Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Лише єдине. Якщо буде 3 тур, обдзвоніть всіх знайомих та родичів, як це роблю я. Аргументовано висловлюватися Ви вмієте.:good:

2. premium

premium Well-Known Member

треба гуртуватися, попереду важкі часи

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

RJK
    Шляк, це коли молнія по башкє!

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Так складається вже історично,що наш народ змушений забагато терпіти і завжди чекати кращого.........
    Ну,що ж почекаємо ще 5 років..........А там підросте нове покоління і може нарешті оберуть кращого з кращих,а не гіршого з гірших..........:)

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Данило, ви правий. В нас голосування обовязкове. Памятаю, в 2004 році жив в Англії. Звичайно, в Австралії не міг голосувати, а звертатися в посольство не хотілося. Жінка мусила пояснювальну записку писати чому я не прийшов голосувати. Могли б оштрафувати. А то і більше...
    Щодо вчорашніх виборів. Випадково заглянув на результати голосування. В вигляді мапи України. Червоний колір і синій... Подумалося, от коли б хтось в кінці-кінців знайшовся і дав копняка в дупу "синім". Скільки ті олігофрени можуть тягнути Україну назад? Це вони вибрали комуняку Кравчука. Це вони вибрали москаля Кучму. Це вони тягнуть зека...
    Та нехай собі йдуть до путіна, сталіна, до чорта. Та без того бидла Україна була б як і всі держави. А та смердота нехай собі там здихає.
    Не довго вже лишилося.

• Подобається Подобається x 9
  6. premium

premium Well-Known Member

Чекати не можна. При перших репресіях всі виходимо на майдан.

• Подобається Подобається x 4
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дуже радий так швидко почути відповідь. Що до решти, частково поділяю Ваше обурення, але ми єдині і в єдності наша сила. Перемога Юлії незабаром все поставить на свої місця. Не дамо розколоти на радість чекісту Путіну Україну!

8. poetka

Я,потрохи роблюсь песимістом............І вже не вірю в той майдан....
    А шодо репресій,я не думаю ,що нас опустять до 33 року,всетаки ми європейська країна........... А от під московію можуть змусити затанцювати............Народ слабкий! і бездухий.........Кого обрали,тепер тим і пишайтесь..........

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я вже писав. В ГРОБУ Я БАЧИВ ЧЕКАТИ.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Ви колись бабу снігову ліпили. Це те саме.:)

• Подобається Подобається x 3
  10. poetka

А шо така купка людей,як ми да я да ми с тобой зробимо?

11. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Засядь себе за океаном и не рыпайся, щирый ты наш!!!!!
    Офигеть! Оно, падло, свалило на лучшие хлеба и учит жить других, как нам свою страну строить.
    Австралия теперь твоя родина, вот её и строй!!!!

12. Pedro

Не надійтесь. Нічого не зміниться. Скільки вже їх виздихало в різних данєцкіх і харкавскіх областях починаючи з 1991? Щось міняється? Та в них рабство і олігофренія вже на генному рівні.

• Подобається Подобається x 2
  13. Danilo

Danilo Well-Known Member

За кого Ви голосували?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Ви тут хто такий?
    Раджу дивитися на стаж інших форумлян і не закидати хвіст високо. Бо швидко під шконку спровадимо.

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вони ще пошкодують, що поперлись в цю авантюру. Так що нехай трішки порадіють перед кінцем.

- Якраз це саме той чоловік, котрий дуже корисний для реалізації розбудови країни в майбутньому. Якісний діяч. Проте час його ще не прийщов, нехай накопичує силу.

16. terrible

terrible Well-Known Member

спокійно, дружище:) протріть свій монітор. у Вас комплекс через те, що мешкаєте в занюханому Кіслодріщенске а не в нормальній країні? так не показуйте фобії назовні:)

почекайте з репресіями. пропоную розкупити білети на ліпші місця. скільки там? 3%? юля їх так просто не віддасть. янік так само, але він вже віддавав своє.
    починається найцікавіше.

• Подобається Подобається x 7
  17. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Без западных областей вся Украина проживёт, а вот западные станут придатком Польши и Румынии. Удачи, я бы сам рад что бы вы отделились и с развёрнутыми флагами свалили обратно в Польшу. Там бы попытались своего Бандеру и прочую сволочь в герои возводить.
    Блин живут за щёт экспорта нашей стали и угля, сами по всей Европе батрачат и ещё права качают.
    Охреневшие, до жути!

18. Марина

Марина Well-Known Member

Нет, я еще здесь, милая. Офигеть от вашего дон. акцента - эжто будет мой второй гос. или как? Люди там, не от того что Вам тут...а вопреки. Или вы думаете, что я глядя на Вашего ПАХАНА не плюну на все....Вы ж, по Вашему нику тож не прочь ТУДА? ИЛИ как?

• Подобається Подобається x 4
  19. Pedro

То не твая страна, падло ти москальське. Вірю прийде час і будете дряпати в свою рашу. Як тут не виздихаєте.

• Подобається Подобається x 5
  20. terrible

terrible Well-Known Member

бачте, до чого все це доводить? здали нерви в товаріща:)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)