Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А Ви настрої людей протягом останніх років невже не бачили? І раптом, не з того ні зсього Тягнибок - 1,4% , а з неба падає лідер Янукович.... Котрий навіть Тимошенко випереджає!!! Собланах! ... Рожеві окуляри....

• Подобається Подобається x 1
  2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Это ваш сон в ночь выборов?
    Даже за догнивающих коммунистов больше чем за Тягнибока.
    А на ЗУ за него даже меньше чем за Януковича.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бачив! Абсолютного чемпіона по покоренню (засиранню) Говерли проклинали навіть бабки 70-ти річні...
    А за ВОС? Вчора Олежка сидів у Шустера і обтікав...
    Самий серйозний + від виборів, це те, що і Тігібко, і Яценюк набрали стабільно однакову кількість голосів по всіх регіонах...
    Якщо не будуть любидрузькати і ріднімоїти, цей тандем має високий потенціал...
    Я так думаю! (с)

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Сам факт, що офіційно доводять що "на ЗУ за него даже меньше чем за Януковича" - наголошує на те, що Олег Тягнибок справді достаньо чесна та діюча сила, котру олігархічни клани максимально намагаються гальмувати та затушовувати .... Це є сигнал.

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тут недавно Янукович, в Василькові (Київська обл.), виступав. Коли закінчився виступ, забули виключити мікрофон. Янукович цього не знав. І було добре чути, як він сказав своїм помічникам «Ну и че эти долба… тут стоят, я им уже все рассказал», це він так про людей, які прийшли його послухати. Натовп це почув і звісно відповів йому. На тому і розійшлись.

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Тут недавно Ющенко, в Моршині (Львівська обл.), виступав. Коли закінчився виступ, забули виключити мікрофон. Ющенко цього не знав. І було добре чути, як він сказав своїм помічникам «Ну и шо ці рагу… тут стоять, я їм уже все разказав», це він так про людей, які прийшли його послухати. Натовп це почув і звісно відповів йому. На тому і розійшлись. ;)

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- І Тігібко, і Яценюк - суто технічні кандидати, це розуміє майже кожен.

Є тільки три реально діючи сили: Тимошенко, Тягнибок, Янукович (хоча насправді Янукович це тільки величезний балласт за котрим тягнеться довжелезний ланцюг найрізноманітніших могутніх взаємопов'язаних пройдисвітів виплекавшихся на теренах минулого СРСР... ). Усе інше - дрібнота.

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Тягнибок то с каких? меньше двух процентов, у Симоненко и то больше вдвое с копейкой , діюча сила ...в каком месте діюча и в каком месте сила ?

10. VasMT

11. artobstrel

угу а на прошлых выборах, двое ехали в Киев, а их дед остановил и ........ не знаете продолжение? и самое интересное каждый раз всем это рассказывали "достоверные" источники ...

12. VasMT

Вони отримали однакову кількість голосів по всій Україні! Тобто їм однаково довіряє і схід і захід... Якщо тенеденцію закріпити ділом - ось вам і батьки народу (не путати з бджолопасом)...

13. artobstrel

не будет никаких дел, ни Тягибко ни Яценюк - это не силы сами по себе, это только голоса в пользу Я и Ю на втором туре ... в парламенте сколько представителей Арсения и Тягибко ? отож .... так что это за сила которая не сила ?

14. VasMT

Это не сила - это ТЕНДЕНЦИЯ!

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

16. VasMT

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Якщо Ви не володієте ситуацією стосовно останього розподілу діяльності націоналістичних сил в Україні - то Вам не завадить пригадати останні події:

Джерело http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/013414/ це просто факти котрі всі знають.

Отже, всі інші націоналістичні рухи, своєю підтримкою "теплого містечка" в образі Ющенка - зрадили національній ідеї заради власної користі, аби й надалі мати "тепле місце" та займатися розпатякуванням про національні цінності, аби тільки робити вигляд патріотичної діяльності та утримуватись адміністрацією президента... Ганьба!

Тому вони, разом з недієючею силою Ющенка, з його цілковитою поразкою - теж мають поразку. Це вже не націонал-патріотичні сили. Тому, з боку правих націонал-патріотичних сил - залишається одна головна діюча сила - ВО Свобода Тягнибока, котру і підтимують всі ті хто розчарувався в діяльності Ющенка, а не ті хто й досі годує народ обіцянками.

А таких, націонал-патріотично налаштованих громадян України, достаньо багато.

Тому існує середина, врівноважена сторона - Тимошенко;

Права, націонал-патріотична сторона - з суттєвих тільки Тягнибок (чому - написано вище);

І, звичайно ліві, Януковці - а це усілякий строкато-перебіжницький зброд, разом з і комуністами, і соціалістами і ціла купа інших, ген зна кого...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думаю, що Ющенко взагалі вживає такі слова. Хоча... от Янукович, той взагалі чеше лише українською і лише літературною, а письмо взагалі шедевр грамотності.

• Подобається Подобається x 4
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:good::good::good::biggrin::biggrin:

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)