Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Таке відео можна при бажанні зняти про електорат будь-якого кандидата, головне - знайти цих "унікумів".

• Подобається Подобається x 8
  2. premium

premium Well-Known Member

Ви реальний зомбі чи лише придурюютесь?

Ющенко - западенець? Може Литвин? Янукович? Азаров? Єхануров? Піскун? Медведько? Стельмах? Наливайченко? Тимошенко? Турчинов? Зінченко? Балога? Ульянченко? Кінах? Гайдук? Плющ? Богатирьова?... хто там ще встиг дорватись до влади за цих 5 років?
    Де ви тут західняків бачите? :banned:

3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Але в Донецку, в ПР, відсоток антиукраїнського електората без принципів сумління з "такого відео" - незрівнянно більше ніж будь де. Чи може навпаки - в Донецьку, ПР - щонайменше "таких" хлопців?

4. Не знаю, ніколи там не була. А ви перевіряли?

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Подтверждаю. Рабочий город. Интеллигенции в процентном отношении по сравнению с другими городами меньше. Отсюда нужно исходить прежде всего. Ну и совковый неискоренимый менталитет.
    И еще деньги. Их здесь тоже больше, чем во многих городах. Борьба за них была здесь особо кровавой. И последствия оказались хуже, чем везде.

• Подобається Подобається x 2
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да, Вы правы. Нет у западенців никого, кто бы смог представить этот регион на уровне Украины... Все время борьба идет между Днепропетровском и Донецком...
    Кто снимал? Кого? Когда? Это - точно не "подстава"? Кто докажет это? Вытащили из инета - ТАК там есть этот ролик с подписью - "электорат тимошенко"....Кому верить?
    http://www.youtube.com/watch?v=uVKZCx4bzVs

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Про це "як донецькі закатують в асфальт", про "смотрящих" та інших таких - конкретно розповідала Юлія Володимирівна на дебатах без Януковича. Бо це правда розплідник бандитизму, від дрібноти до олігархів політиків (що характерно - виключно російськомовних, ненавидящих все притаманне українське) - не тіште себе ілюзіями, краще подивитись на відео аніж на власні очі. Таким влада накаже порішити - вони порішуть без грамма сумління та коливань. Невже тепер така гидота захоплює Київ, суто українське місто. та перетворює ваш улюблений Київ в Донецьк?

8. Їх уже і так багато в Києві. :sad:

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Електорат Тимошенко любить українську культуру, українську мову, електорат Тимошенко - це Київляне, майдан, інтелегенція, патріоти України.

А це - антиукраїнські покидьки виключно російськомовні ненавидящі все українське. Чи може навпаки - Донецьк ратує за українську культуру? Це легко перевірити, подивившись ролик повністю. Тільки в бандитьско клановому Донецьку таке можливо.

10. Дальневосточник

К сожалению - слишком много жуля чего "рассказывала" за эти годы - и без проверки я ей - не поверю. Особенно, зная ее прошлое с лазаренком.
    Знаете - последнее время постоянно пишут о бандитских разборках, заказных убийствах, убийствах на национальной почве - совсем не из Донецка - а из Львова. Сделаем вывод, что Львов - рассадник бандитизма? Давайте без жулькиных обощений.

11. :))
    З усіма спілкувалися? Я знаю НЕінтелігентів, які за неї голосували. А щодо киян - так у нас далеко не всі патріоти і інтелігенція.

• Подобається Подобається x 1
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы расстроены? Так почему же голосовали за Янека? Помним, что "против всех" = за Я?

• Подобається Подобається x 4
  13. Дальневосточник

Вспомнил...

Пминим, что "против Я" не равно "за Ю"

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

И надеемся. что это последние выборы, когда не "за", а "против".

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну от: по факту - електорат Януковича, от Вам і на власні очі, а не тільки кліпи.

Не закривайте очі на правду, бо як писав колись Борис_Київ - коли такі вас повалять та розповідатимуть практичну лекцію "про це" - кликати на допомогу може бути запізно. :sad:

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нічого пане Артур, тепер мінімум 5 років будете слухати великих ідеологів сучасності: бабу Ганю, і пана Колеснікова-я сьогодні як почув той шансонний голос то мало не зблю..ав.Здуріти .Тепер будемо слухати цей голос 5 років,буде нас учити жити.Дочекалися. Слухайте,довів Вас Ющенко.Тепер ми будемо Ющенка за парезидента Януковича не просто згадувати,проклинати будемо.

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Все лише розпочинається. Мені так жаль, тих, хто голосував за Януковича, згадаєте мої слова, Янукович буде мати таку саму підтримку через 5 років, як і Ющенко, хоча Донецьк більший за Хоружівку :), але це сутті не міняє. Але скільки анекдотів буде мати Україна.

Тимошенко в опозиції, політичні торги. Ніякої політичної чи економічної стабільності в Україні не буде, знову будуть зіштовхувати лоб лобами український народ, як було цих 5 років.

Чесно, з чого радіють у штабі Януковича? Якби Тимошенка стала президентом, то через 5 років її не стало. Вони політичні самогубці, як метелик летять на яскраве світло. Це прокляття президентів України, всі вони закінчують однаково :).

Україна ще не такого президента переживе...

• Подобається Подобається x 7
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щасливий той хто втік з України.Україну все таки легше любити здалеку.

19. То тікайте. Хто вам заважає?

А толку?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Медаль имеет две стороны. Может, в этом наше спасение. Существование западной и восточной Украины, разных интересов и мировоззрений сделало возможным демократизацию Украины. Разнородные элиты, ни одна из которых не смогла взять верх над другой. Все время необходимо искать компромисс. Авторитарный метод правления невозможно применить в такой среде. И это большой плюс.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)