Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы эту купу имели ввиду

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

От знаєте, так собі сидю і думаю.

Схід, Захід.... Ясно, що це придумали політики. Мене не сильно дивує ідеологія Партії Регіонів, хоча питаня теж до них є.
    Так от. Чому Регіони, схід зациклилися на Януковичі? Невже він самий достойний серед східняків? Я впевнений, якщо б схід поставив на нормальну людину, з більш-менш нормальним минулим, то мали б всі шанси, а так? Ну рука не піднімається проголосувати за зека, який крав шапки, як не крути. Якщо (я так вважаю) Юля для України - то є зле, то Янукович - то просто сором. Ну подумайте, що скаже про нас світ? Вибрали людину, яка двічі сиділа, крала шапки. Ну і потім ті ж люди зі сходу кажуть: та ми ж любимо Україну. Хотілося б вірити, але тоді не зрозуміло, чого ви ту Україну позорите на весь світ? Або східняки ображаються, коли їх називають бандюками. Звісно, вони не бандуки, але скажіть на милість, якого біса ви зека вибираєте президентом держави? У вас там нікого нема з кращою біографією, чи як?
    А останні вибори показали, що є. То чому ж не проголосувати хоча б за того Тігіпка? Хоч не соромно буде в очі іноземцям дивитися.
    Отакі роздуми.

• Подобається Подобається x 13
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Логіка проста:

Ющенко зрадив ідеям революції - розсварився з Тимошенко заради власних амбіцій, злигався з ворогом №1 Януковичем, замість того щоб виконати своє найголовніше:"бандити будуть сидіти в тюрьмі" - то де ж ті бандити? Ті, проти кого утворився майдан, висуваючи Ющенка, як надію на нове, інше життя? Де Кучма чи Януковіч? Де вони зараз?! Чи може у в'язниці ? - І після цього, ще хтось з "націоналістів" підтримує Ющенка? Чи може вони сліпі, чи може їм таки повилазило - як Ющенко гармонійно уживається та працює з Януковичем. Та ще й проти Тимошенко, своєї ж справжньої, на відміну від Януковича (!) - соратниці! Во цинізм! - усі бачать та мовчать, та й досі як страус голову в пісок, аби не бачити фактів - ніби вважають Ющенко націоналістом та залюбки об'єднуються довкола президента, віддаючи свої голоси... Та невже ПО-ВИ-ЛА-ЗИЛО! Це майже те ж саме що й підтримувати Януковича. Чи може, найголовнішне - кормушка з держаних рук ...

Зрада є зрада.

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я не о распределении националистических сил говорил, а о Тягнибоке и степени доверия к нему и его "силе" со стороны Украинцев, что тут говорить протокол ЦИК и так все сказал - 1,45 % ....
    сброд .... ну - ну, все кругом муд..ки а он Д,Артаньян ... я сначала думал это вы привели из источника, и написал с более конкретной оценкой сего тезиса, потом пришлось поправить, вы ведете себя не корректно, как бы вы отреагировали на заявление что - "нынешние национал-патриотические силы Украины - это сброд профашистких недоумков" ??? наверно возмущались бы? так зачем сами пишете тоже самое? Януковича, хотите вы того или нет поддерживает больше, в разы ,украинцев, чем Тягнибока и Ющенко вместе взятых, так что ваше мнение - это не мнение Украины.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

ее не было, никакой революции не было и (слава богу) ибо революция это всегда - кровь и разруха, то что мы повелись на идею майдана - так кто ж нам доктор?

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

а вот тут согласен на 100 % если бы было так, то и сейчас все было бы по другому

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- На сході 70 %, ну за виключенням Донецького регіону - голосують за Юлю, Янукович то щось химерне й застаріле, його немає, замість нього маріонеточні відгалудження... Якщо й набрав 13 -15 % по всій Україні - той максимум...

Багатьом Янукович огидний... Це просто нахабно підтасовують голоса. Пишуть інші данні замість справжніх результатів голосування. Люди все ж не останні бездумні бидло, аби не розуміти простих речей: Янукович це крок в минуле, а точніше - в нікуди. Не слід звинувачувати східняків - це просто корупція.

• Подобається Подобається x 1
  7. Arthur

Arthur Well-Known Member

А може це ЮВТ від самого початку запланувала не підтримувати Президента, а йти своєю дорогою. А на Майдані стояла тільки заради посади Прем’єр-міністра.

А те, що Тимошенко об’єдналась з Медведчуком – це називається прояв любові до України.
    А те, що Тимошенко літом минулого року хотіла об’єднатись з Януковичем і утворити ПриБЮТ, це що було?

І що усі ці порівняно з ЮВТ є зрадниками. Ну-ну.

SATKUR, які Ви очікуєте кроки від Тимошенко в національному плані?

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ющенко довів свою "професійну непридатність" на посаді Президента Держави. Тобто, можливо він і непогана людина, взагалі і не хоче зла, але НЕ МОЖЕ він бути президентом і все. Може бухгалтером, може, навть Главою Нацбанку, досить непоганим, ну, але аж ніяк не Президентом України!

Щодо Януковича, то надіюся, в українців вистарчить розуму не обрати до влади зека. Також зовсім не всимпатизую Юлі, але, як то кажуть, з двох зле вибирають менше... трохи менше...
    А що робити? Видно українці заслуговують саме на таких політиків, які вийшли в другий тур... :sad:
    Сумно...

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну Ви ж доросла, людина, ну подумайте, як на західній Україні, де скажу зрозумілою для Вас мовою - якраз "бандери" - може бути 1,45 % ? Тобто західна Україна віддала пробандерівському Тягнибоку 1, 40% та мабуть 0,5 % - південносхідна. Та невже вони, переважна більшість, совками, соціалістами там всякими - раптом стали? О диво... протокол ЦИК...

