Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бла-бла-бла. Для начала суд должен стать именно судом, а не басманным правосудием.

• Подобається Подобається x 4
  2. Trooper

Trooper Well-Known Member

Мне кажется что Вы свой ник задом наперед написали =)

• Подобається Подобається x 6
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та куда "вон"? Куди дальше? Педро ітак в Австралії.:haha:

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 7
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даниле, дякую, Ви мене випередили з формулюваннями.

А Ви мали сумніви?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Завжди радий Борисе.

-----------

Жириновський уже привітав Януковича

аступник голови Державної думи РФ, лідер ЛДПР Володимир ЖИРИНОВСЬКИЙ сьогодні привітав Віктора ЯНУКОВИЧА з перемогою на президентських виборах

Це добре. Тепер точно не буде Янек презіком.

• Подобається Подобається x 2
  6. Сміте, якщо до вас не доходить, то повторю ще раз: Юля - таке саме гівно, як і Яник, імхо. Яка різниця - донецька відрижка чи дніпропетровська? Я не збираюся обирати між дома купами г*вна. А, я ж забула, у вас може бути тільки два варіанти - або за Юлю, або за Яника, іншого не може існувати в природі. Усім стадом за Юлю!

Україна дасть, нащо нам чужі? А вам не набридло бачити одні й ті самі морди, які нічого не роблять, тільки обіцянками годують? Нащо кожні вибори наступати на одні й ті самі граблі, голосуючи за тих же самих? Невже не можна ну хоч когось нового обрати?

• Подобається Подобається x 6
  7. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Жириновский в своем репертуаре. За это его и любят...

По поводу Яныка. Если он опять будет жевать сопли и допустит, что его в очередной раз кинут с президентством, как это было в 2004. То Восток первым устроит ему харакири.
    Так кидать людей просто мерзко. Какой же ты тогда политик? Так...дурилка картонная.

• Подобається Подобається x 4
  8. Даяна

Даяна Well-Known Member

По результатам голосування можна виділити наступні результати :

Тимошенко - 46%
    Якунович - 30%
    Якубович - 12%
    Яйкинеуч - 4 %
    Янукович - 3.%
    Янкевич - 1 %
    Проти всіх -4%

"Первыми и от всей души поздравили Януковича чукчи. Из благодарности - им теперь пять лет икаться не будет."

Приезжает Янукович домой после выборов.
    Жена: Ну как, победил? Янукович: Да.
    - А что это у тебя все руки красные?
    - Та, как только возьму булаву, Ахметов с Колесниковым по рукам!
    Мол, не трожь! Не твое!

Останнє редагування: 9 лют 2010
    • Подобається Подобається x 9
  9. Danilo

Danilo Well-Known Member

За 5 років виросло нове покоління. І воно краще навіть за тих першіх. Якщо буде потреба, вийдуть на майдан і тоді Ви побачите яке буде насправді об'єднання.
    Біля ЦВК стоять за срібляки. Так і відповідають: "нам платят-мы смотрим на сцену". Це дійсно ерзац-майдан.
    З приводу ж того що людям в Луганську заплатили лише половину за роботу на виборчіх дільницях. Переконаний що не треба більше платити. Це свого роду продажі. Треба якомога більше продати. А товаром є кандидат. Треба довести до людей програму та якісно агітувати за свого. Потім треба принципово відстоювати кожний голос, потім треба слідкувати за порушенням, і т. д. по інструкції від штабу. Коли людина нанімається продавати деякий товар, вона свідома того що від продажу матиме свої комісійні, так по всіх світах у всі часи було і є. Але не на сході України. Там у нас особа каста живе- совок. Думає так собі, аби як попрацюю, гроші заверну і піду. Може Юля навчить врешті хоч трішки працювати? Не знаю...

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Та воно вже не те що свої шмарклі жує, вже собі на чл... наступає. Дами даруйте, але ж воно так є.

