то менять - а то тупорыло прыгать на майдане и лазить по памятникам в вышиванках мозгов-то не надо. :dntknw:

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Так, предлагаю рискованный спор - если в ближайшие полгода за украденные тюлькой у фирташа 11млрд кубов отдадут Центрагазу/газпрому долю в ГТС либо укрзализныцю - признаете, что тупо балаболили всякую левую хрень?

Если же фирташа прокинут и центрагаз/газпром пойдут лесом - признаю, что балаболил я.

Идёт? :)

П.С. Результат по центрагазу в Стокгольме озвучат в марте месяце. Забиваемся на спор, что украинское правительство в результате воровства тюльки в январе 2009 года зависло мегакрупную сумму, исчисляемую миллиардами долларов?

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви звідки про мізки знаєте,якщо у Вас вони відсутні,інакше як пояснити вище написане? Homo sapiens такого не напише.

• Подобається Подобається x 1
  5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Мер Донецька: план голосів за Януковича ми перевиконали

Міський виборчий штаб кандидата у президенти Віктора ЯНУКОВИЧА у Донецьку перевиконав на 4,24% план по забезпеченню голосів виборців, відданих за лідера Партії регіонів. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції Донецький міський голова Олександр ЛУК’ЯНЧЕНКО, який і очолював виборчий штаб В.ЯНУКОВИЧА в Донецьку.

«Ми виконали завдання. Ми планували отримати за нашого лідера 500 тис. голосів, а отримали 521 тис. 208 голосів», – сказав мер.

«Практично на всіх дільницях і в усіх районах, в усіх округах був приблизно рівний результат, який ми планували», – додав О.ЛУК’ЯНЧЕНКО.

Він констатував, що всього у виборчі списки міста було внесено 734 тис. 313 осіб, явка виборців становила 79,52 %, або 583 тис. 896 осіб, що на 64 тис. 184 людини більше, ніж у першому турі виборів Президента України в Донецьку.

При цьому в голосуванні вдома взяли участь 3,6% або 26 тис. 468 осіб.

За словами О.ЛУК’ЯНЧЕНКО, за підсумками голосування в Донецьку за В.ЯНУКОВИЧА проголосувало 89,33% виборців, за Юлію ТИМОШЕНКО – 41 тис. 804 особи або 7,16 %, не підтримали жодного з кандидатів – 15 тис. 234 особи, і 5 тис. 245 бюлетенів було зіпсовано.

Мер також заявив, що «міський штаб не відзначав перемогу» В.ЯНУКОВИЧА. «Думаю, що ми не відзначатимемо, ми підведемо підсумки, подякуємо усім, хто забезпечував нормальне волевиявлення жителів на території міста Донецька і відзначимо найкращих за результат», – сказав О.ЛУК’ЯНЧЕНКО.
    http://www.unian.ua/ukr/news/news-361952.html

"Оригінальна" заява мера Донецька. :) Так старався догодити, що й план перевиконав. Який молодець! :preved:

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Фірташ газ украв,а Юля його вернула Україні.Вона на дніпропетровську квартиру його не перекачала.

7. RJK

RJK Well-Known Member

Еще раз по-мужски спрашиваю - забиваемся на спор?

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-Довго думаєте? "Что б тебе жить в эпоху перемен!" :crazy:

9. RJK

RJK Well-Known Member

Третий раз спрашиваю - забиваемся на спор?

Или я сразу имею все основания утверждать, что вы пустой балабол.

Так забиваемся на спор или нет?

P.S. Ромко знает, что я не съезжаю с темы.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви про Межигір"я? Вкрав Янек чи не вкрав?

• Подобається Подобається x 4
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Честно говоря, при подавляющем большинстве никакое вбрасывание бюллетеней не помогло б.. А так при 50/50, то выиграл тот что лучше сработал... В общем, я против судебных сейчас разбирательств. Раньше нужно было думать, а теперь идти просто в оппозицию и работать.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це такы як ти
    Ти де взагалі знаходишся? Що собі дозволяєш? Тут тобі не смітник для бомжів, і довго таке толерувати не будуть! Іди геть на всі 4 сторони хизуватися своїм хамством десь серед собі подібних.

13. RJK

RJK Well-Known Member

Последний раз спрашиваю - забиваемся на спор?

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Це Ви про що? В кого переважаюча більшість, в Януковича?...
    Мали на увазі, хто змахлював?

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

А може ще на "чу-ва-чі"? :crazy:

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

То Юзовка була. від слова To use. Вживане, по нашому. Панове донеччани, то просто жарт до слова, не ображайтеся.

16. terrible

terrible Well-Known Member

:mocking: пізнаю г:cesored: RJK з одессскього форуму. в своєму репертуарі.
    :)дружище, а чому чому жовчі так мало? не схожі на себе... ааа... розумію... "чужий" форум, немає поряд свори підтримки, модери чужі... ;)я все розумію, не комплексуйте

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Особливо "чьотко сработало" це зміни до закону, прийняті і підписані, неначе голий в баню за 2 дні до голосування.
    Вона благала, на весь світ, щоб цього не робили, бо це не чесно і попрання усіх прав. Це можливо стало лише з подачі Ющенка, і йому це зходить з рук?! Лише ТОМУ ЩО він домовився з бандюками і йому так вигідно на майбутнє? Люди добрі: -"остановіть ліфт, я вийду."

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Кто?Вы о ком?Я о Германии 30-х
    Ну так это же ВАШ подписал , защищённый Майданом,блин
    Чем дольше вас читаю , тем больше понимаю,что родились вы не в Спарте

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ух, как Вы спросили! Не хватает только - вынесем вердикт прямо "со слов" Турчинова....:preved: Как - в свое время - напомню - "со слов" Луценки посадили Колесникова...Ну - помните - "бандитам - тюрьмы"... По результатам - сидит луценковский "информатор"... Сам луценка - по результатам того громкого дела оказался в смоле и преьях...Подождем суда - он, как видите, все выяснит.

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Данило одновесельник!!!!Вы хто такой что бы здесь командовать??????:ireful1::ireful1::ireful1:
    Сами то где годик лечились?В какой больничке то?:)))
    Да трус он!Побоится проспорить...:mocking:
    Бачите как с темы сьехал.....:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)