Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Чого Ви не радієте, Янукович - Ваш президент, робіть свій шабаш на Лисій горі. Все, бийте у бубен :))). Ми тут при чому?

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хлопче, ти ж не з Сімферополя, навіщо ж ти паскудиш. Провокуєш на ненависть до мешканців Криму? Так саме москалі підступно і діють.

• Подобається Подобається x 3
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

При чому тут Ющенко, Тимошенко, ваша ера, ваша п*ятирічка, потім знову наша, в Україні все буде циклічно :).

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пробачте.... НАШ!
    Ми ж "Вашого" п"ять років слухали і слухались... Бурчали, дулі крутили, але підпорядковувались... Ось і Ви будьте ласкаві...

• Подобається Подобається x 4
  5. sl4m

sl4m Well-Known Member

а вот плюсик вам, за такое высказывание =)

• Подобається Подобається x 1
  6. Bogun

Bogun Well-Known Member

Добре, мені як гумористу, слухати Януковича одне задоволення... :good: Тому, Вам як геноциду української нації пора вчиту велику поетесу Ахметову та українського поета Чехова.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

При чому тут Юлька - це для Вас вчорашній день, радійте своєму кандидату, вашого ідеалу. За ідеалом треба слідувати.

• Подобається Подобається x 6
  7. sl4m

sl4m Well-Known Member

а вы не заметили что это я в оффтоп включил?.. странно

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Щойно прокрутили ролик за 2004 рік, як Янукович передчасно дякує народу за вибір.
    Сподобалося закінчення:
    - ... що проголосували за мене. (скривився) Не треба казати за мене?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даниле, моя тітка (киянка, астроном за освітою) вимушено викладала математику в Сімеїзі. Казала - специфіка курортної зони, п'яні гени.
    2+2=4 ще розуміє, а коли починається a+b - все. Скільки не доводила матерям (батьків як правило нема), що дитині треба у "спецшколу") - відповідь була стандартна: "Ето у вас в галавє не хватаіт!"

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Геноциду української нації, дивно

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

А з Росією ті, хто планує створювати ЄЕП, той хто готовий залишити ЧФ, той хто готовий продати їм частину ГТС, той хто ради інтересів Росії готовий поступитись інтересами України. Ви таких не знаєте? Якщо ні, то подивіться телевізор.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Депутат от Блока Юлии Тимошенко Сергей Мищенко заявил, что партия готова "делать все, чтобы был третий тур" выборов президента Украины, передает "РБК-Украина". "Разрыв между кандидатами меньше, чем размеры фальсификаций по округам", - сказал он. По словам депутата от БЮТ Олега Ляшко, под вопрос можно поставить порядка 1,5 миллиона голосов, в то время как разрыв между кандидатам составил около 800 тысяч голосов.
    ------

Ранее во вторник спикер Госдумы Борис Грызлов высказал мнение, что поздравлять победителя пока рано - надо дождаться инаугурации. "Во втором туре пять лет назад результат Януковича был выше, чем сейчас, поэтому вопрос о поздравлении правильнее отложить до инаугурации", - заявил он.
    www.grani.ru

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

До речі, у ВР комуністи вже подали відповідний законопроект.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що вже? Вроді би ще ні :)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивлюся третю добу... Щезла Йулька з телеекранів :dntknw:
    То звивалась, як посолЕна, а то щезла... Видно Путіну всю ГТС втюхує...

• Подобається Подобається x 5
  16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я бачу, Ви без неї жити просто не можете. :))) Сутками від ТВ не відходите, не їсте, не спите. Ну не можна ж так перейматись, троха бережіть себе. :haha: А поки що можете дивитись на мою аву, щоб вам так сумно не було. ))

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як не дивно, вона - працює.
    А не б"є себе в груди з криками Я!!! Я!!!
    "Буква Я - последняя".

Vas_MT, а Ви (+Артобстрєл+Візард - короче, бюджетники) - уявляєте, скільки платників податків підуть у тінь при тому розкладі, про який Ви мрієте?
    Бідні дітки "бюджетників", сидітимуть без цукерок !
    Ну то пишіть, може прийду на допомогу. УАЗИКИ ще не всі розікрали?

18. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

З яких часів Ви і решта Тролів представляють більшість населення України. Чи ви їх адвокат.

• Подобається Подобається x 5
  19. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

По теме - господин Янукович - таки Президент Украины.. А нам теперь думать, почему мы предпочли господина Януковича господину Ющенко и леди Тимошенко.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ви книжку казок ще не видали? :)
    Невже Юля входить в "ПР"? То ж Яник ще не став президентом, а вже обіцяв сьогодні 1/3 української ГТС Росії. Не чули? Ну всю не міг відразу пообіцяти, обережний, ще ж не є президентом...
    Хто сказав? :)
    Що, була вже інавгурація нового Президента по ТБ? А-я-яй, видно, я пропустила. Всьо, не зможу заснути сьогодні. :cry:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)