Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ну ну.. У вас там "лучше сынов-бандитов" хватает, оставте себе вашу народную мудрость то что лучше для вас - вовсе не нужно нам.

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Именно поэтому мы и экспортом можем заняться! Хотя конечно у вас в Донецке и Харькове свои производители есть... :mocking:

Саткур, а что вы так нервничаете, разве Янукович ещё не выиграл? :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Здравствуй Боря. Как здоровье?

Высскажу свое ИМХО. Лучшим президентом для Украины может быть только Полномочный представитель Президента Россйской Федерации в Южном Федеральном округе.

Все остальное от лукавого.

ЗЫ. Хотя хочу отметить, что несмотря на все обвинения на счет Ющеннко, В стране проводятся открытые и демократические выборы.
    По крайней мере грузинский кум такое сделать не в состоянии...

4. Марина

Марина Well-Known Member

Да я бы голосовала.............Ну как подумаю, что ЭТО Чудо будет умничать целых 5 лет...Дуть ноздри...А его Анка-партизанка учить нравственности и говорить:"Я как мать....". Нет пусть меня кобра завораживает и говорит....завтра будет хорошо......хорошо....вы уже спите.....

• Подобається Подобається x 5
  5. premium

premium Well-Known Member

за 5 років здається нічого не забрали

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це Ви їм скажіть...

7. premium

уявіть собі що так:), оскільки у нас плюралізм думок і голосують за різні сили та ідеології

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

зомбі не повірять

8. Марина

Марина Well-Known Member

Ой, не смешите мои тапочки....
    см. здесь
    http://sprotiv.org/2010/01/18/kak-d...t-prezidentu-v-efire-u-savika-shustera-video/

вот Вам ( и Мне заодно) честные выборы. Это МОЙ ПРЕЗИДЕНТ!!!! Я за него голосовала. Но если меня спросят какой Я. лучше - то получается ВОТ ЭТОТ!!!

9. Summer

Summer Well-Known Member

шановний, а невже ви не знаєте, що бюджет на 2010 ще не прийнято? і ми керуємось на разі листами ДПАУ і держкомпід-цтва)) тут мова про те, що пенсіонерам пообіцяли підняти пенсії в 2009 році так гарно пообіцяли, що пенсіонери повірили, поки розрахунки не отримали.....

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Просто Янукович по українськи заговорив - вони його не розуміють і продовжують вірити старим обіцянкам...

11. Марина

Марина Well-Known Member

А вот вам статейка по поводу Тегипко и чей он кандидат.
    http://republic.com.ua/politics.php?id_show=14567
    Не, реально, креатив Ю.В. мне более импонирует, чем топорные обецянки ПР.
    Но, к моему сожалению - это только симпатии к ее пр-копании, а не уверенность, что ОНА - ЭТО УКРАИНА или ВОНА ПРАЦУЕ!!!?????

12. premium

я ж і говорю, що бюджет завалили.
    звідки візьмуться більші пенсії, якщо витрати здійснюються на основі бюджету 2009року? практично пенсії мали опуститись до рівня січня 2009 року

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

скоріше він замукав...

13. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

світ давно навчився бути політкоректним... сміятися не будуть, але про себе подумають :)
    голосуй не голосуй, все одно получиш... шайбу...
    думаю, від нас зараз мало що буде залежати. Першим туром прозондували ґрунт. А далі будуть торги і маніпуляції з людьми. Ось того треба боятися, а не сміху світу...
    не даремно колись у народі казали: "з посміху люди бувають!"

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу
    ..............................

15. sselev

sselev Well-Known Member

Ну чому не робить? Робить. Нахапала кредитів в МВФ. Якщо не дай Боже прийде до влади - ще стільки ж нахапає, не тільки дітям, але й онукам і правнукам може ще лишитись.

16. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Ні фіга вона не працює - вибачте за мою французьку. У неї та Ющенка 5 років було, щоб попрацювати.

---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ----------

Точно. А коли кредитори рахунки принесуть, захворіє і зникне. А наші онуки будуть розплачуватися. Щоб за рік прем'єрства зовнішній борг зріс більше, ніж у 2 рази - це ще таку країну треба пошукати!

• Подобається Подобається x 4
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

А це буде Перша Леді України.

http://www.youtube.com/watch?v=oicOHnK9ihM

...якось мені тяжко уявити , коли після засідання Генеральної Ассамблеї ООН , жінки главів держав підут в Метрополітен Опера в Н.Й. і ця пані буде разом з ними........
    м...да , Верка Сєрдючка ховається....
    Бенефіс Людміли Януковіч обійде всі перші сторінки світових газет.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Мене вже питали на роботі , що в мене back home діється ....
    І як на зло , коли другий раз за обідом хочу поговорити за щось інше крім хокею (наприкад канадська допомога землетрусу в Гаїті) , то вся розмова знов повертає про хокей і тільки про хокей.
    А сьогодні зранку взяв горнятко кави , сів за стіл де інші мужики сиділи.
    І зразу:
    - в тебе "в дома" вчора були вибори. То що назад до behind the iron curtain?
    В мене німа міна лиця.
    Потім інший починає :
    -То Україна і Росія буде одна держава?
    Я почав щось віджартовуватися , щось заперечувати.
    Казав що побачимо...
    Потім різко перевів розмову про хокей , але розмова не клеїлася....

• Подобається Подобається x 6
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А це справжня проблема. В нас вчора гезети вийшли зі статтями про українські вибори. І як головна сенсація, що ймовірно наступний президент України є з дуже яскравою кримінальною біографією.
    Хтось іноді мене питається про події в Україні, я також з незацікавленим виразом відповідаю, що я родом from Western part of Ukraine. А всі керівники є from Russian part of Ukraine. І що вони мене не цікавлять абсолютно.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ни одного разумного не осталось?!?
    Как -то, воля Ваша, унизительно считать, что в "Western part of Ukraine" у всех поголовоно
    Brain Damege.... (c) Pink Floyd
    (Повреждение мозга))
    The lunatic is in my head
    The lunatic is in my head
    You raise the blade, you make the change
    You re-arrange me 'till I'm sane

(В моей голове расстроенное сознание
    Ты поднимешь бритву, ты исправишь
    Ты изменишь меня, пока я разумен....

перевод мой ;) )

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну може Ви, Дальневосточнику, мені поясните - ну що то за контингент, який на повному серйозі ЗА Януковича (а не ПРОТИ його конкуретнів) ?
    Ну ще можна припустити - комусь не подобався Ющенко у 2004, але кричати "Янукооовіч - наш прєзідєнт!!!"
    (фотку контингенту тут наводили).

Не треба наводити аргумент "Це наш-донецький".
    Я знаю достатньо нормальних, адекватних людей у Східних областях і Донецьку в тому числі.

Вчора мені написали ПП на одному трекері досі незнайомі італієць і турок (меломани) - що там у вас діється ? Італієць раніше контактував з українцями, досі був позитивної думки про нас.

І що я маю відповісти? Про Брейн демедж?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)