Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Напрошується висновок:Вони, шо, всі його бояться?

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

В голові не вкладається...................:dntknw:

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нуууу...
    Як не крути-верти - все ж таки перший комуніст на дєрєвнє.
    Нам лише пощастило, що він не любив російською розмовляти.

А якщо "перера(цвірінь)" буде на користь Юлі? Проситиметься назад ?
    ============================

Альо, модератори! Шо то за цвірінь?

Я рахую, ти рахуєш...
    Бухгалтере, перера(цвірінь) мені ...!
    Головний бухгалтере, перера(цвірінь)те мені...

З арихметикою не дружите?

• Подобається Подобається x 3
  3. Марина

Марина Well-Known Member

WIZARD, да я думаю, что после официального подведения итогов второго тура будет подана апелляция в суд. Я дождусь первого и второго решения. И как ранее я уже писала, я не буду впадать в истерику, но как и Кучма, Янукович не мой президент, но вот государство у Нас со Всеми нами (и Вами) общее. Придется как и раньше жить, работать т.е. делать свое дело.

• Подобається Подобається x 3
  4. RJK

RJK Well-Known Member

В общем, финальный отрыв януковича от тимошенко составит 1 миллион голосов :)

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Апелляция может быть и будет подана, но будет кисло выглядеть на фоне заявления европейских наблюдателей.
    А в остальном я абсолютно с Вами согласен.
    На данный момент разрыв 2,41% при 29% не подсчитанных протоколов из Крыма.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якщо Вам дадуть таку можливість працювати. А навіть якщо дадуть, гадаю просто не вистачатиме зарплатні на покриття рахунків. А так нічого, я згоден з Вами.

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

8. premium

premium Well-Known Member

на даний момент лише 592 тис

9. Марина

Марина Well-Known Member

Нет, 500 тысяч. И я более чем уверена, что именно эта цифра и будет оспорена. Поживем, дождемся. Я не впадаю в депрессию, я просто знаю ГДЕ МЫ всеми с ВАМИ живем. Пока ждем....

• Подобається Подобається x 4
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

"Особливих масштабів викривлення народного волевиявлення сягнуло на Сході, Півдні України, частково в центрі. Це і внесення виборчими комісіями громадян у списки виборців без рішень судів, і "каруселі", і зникаючі чорнила та маса інших порушень. Саме через це Віктор Янукович поки що "випереджає" Юлію Тимошенко. Однак наша команда докладе всіх зусиль, щоб захистити свій результат", - заявила заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Олена Шустік.

За її словами, "робити поспішні висновки, радіти перемозі прихильникам лідера Партії регіонів ще дуже зарано.
    У Луганську продовжують фіксувати порушення у другому турі президентських виборів.Про це повідомляє виборчий штаб Юлії Тимошенко «Донбас».

Зокрема, як інформує юридична служба штабу, масові порушення фіксуються на 105 виборчому окрузі (місто Луганськ).

Так, голова комісії дільниці №40 після закінчення голосування привіз протоколи до обласної виборчої комісії, при цьому у нього при собі опинилася печатка. Згідно із законом про вибори печатка повинна залишатися на дільниці, щоб не дати нікому можливість фальсифікувати результати голосування. За даними юридичної служби виборчого штабу «Донбас», ДВК послала телеграму до ЦВК і повідомила про цей інцидент. ЦВК відповіло, що протоколи мають ухвалити, але факт порушення виборчого законодавства буде зафіксований.

«Швидше за все, - відзначають юристи штабу «Донбас», - голоси на цій виборчій дільниці будуть перераховані, щоб переконатися у відсутності фальсифікацій».

Крім того, на 105 виборчому окрузі Луганська були помічені наступні порушення: на дільницях 80, 75,81, 83, 72, 70, 86, 82, 71, 79 здійснювалося масове підвезення виборців на автобусах; на дільницях 80, 82, 81, 86 бюлетені виборцям видавалися без пред'явлення паспорта.

11. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну добре, я згідний. Я все розумію. Тільки-от ніяк не можу зрозуміти логіки людей, що голосували за Янека.
    а) як можна голосувати за КРИМІНАЛЬНОГО (не політичного) зека???
    б) як можна голосувати за таку недалеку людину??!!!
    в) як можна голосувати за людину, яку підтримує олігархічна мафія, крім цього всього!?
    Ти висуньтие від себе когось толкового типу Тигипка, чи будб-кого з ПР! Ніяких питань невиникне... Невже не видно що то за "ФРУКТ"???

• Подобається Подобається x 10
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

І готуємося на 3 тур?

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Толковий до цієї зграї не піде, бо кинуть.

13. premium

В Криму Тимошенко 20% набрала, в деяких округах і 30%, тому й затягують, домальовують цифри...

14. Марина

Марина Well-Known Member

Если надо, то да....А есть предложения?

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

при всійт повазі до першого президента, по моєму в дядька уже старечий маразм, меле шось одне до другого не в"яжеться

16. premium

і з вигляду він вже дуже подався

17. - хоть 40, если за Януковича - 50, то все равно эти протоколы сыграют на упрочение разрыва. Значит, или затягивают "не те", или где-то на "противоположной" стороне тоже "по невыясненным причинам" затягивается обработка.

18. dimalozz

dimalozz Member

Так, нажаль. Адже більшість ніколи не була розумнішою.
    Будь-хто може взяти і прикинути: зі 100 своїх знайомих чиєї поради він би послухав беззастережно? Ну може 2-3 такі людини знайдеться. Мудрі люди в будь-якому суспільстві складають маншість. Причому мізерну меншість. От і "маємо те, що маємо"...
    Тігіпко молодий? Буга-га-га! ))) Він 1960 року як і Юлька та і в політиці давно, Яценюк 1974 ще більш-менш на молодого тяне.
    Ото точно. Мене завжди дивували росіяни, які говорили "нам издалека хорошо видно что у вас там". Ага, щоб не часом, мій знайомий з Росії сюди приїхав то був в шоці наскільки все відрізняється від тої картини, що в них там. Російська влада боїться покаувати росіянам що відбувається в нас насправді, ще нарвуться в себе на революцію...

Оце дуже ймовірно. І більшість в парламенті утворити зможуть, і свій уряд зробити. За пару місяців країні буде дуже важко скинути їх з себе. Ну це приміром як влада в Росії, навіть не пікайте. Я вже раніше постив відео яке приблизно озвучує те, що я думаю... нажаль...
    Просто ці люди, які обдирають, звинувачують у всіх бідах "аранжевий шабаш"...

• Подобається Подобається x 6
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Продублюю своє запитання тут, щоб його помітили.
    А от у Австралії за неявку на вибори просто штраф. Пан Pedro можете прокоментувати, чи це правда?
    А от у нас на сході, за неявку на вибори просто п....ц.:crazy:

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А згалайте - рік за роком, на виборах різних рівнів - скільки охлоса голосувало за комуняк (того ж Кравчука-1991), раз за разом наступаючи на граблі.
    Скільки маргінесу за гречку або горілку проголосує хоч за чорта?
    А скільки біомаси несе в собі совкову підвищену гіпнабельність і повну неспроможність до аналізу ?

Ви таких вважаєте співгромадянами? І на таких йде "соціальна частина" Ваших податків та інших утримань?

Гаразд, то все лірика.

А те, що я перекажу далі - цікавий момент:

Опитувачі-екзитполісти помітили таке дивне явище: 20 відсотків опитаних виборців відмовлялися відповідати на запитання.
    Іінтерпретація аналітиків та психологів така: це люди, які проголосували "крізь зуби, попри власну пісню", але за Юлю.

Чекайте на несподіванки. :)

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Ще подивимося, на чию користь.
    Побережіть себе, щоби від несподіванки шляк не трафив.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)