Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Єдиний справжній президент України то є Михайло Грушевский. Інших нажаль я президентом назвати не можу.

• Подобається Подобається x 1
  2. premium

premium Well-Known Member

Є такий момент. Але він практично здобув незалежність України.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Хоча я і сам з роду Грушевських, але не вважаю Михайла Грушевського справжнім президентом. Більше того, він взагалі не був президентом, оскільки посади такої в УНР не було.

3. Spika

Spika Well-Known Member

Boris_Kiev, вы еще надеетесь заработать на форестер? А то уже начались "донецкие кидняки"? И вообще, вы процентный план там дали? Стахановцы...

http://obkom.net.ua/news/2010-02-08/1633.shtml

А как эта оплата урегулирована законодательством?

• Подобається Подобається x 3
  4. terrible

terrible Well-Known Member

:) не відносився до Вас серйозно, я тільки збирався це зробити. як завжди часу не вистачає.
    розуміете, Ви як були дивакуватим проповідником на пенсії, так певно ним і залишитесь.
    а фільма... неа, на фоні "аватару" "оранжевие деткі..." губляться десь взагалі... а я люблю якісне фентезі :)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є такий момент. Йому Незалежність "подарували". Спочатку ГКЧП, потім Єльцин із Шушкевичем.
    Кравчук захоплювався не тільки шахами, але й бальними танцями.
    Сам казав: "Мене збираються штовхнути справа, я відходжу з дамою ліворуч. Хочуть штовхнути зліва - відходжу праворуч".

А у 1991 він просто вчасно вхопив фазана за хвіст.

Останнє редагування: 8 лют 2010
    • Подобається Подобається x 5
  6. terrible

нуууу тут би я дуже посперечався!

• Подобається Подобається x 2
  7. Марина

Марина Well-Known Member

- за это получили войну в Ираке и 11 сентября.

• Подобається Подобається x 5
  8. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

А ми можемо одержати Крим.......

9. terrible

а воно нам треба?

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви впевнені? Треба буде почитати про те як він спалив Рейхстаг, повбивав понад 90, здається незгодних депутатів, тепер пам'ятник їм стоїть. Хто підкаже де можна про це все почитати? А то якось підзабулося, вже й неточні цифри наводжу...

11. terrible

але не забуваємо, що справжнього фашиста-на відміну від Гітлера-Муссоліні зняли простим голосуванням :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Можна сторонню думку про вибори Президента?
    То вже ясно, що Янукович буде Президентом. Якщо хтось не вірить ще, то вже повірте. То те саме, що ми мали в Америці минулого року за Обаму. Ніхто не вірив, навіть кепкували, що чорного не допустять, що скоріше застрілять. Але допустили, не застрілили і він успішно вже рік розвалює Америку. Те саме буде і в Україні. Але більшість американців, що за нього голосували вже прозріли, ЩО вони собі вибрали. В Україні того не буде. Там всі будуть тішитися, чи буде зле, чи буде добре. Головне, що "оранжевий шабаш" не пройшов. То їм основне. :crazy:

• Подобається Подобається x 13
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я вас так не називав.Але Ваша позиція "не за Юлю" як завжди знову обернулась національною трагедією для України. Прийшла блатна попса до влади.Ця донецька відрижка ще довго буде воняти на всіх українських землях.4,5 % якраз те що не хватило нам для перемоги. А тепер будемо хавати блатняк з шансоном.

• Подобається Подобається x 6
  14. Tanka

Tanka Well-Known Member

Знову влаштовуємо "Хохлосрач" на догоду політикам? Сьогодні з собакою вийшла погуляти, так вони з іншим кобелєм так погризлися - ледь розняла. Мабуть виборча атмосфера посприяла. Заходжу на форум - і тут гризня. Та люди добрі, не варті ті політики, щоб через них так гризтися. Політиків в нас багато, хоч дупою їж, а Україна у нас одна. То ж бережімо одне одного, та й шануймося. ВОНИ - це не Україна.
    Мене, наприклад, більше цікавить, що далі буде. Чи вдасться Регіонам переформатувати коаліцію, - це велике питання. В НУ тільки ЄЦ однозначно за коаліцію з Януковичем - це 8 чи 9 людей. Група "За Україну" Кириленко заявила, що буде в опозиції, Самооборона однозначно з ПР не піде.. Отже, якщо ПР не вдасться сформувати коаліцію, Тимошенко залишиться прем"єром, тобто головною особою в державі. Якщо, ПР таки створить коаліцію з НУ та Литвиним, то БЮТ теж може блокувати роботу парламенту, при нагоді зкласти мандати та піти на розпуск... Єдиний вихід у ПР це створювати коаліцію з БЮТ. Зараз експерти говорять, що це - малоімовірно, якщо правда, то політична ковбасня тільки починається і ще невідомо, хто з неї вийде переможцем. Думаю, зараз Тимошенко вирішує, що їй далі робити...

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

2004 рік:​
    http://www.youtube.com/watch?v=lg3khsfp1Dg

2009 рік. Вона ж, тільки за Юлю. Відео не маю
    2010 ... Облом!!!

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Учите сразу это[MP3]http://shaul.tryam.com/audio/lenin.mp3[/MP3]

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Точно так,як і інші 8 чоловік з тих же дільниць.Від представників Януковича. Чи Ви хочете сказати ,що штаби Януковича дають людям гроші і в податкову декларації про доходи?

18. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Оля, а в Америке недовольны Обамой? Вроде выглядел как более демократичный президент нежели предшественник.

19. Trooper

Trooper Well-Known Member

хе хе

Обама в США это Ющенко в квадрате. За столь короткий срок успел нарушить все свои обещания, фактически продолжает политику Буша, вопреки тому, что декларирует.
    Обама скорее сего нужен был банкирам для того, чтоб народ не волновался, когда в ходе операции "мировой кризис" долги, накопленные в процессе гиганских спекуляций были перекинут с фактических виновников (банков) на лохов (налогоплательщиков).
    У нас эту же функцию выполнил Ющенко.

20. premium

premium Well-Known Member

Як можна порівнювати Обаму:english_en: з Яником :russian_ru: ???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)