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

У Тягнибока була дуже суперечлива програма. Як можна йти "в Європу", повертаючи смертну кару... дібілізм. Це йому Луценко порадив?
    Можливо, якби не це, то за нього більше би проголосувало.
    І ще там купа суперечностей. Не знаю, що за олень йому програму складав %(
    Але сама ідея, має право жити...

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Щодо ЮВТ - Ви думаєте - отак відразу "винь да положь" ? ЮВТ поки що не термінатор, "физически не уязвимий".

- Я вважаю конструктивними силами та цінними діячами розбудови кращого майбутнього України - тільки Тягнибока та Тимошенко. Попри увесь той бруд, що л'ється з масмедіа.

Останнє редагування: 18 січ 2010
  12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я готовий погодитися, що ЮВТ краще за Януковича, нехай навіть набагато краща. Але я не можу згадати жодної ініціативи від ЮВТ в плані національного відродження.

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну про Тягнибока говорить не буду, а про вторую спрошу. Как вы думаете сколько еще надо кредитов, чтоб она начала "розбудову кращого майбутнього України "
    Напоминаю. При Кучме было 15 миллиардов долларов. А сейчас знаете сколько ? Почти столько же взято за один последний год. А проценты какие платить надо ? Поколение становится поколением нахлебников, за что следующие покодения расчитываться будут.

Когда ж вы поймете, основы геополитики и мировых финансов ?

• Подобається Подобається x 3
  14. premium

premium Well-Known Member

Якщо так, то чому Ющенко залишився сам? Його покидали навіть його партії, яких він декілька наклепав. Що вже казати про колись союзні партії, які він грубо киданув і звинуватив у всіх можливих гріхах. Не може бути він один пухнастий, а всі (52%-5%=47:wacko: зрадники. Таки проблема в самому Ющенкові.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Вона за єдину державну мову - і вже Богу дякувати.

• Подобається Подобається x 3
  15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не правда, http://www.cvk.gov.ua/vp2010/wp0011.html

1,45 это по Украине, а мало так потому что его идеи только и греют что упомянутою мной ранее "студенческую" прослойку, закрыть пол лица платком "пора" т орать че нить вместо лекций - супер, а нормальному, человеку, который хочет семью кормить будь он хоть вуйко, хоть одессит, кто - угодно, ему революционеры, с идеями "ото козли ото Д.Артаньяни" не впились, человеку прежде всего стабильность нужна и достаток, я так понял вы не верите ЦИК ? неужели вы думаете националисты на самом деле получили больше голосов ????

16. premium

premium Well-Known Member

може це було ОБС

17. Pickuper

Pickuper New Member

ЗГІДНИЙ!!!!

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А вот что думает о выборах Европа

Не підтримуючи жодного з кандидатів, Євросоюз прагне одного - політичної стабільності та передбачуваності України. Експерт Європейського політичного центру Аманда Пол наголошує, що в ЄС хочуть бачити на посаді президента політичного лідера, який зможе змінити країну, встановити стабільність та створити умови для процвітання.

«Це те, чого країні не вистачало багато років, і те, чого заслужили самі українці.
    Вся ця бійка між лідерами повинна припинитися, а з кінця лютого в Україні повинен бути абсолютно новий підхід щодо політики - щось повинно змінитися», - сподівається Аманда Пол. Аби уникнути постійних суперечок за політичне лідерство, на думку експерта, Україні в першу чергу слід внести зміни до конституції.

На Януковича дивляться вже інакше

За словами Аманди Пол, обидва українських політика - і Юлія Тимошенко, і Віктор Янукович - мають у Брюсселі «особливий імідж та відносини», тому що мають довгу власну політичну історію.

«Я маю на увазі, що пан Янукович, вірогідно, більше не сприймається як представник російського табору. Юлія Тимошенко видається достатньо популярною не тільки тому, що вона надзвичайно ефектна жінка», - зауважила брюссельський експерт і пояснила: «Я думаю, що її політика щодо енергетики, угода, яку вона уклала з росіянами, сприймається, можливо, достатньо позитивно в ЄС».

Експерт Європейського політичного центру Аманда Пол висловила також сподівання: «Хто б з кандидатів не переміг, він слідуватиме європейській інтеграції – це в інтересах Україні». http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5138611,00.html?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Он бы подтасовал, да кто ему даст... Такие же шулеры вокруг сидят, голоса считают или следят за подсчётом.
    Да легко, на заработки уехали, а кто остался - никто из них на выборы не пошёл. Спросите Ромко, если не верите.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я тут еще напомню, по моему приводилось уже. Обратите внимание - это к Украине, а России. Т.е. что они с читают, что немирные отношения из-за Украины произошли ? Это ведь к новому Президенту Украины обращение.
    http://timeua.info/080110/13288.html

Германия, Франция и Великобритания не поддерживают ни одного кандидата на выборах Президента Украины
    8 января, 16:56

Соответствующее заявление было озвучено в четверг, 7 января, на встрече статс-секретарей министерств иностранных дел трех стран в Париже.

Также Берлин, Париж и Лондон хотят, чтобы Украина была в целом экономически сильным и демократическим государством, которое поддерживает "мирные отношения с Россией".
    Смотрел тут фильм про шулеров. Так вот - вывод один, шулер шулера не обманет, если шулер с другим шулером не договориться, как третьего щулера обмануть. Короче шудер, который играет игнорирует обман другого шулера, ибо они оба в доле против третьего.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)