Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Даяна

Даяна Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Московський патріарх привітав Януковича.
    Цей московський поп, скорочено МОП, очолює, так би мовити, ідеологічний відділ у правлячій партії "Едина Росія". Отже по перед батька в пекло не лізе, вітає тільки по команді. Які ж ці москалі дурні, на граблях. Невже вони вважають що привітавши можуть якось повпливати на перебіг подій? Свободу не спинити! Будуть суди, перелік голосів, і далі всі знають вже... Окрім росії та Венесуели напевно жодна держава Зека не привітає,його чекає така ж ізоляція як Кучму , Бацьку та єдіка Кокойти.

Останнє редагування: 9 лют 2010
    • Подобається Подобається x 5
  3. Tosik

Tosik миється в бані

Без комментариев

А когда был Ющ и с ним американский агент в юбке, это было конечно лицо Украины??? Где логика???
    Т.е. президент под колпаком чужой страны - это и было истинное лицо Украины за последние пять лет???
    Бывает, наверное, и ёж становится павлином.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Шановный, так "мэншэ зло" и отрымало пэрэмогу.
    Слава героям, бури над Бугом.
    Надеюсь, Львов ещё не скоро будет столицей Украины.
    А будэтэ пролитаты над Киевом - так пролитайтэ..... мягкои посадкы Вам.

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

І справді, де? :)))
    Шановний, я писала насамперед про культуру мови, поведінки і т.д. Ні про ніяких таємних агентів я ніц не знаю, можливо, Ви більше проінформовані. :)) Якимись компетентними органами, напевно. :))
    Ну а щодо "колпаком чужой страны", то тут Ви в яблучко. Ще не ставши президентом, пан Янукович роздає трубу направо і наліво. :) А за Ющенка, яким би він не був, як я знаю, ГТС не перейшла у володіння американських агентів. :)) Та і у вражеське НАТО ніхто силою не запхав, як про то стверджували страшилки однієї політичної сили. ))

Останнє редагування: 9 лют 2010
    • Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Аваторку змініть -

6. premium

premium Well-Known Member

VasMT, а давайте ми Вас за грати посадимо. Бо є підозри, що Ви армію розікрали.

• Подобається Подобається x 3
  7. Персі

VasMT, гарно. :) Але пану Януковичу за такою решіточкою би більше пасувало, він в цих справах все - таки більш досвідчений. :)))

Поймал Янукович золотую рыку. И говорит рыбка: отпусти меня, я выполню любые три твоих желания. Hу Янукович думает ,что с тебя брать у меня и так всё есть, и отпустил он Золотую рыбку. Золотая рыбка поплыла, но захотела всё же отблагодарить и выполнить его 3 желания.
    Едет Янукович на работу видит Феррари и думает, да у меня такой ещё нет, вот бы мне такую. Мгновение - и Витя Янукович уже сидит за рулем этой Феррри. Едет и видит плакат с Клавдией Шиффер, и думает вот бы ёё...
    И вот уже обнаженная Клава сидит на соседнем сидении. Янукович думает: "Эх, мне бы годов двадцать скинуть!"
    У тут: - Бах!.. - Тюрьма, баланда, небо в клеточку. :)

• Подобається Подобається x 11
  8. Danilo

Danilo Well-Known Member

БОЛЬШОЙ ПРОКОЛ ФСБ И ЦРУ (ближайшие перспективы Украины).

Теперь, когда криминалитет находиться в пяти минутах от абсолютной власти в Украине, интересно взглянуть на ближайшие перспективы развития Украины и ее будущее влияние в дальнейшем на мировую ситуацию.

Благодаря фальсификациям, манипулятивным технологиям и откровенному подкупу, как продажных вчерашних вождей народа, так и обнищавшего рядового избирателя, продававшего ввиду своей нищеты за копейки свой голос местному криминалитету, наконец, этому криминалитету удалось – таки реально подойти к захвату абсолютной власти в Украине.

Если кто – то в силу своей наивности еще строит иллюзии насчет перспектив Украины в ближайшем будущем, то достаточно взглянуть на ситуацию в Донецкой области, чтобы понять что ждет наше государство в ближайшей перспективе. читати далі

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а также черным мессами, судами - тройками, гипнозом, остеохондрозом, сальмонеллезом ...... нет пределу коварства "бандюков" ...

10. bora

bora Well-Known Member

По 5 каналу перманентно повторюють новину, що до переліку ймовірних кандидатів на прем"єра за Януковича, окрім Азарова розглядається Ющенко. Як Вам?

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

...тобто буде бардак ще на кілька років поки вони будуть домовлятися?

Його чи Україну? До речі ви у Біларусі були щоб стверджувати, що там погано? На вигляд вона виглядає краще ніж Україна та Росія, нмд.

• Подобається Подобається x 2
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви хіба не чули ніде, що не задоволені? Та вся преса всюди про це тільки і говорить. Ось почитайте :
    Популярность Обамы упала на рекордно низкий уровень
    http://www.google.com/#hl=en&source...qi=&oq=популярность Обамы&fp=c26c79a56c95bda8

А слово "демократичний" в Америці не має того самого значення, що зараз в Україні, чи в Росії. "Демократичний" то тільки прикривка, то якраз той, що намагається побудувати соціалізм, чи навіть комунізм. "Дерьмократи" в Америці намагаються щоразу більше і більше прибрати всього під контроль держави, конролювати людину. А про такий устрій ми вже знаємо при СРСР.

Дійсно. Як можна порівнювати? Яник тупий, путнього нічого сказати не може, а цей новоспечений Месія язиком так меле, так вміє лапшу вішати на вуха, роблячи розумний вигляд, що люди не поспівають за його думками. Тільки дії його говорять, що за тим розумним виглядом і розумними спічами стоїть тупа, нічого не розуміюча особа, яку викотили на президенство, скориставшися расовим козиром. Якось їхала і слухала radiotalk програму, то здивуванню моєму не було меж, коли почула, як один чорний слухач з Флоріди влучно сказав, що ще економічно і політичного безграмотнішого президента Америка не мала. Я всього дослівно переказати не зможу, але основна його думка була, як в тій перефразованій українській приказці, що "маєте чорного президента" - тепер їжте, ПОКИ ВАМ НЕ ПОВИЛАЗИТЬ.

13. Персі

Логічно. :)
    Йой, що, навіть Буша переплюнув? о_О

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага. Один з комедіантів американських пів року тому сказав, що на фоні Обами Джорж Буш "looks good". :) Бо Обама за пів року розвалив більше, ніж Буш за вісім.
    І Янукович ще так себе покаже, що Ющенка будуть згадувати зі сумом.

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

[/QUOTE]
    в Сиетле .......

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А не завадило би. Аби всій цій олігархокомунокапіталістичній сволоті та імперським бандитосепаратистам не так принадно було грабувати україньку націю.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Один в один про Йульку! НЄ?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет. Если бы его объявили образцом англо-сакса - то тогда - копия. А так - у нас полу-армянка полу-еврейка - образец украинки. ТАК шо - не катит.
    P.S. весь вечер ждал обещанного с утра обращения к нации. Не дождался. Прсто в волнении - не случилось ли чего?!?
    Хочу напомнить сторонникам самозваных "демократов" - настоящий демократ - по словам Вольтера - всегда заявляет - «Я не разделяю ваших убеждений, но я отдам жизнь за то, чтобы вы могли их высказать».

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)