Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому довкола так багато некрофілів... Від діючого президента до ТАварища Каца ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Kats

Kats Романтик

Товариші були давно.. тепер панове)))))))))))) Ти надто якось з расизмом сприйняв нік Кац)))))))

3. RJK

RJK Well-Known Member

Депрессняк, правда? :blush: :mocking:

4. Kats

Kats Романтик

НІ, не депресня!!! Бажання боротися і довести, що я Людина!!!)))))) Ти зі мною?))))))))

5. VasMT

Ось я і думаю: до чого тат Kats до Тризубу... :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  6. Kats

Kats Романтик

Вибачте, що образив Вас, своїм нетактовним "ти". Я не мав цього на меті)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Kats
    Не треба так вбиватися. Ще не вечір! А Янек-не президент.
    Є дані, що в його штаба - шок і мандраж - вони не очікували таких розкладок реального голосування (попри всі фальсифікації).

А при поганому повороті справи - погляньте під таким кутом:
    Коли Піночет захопив владу в Чілі (а скільки комуняк постріляв, пустунчик!), то буквально благав того ж Корвалана та його команду попрацювати на нього.
    Корвалану "пощастило" - його обміняли на Буковського.

Ота недолуга зграя буде довго канючити, щоби наші реальні професіонали хоч якось "асоційовано" їм допомогли "рулити".
    Ось тут і буде торг - як колись торгувався Ющенко.

І ще - не забувайте, як ригі-аналів 5 років тому опустили.
    Суттєвий відсоток людей (особливо росіян) вийшли на Майдан навіть не ЗА Ющенка, а ПРОТИ Януковича.
    І зараз він - ой як мандражує - "как би чєво нє вишло!"

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

При тому. Невже тільки в прапорщиків на лобі повинен бути Тризуб?

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ВОТ И ЗДОРОВО!
    вы живете в стране где люди умирают на улицах, где пенсионеры синоним - нищие, где нет закона а только его видимость, в стране где в больнице вам могут случайно не то отрезать а вас беспокоит интеллект Януковича? то что вы перечислил - конечно плохо и действительно стыдно ... но разве этот стыд перевешивает ??? неужели фраза "Зато у нас прецедент цаца с косой" что-то меняет ??? или вы верили что Юля - что-то изменит????

да ну? а в уставе - Товарищ ....

а кто то посягает? сами говорили что вам он ничего не может сделать? мож у вас просто гормоны прут? энергии полно? хочется бороться не ради цели а ради борьбы?

:wacko:
    ооо ! об этом вся страна помнит, вот потому они и выиграли на выборах ....
    угу, но Ющенко заставил в этом раскаяться ....

не придумывайте ... ничего ему боятся, "бойцов" к ЦВК стянул, а за БЮТом на майдан народ не пойдет как было в 2005м.

9. Kats

Kats Романтик

Короче... панова ВасМТ і артобстрел, один марить некрофілами і товаришами.. другий Яником)))))))))))))))))) Подивимся як воно буде а там побалакаєм))))))

10. artobstrel

я лично "марю" на данный момент бейткастовой снастью .... блюдите приличия, я вам только указал на использование обращения "Товарищ" в ЗСУ,МВС,СБУ, МНС, ВВ, и т.д. ... а что тут "дывыться" ...ж.. ... будит, может больше может меньше но все равно - ж ....

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

это заговор ;) ... у вас на аве КОТ у него ник КОТы (в вольном переводе с англицкого)

11. Kats

Kats Романтик

А я на того чиї устави Ви перечислили подібний! Давайте Ви мене не будете ображати, в мене це виходить значно краще!

12. VasMT

О! Правильно : - ПОДИВИМОСЬ!
    А не ото Ваше - краще вмерти стоячи... Живіть з гордістю, що ви і я громадяни України, що у нас з Вами одне майбутнє, одна країна, одна земля... Правда і президенти у нас одні... Але це не біда. Скільки їх було, а скільки ще буде... Не варто на це звертати уваги... Дали підсрачник бджолопасу, дамо і проффесору... Не варто через них дерти країну на шматки...

• Подобається Подобається x 6
  13. artobstrel

лучше бы в умении изъяснятся тренировались а не в оскорблениях, разве я где то написал о том что "к вам следует обращаться товарищ" ??? впрочем если для вас принадлежность к вышеперечисленным структурам - оскорбление, то вы пожалуй действительно не ахти собеседник ....
    угу, до первого выстрела, а потом ......... все совершенно меняется, и жить хоцццаа, даже на корачках, даже по уши в дерьме, но жить ....

14. sl4m

sl4m Well-Known Member

мда... действительно как то плохо получается
    лучше уже:
    http://www.youtube.com/watch?v=ouIBwTRXEZA

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну каєшна! З Миколаєва краще видно й чутно

Не смішіть. "Бойцов". Звичайні урли максимум з кастетами.
    Одна шкода - пісяють скрізь.
    Ви відстали. Як і ригі-анали в своїх методах. Для чого БЮТу Майдан? Є інші методи - без барабанного бою.

А на Каца даремно балони котите. Він може в чомусь помилятися, але я бачу в нього Людську Гідність. А в декого її нема - тільки причетність до натовпу.

• Подобається Подобається x 6
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

По принципах політичної доцільності.По рівню наближеності до КПРС,

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Где-то я это уже слышал

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

І ми це бачили в чотирьох фільмах про Донецьк,в тиждень 6 вбивств, крові море.Трупи в бетоні і асфальті.І Ви тепер пропонуєте щоб вся Україна перетворилася в Донецьку область?

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

І до цих пір не встав?:)

• Подобається Подобається x 5
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та нічим...:nea:
    Хіба,як в приснопамятні часи його премєрства будуть планові вимикання світла...буде затримка пенсій,соціальних виплат...буде гризня в ВР,як і завжди....звично...стабільно....
    Дони будуть битись пятками в груди і з піною на губах звинувачувати у всьому Юлю.
    Юля сотоваріщі буде робити те ж саме....
    Ющенко з рештою примкне до свого работодатєля Януковича...частина радикалів(Парубій і т.п)утворять окрему фракцію,яка не буде робити погоди...як не будуть робити погоди литвинівці...тігіпківці...комуняки..соціалісти...хто там ше...:scratch_one-s_head:
    Буде допродуватись до решти те,що ще не допродалось за правління "месії"....і дірібанитись...
    Все залишиться на кругах своїх....:sorry:

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Російська стане державною?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)