• Подобається Подобається x 1
  10. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Майдан в 2005 году был проплачен западными организациями. Без денежного спонсирования никакой "оранжевой революции" не было.

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Занавес. :dntknw:

12. borkhes

Басманное - оно в РФ. А так же Перовское. Каким боком это к Украине?

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да не слепые, все понимаем ... скорее всего действительно обделается ... ну хоть Крещатик в Бандерщик не переименует ...
    презиком - нет, а президентом да, это на 2005 год тогда у майдана была колоссальная поддержка в том числе и востока, я и то за Юща голосовал (каюсь) а терь фигу а не перевыборы, устроит Юля майдан - запишусь добровольцем разгонять ... хотя мы не в МВД - не выйдет ....
    боюсь в нашем случае суд только тогда правосудие когда его решения совпадают с нашим мнением ...

так был ли суд высшей инстанции отменивший решение низшей??? так вот ... вы знаете обстоятельства его преступной деятельности и роли в ней? я нет, как говорил Мих, "свечку держали когда он крал?" вполне может быть что все так и было а может и нет, ибо зеку так как он поднялся при СССР не подняться вовек ... с кем бы там не сотрудничал ...

я помню, и дело не в том что я ее знаю, я ее знаю с тех времен когда можно было не знать и меня греет что я ее выучил не из-за того что без этого нельзя а из-за того что хотел, и мне теперь под Гимн стоять "смирно" - не стыдно ....
    вот поэтому Юля и пролетела, так как те у кого есть нормальная и ненормальная Украина меня категорически не устраивают, кабы наци-вишиванковцы голосовали за Януковича я бы за Юлю был - однозначно ... но я с вами согласен, не хочет ЗУ русский знать - не надо, но тогда надо и востоку дать возможность не знать украинский, по-справедливости , когда Львов решает на каком ему разговаривать - это нормально, но когда Львов решает на каком разговаривать Донецку - это что??? вот тут страна и должна определится, я не за тотальную русификацию, я за вынесение этого вопроса на всеукраинский референдум ... проголосуют за укр как единственный - ну что ж селя ви ...

проигрывать надо уметь, а совершив акт непроизвольной дефикации - уметь вытрется ....
    и имхо ...

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що Вам не доплатили?:mocking:

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Кірпи нема, Ви навіть не доїдете вчасно, вже нікому цілі потяги з Донбасу пригоняти. Взагалі незабаром заарештують рахунки Вашіх вождів, тоді буде спокійніше.

15. borkhes

Мне никогда за голос не платили. :nea:
    Но саму постановку вопроса выборов как торговли, причём в противозаконном варианте "пирамиды", мне слышать несколько дико, особенно от представителей страны, которая собирается в Европу. :dntknw:

16. Trooper

Trooper Well-Known Member

Кажись тема себя исчерпала. Ждем развития событий.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це Ви сказали. Я ж лише про те що треба якісно робити свою справу і не скіглити на камеру, коли обіср.... Треба усвідомити, що не все зробили якісно, тому й не вимагати.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Російської федерації?

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

А разве не из одного совка мы вылезли?
    Независимая судебная система - более сложное завоевание демократии, чем свободные выборы.

19. Fremut

Fremut Well-Known Member

Нет желания оспорить также и решение суда по выборам 2005?

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

У виборчому штабі Віктора Януковича один з депутатів ПР повідомив журналісту Сегодня, що Партія регіонів зібрала “про всяк випадок” під Києвом близько трьох тисяч осіб, які могли відбити штурм урядових будівель.Нардеп також розповів, якими будуть дії ПР у разі організації нового Майдану і захоплення ЦВК і СП, пише газета “Сєгодня”.

"Хай тільки спробують. Ми зібрали під Києвом про всяк випадок 3000 осіб. Ціла дивізія! Так що якщо Юля поведе своїх на штурм, ми її швидко вгамуємо", - повідомило джерело.

Лякають...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)