Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Марина

Марина Well-Known Member

Спасибо, за добрые слова. Всегда интересно мнение других людей, для того чтобы понять в каком мире и обществе мы с Вами живем. И далеко не важно, где он живет. Вся моя семья как и мы с Вами разбита на тех, кто на Востоке и тех кто на Западе. Я сама всегда считала и считаю большой честью (надеюсь еще получиться) поработать там, где нас называют Украиной (или мы приехали из Украины). Но я никогда не понимала как можно простить насильника? Ведь у меня дочь? Я считаю, что таких надо вешать или кастрировать. Я НЕ разделяю политики Юлии Владимировны, но я также знаю, что всей полноты власти у неё как и сплоченной команды не было. Чего нельзя сказать по Януковича - там действительно работает команда. И если честно, то моей семье и нашему благосостоянию выгодно вернуть коррупционный до 2004 года, но есть понятие совести и чести, Родины в конце то концов. Я 2 руками за любого представителя из ПР - т.к. при непосредственном руководстве работали с братьями Клюевыми и разрабатывали энергетическую стратегию Украины. Но нельзя выбирать (или дважды наступать на те же грабли) слабого, зависимого, недалекого человека (как Ющенко-философ) и тем более бывшего зека. Ведь как показали его диалектические высказывания зэк он и есть зэк. И даже проффесорство ему не полечу. Президент - это почетно, но никак не унизительно для нас

• Подобається Подобається x 8
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не дивуйтесь. Вони засвоїли в житті тільки миття. На інше, мяко кажучи, розумових здібностей не хватає. Що говорити, коли сам Пахан неграмотний!

• Подобається Подобається x 3
  3. terrible

terrible Well-Known Member

навряд хтось кудись щось приєднає. янік - колос на глиняних ногах. він не зважиться хоч на якийсь більш-менш рішучий крок. чи то російська мова, чи тим більше прийняття протекторату...
    інакше йому настане повний коллапс

4. orjinaltextil

orjinaltextil миється в бані

Україні Янукович - президент України???

5. Fremut

Fremut Well-Known Member

о_ОИ на беса России такой геморой?

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

А кто предлагал бацьке присоединяться областями? Не ВВП ли случаем?

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та почекайте трішки.
    Поки що інформація з дільниць іде в ЦВК в електронному вигляді. І вони обнародують дозованими порціями - тими порціями, які їм вигідні.
    А остаточні результати визначаютсья, коли будуть доставлені паперові документи. А з ними стільки ще проблем...
    Це тільки продавці та офіціанти безпомилково оперують подвійною бухгалтерією, а регіонали щоразу влітають в халепу.

Коротше, Янукович тільки тоді буде вважатися президентом, коли Тимошенко про це повідомить у своїх ЗМІ.
    Здається мені, що НЕ повідомить. :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Марина

Марина Well-Known Member

Но Он уже себя поздравил - и это радует! Уважаемые россияне, пожалуйста попросите пана Путина и заодно Медведева поздравить нашего пана....Ну чтоб надежнее было....

• Подобається Подобається x 9
  9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Два рази. Якщо не важко. :)))

• Подобається Подобається x 7
  10. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дарагіє таваріщі, єсьть лі у каво-нібудь тєкст будущіва украінскава гімна "Владімірскій централ"? кіньтє, па-жалуста ссилку!

• Подобається Подобається x 13
  11. Boris_Kiev

Маю десь Владимирский Централ на ... івриті. У перекладі і виконанні колишнього Львів"янина. Пошукати ?

Владимирский Централ
    Мой номер - 245
    Я убью тебя, лодочник
    Мурка

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Який іврит,внатурє...:nea:
    Рамси путаєш....державна яка мова буде?:ireful1:
    О....підручник...:sorry:
    Вчися...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  13. dimalozz

dimalozz Member

Незабаром повернеться улюблений слоган Сталіна: Жить стало лучше, жить стало веселей!
    А що, хіба то не весело? :) .
    http://www.youtube.com/watch?v=lpXezXO_3a8 http://www.youtube.com/watch?v=vmkbdlM2RSQ
    ..насправді сумно, дуже сумно... але є надія що брати зі сходу нарешті втішаться, що отримали свого президента, сподіваюсь коли добре розпробують, то це нас всіх більше згуртує.
    Мені вже навіть більше цікаво якими будуть наступні вибори... і коли.

• Подобається Подобається x 6
  14. Boris_Kiev

На Сумщині оприлюднили регіональний екзит-пол

07.02.10 | 23:55
    Опитування виборців після голосування проводилось на 70 виборчих дільницях області по всіх виборчих округах.

Вибіркою були охоплені не тільки м. Суми та великі міста області, але й усі районні центри та села в кожному районі. Статистична похибка не перевищує 3%.

Всього станом на 18.00 опитано біля 4 тисяч чоловік. Виходячи з передбаченого методикою «кроку» у 20 виборців, це дозволяє зробити висновок про порівняно з першим туром однакову явку виборців.

В ході дослідження отримані наступні результати:

Із загальної кількості виборців, які погодились відповісти на питання анкети, станом на 18.00
    за Юлію Тимошенко віддали свої голоси 64,2%,
    за В.Януковича 27,9%.
    7,9% виборців проголосували проти обох кандидатів,
    а 16% - відмовились відповісти.

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Эко...Вас от злобы то перекосило!!!!!!!о_Оо_Оо_О
    Аж слова коверкать стали...что уже и так плохо????о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. Boris_Kiev

Читателю, на сусідній гілці - "пісьмо щастья" Вам.

17. Читатель_Обкома

Через пять лет!!!И как обычно... и Ромко будет ср*ть на всех...а Борисе слухать что ему майдан.орг.уа. наплетет!!!:haha:

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Борисе?Вечером сильно с горя не напивайтесь!Завтра на работу!!!:mocking:

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Ромчику?А что такое "зона" Вы так еще и не выучили?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  18. Boris_Kiev

Я й сьогодні не тільки на роботі, але й за кермом.
    І завтра. І післязавтра. Куди Ви так поспішаєте?

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

І все на світі треба пережити.....і кожен фініш..то по суті старт...

20. Читатель_Обкома

Ага...токо вот Вы ...в 2004 году читать и писать не умели...и слушать как лопшарят то же...токо через 5 лет прозрели....:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)