Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

- Вы превысили скорость!
    - И какой же гусский не любит бистгой ездыыы?
    - Ваши права!
    - Ой, какие же пгава у евгея в советском союзе!

back vocal:
    - Мойша, я же тебе говогила, что на вогованной машине далеко не уедем !
    - папа, шо, уже гганица?

2. terrible

terrible Well-Known Member

Артем, ти радіеш цьому? і тобі хочеться бачити президентом дебіла?

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это вы про еврейскую по папе Тимошенко ? ;)

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

что за дружелюбие? и панибратсво, милейший блюдите дистанцию (хамста не люблю, и злопамятен) но отвечу, чему радуюсь - уже сказал только провалу "свидомых" идей, чтож до Януковича ... глубоко сожалею что Партия регионов и ее силы не сделали ставку в Кучмовские времена на того же Тягибку или еще кого поинтелектуальней .... сами представте, если бы на его месте была бы жаба, я бы голосовал за нее только бы не пустить свидомитов во власть ... и это очень грустно ....

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Кааліція буде...
    Невже би ющ за даром лизав д..пу янеку. Продався з патрохами ще в 2005 році.
    І партію теж продав у кріпацтво до Зека.
    Янеку головне стати президентом, а все решта додасця.
    Прикиньте як Ахметов себе величатиме, за те що привів до влади овоща який навіть два слова звязати не може, вірну собаку яка буде виконувати всі його команди, а по вихідних приходитиме і цілуватиме його в д..пу. Прикиньте як собі погнав Ахмет: такого іді йота привести до влади. Це як тре не любити і не поважати Україну, щоб так зневажливо ставитись до народу...
    Ахмет - Всемогутній!

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А я пропоную випить за те, шоб ми помилялися, а вони були праві, і Янукович привів Україну до світлого майбутнього, до європи, до достатку і процвітання. Будьмо!

• Подобається Подобається x 6
  6. artobstrel

по барабану .... стабильность, защищенность, достаток - обеспечат - пусть хоть царя назначают, НЕТ - пусть валят ...

• Подобається Подобається x 2
  7. terrible

:))) :))) так ВАМ і треба :)))
    "время обнимать, и время уклоняться от обьятий" (с)
    адье, спасатель. сам себе покарав :)))

8. artobstrel

гы я не видел этого поста когда писал ... никуда он ее не приведет к сожалению, надежда только на то что не станет хуже ....

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

опять смайлы и творчество, чем покарав? а вам не так треба?

9. terrible

прозіт!
    тільки Янукович навряд приведе... хоч кудись. його команда-може бути. якщо він їй не заважатиме. будь яка людина, політик-без команди ніщо. Янік-тим більше. таке моє імхо.

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

ну, сам тупорилий янек звичайно нас не поведе, бо він не самостійна фігура. Але пульт управління від Янека знаходиться в руках у розумних людей, то може вони кудись та й зарулять :)

11. Tanka

Tanka Well-Known Member

У Чернівецької області переміг Янукович. Хіба таке можливо?????http://www.pravda.com.ua/

• Подобається Подобається x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Блін, Метакса скінчилась... Хіба краплинка вермута лишилась... Зараз наллю...

13. artobstrel

с чего это? пока Тимошенко .... http://www.cvk.gov.ua/vp2010/wp0011.html

14. terrible

от бачте, я ж казав! а туборг в холодильнику ніколи не закінчується;)

15. VasMT

Померещилось... :)))

Не люблю Туборг
    Люблю ППБ - Старе Місто і Микулинецьке... Благо бід домом в магазині колосальний вибір...

16. MARTINI

у шустера оприлюднили цікаві дані
    у випадку дострокових виборів за рахунок того, що тигипко і і яценюк набирають багато %, ПР і БЮТ втрачають немало депутатських місць, а литвин і НУНС взагалі не проходять 3-% бар"єр, тобто пролітають мимо. А це значить, що це буде зовсім інша верховна рада, серйозний перерозподіл впливів

А отже, заяви януковича шо розпустить раду і сформує нову коаліцію, проведе конституційну реформу - то панти для прієзжих. Вони не підуть на таке, інстинкт самозбереження не дозволить. Тому дуже вірогідно, що збережеться статус-кво. Тобто юлька прем"єр, а янько - новий ющенко...

17. terrible

доречі, спасатель, чим більший процент оброблених бюллетнів, тим меньше у ВАС приводів для смутку. не так? є така тенденція? ;)

18. VasMT

Думаю що ВАС_у на це все начхати...

19. Tanka

Tanka Well-Known Member

По Чернівецькій вже помнялися на користь Тимошенко. Мабуть, якась помилка була. А було щось біля 38 за Януковича та 33 за Тимошенко при обробці 15 відсотків бюлетенів. Це, мабуть, на УП помилилися, вибачте.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

......................................................................................................................................

хотіла багацько написати і передумала :)

а що тут скажеш - яник ще не президент, а вже дехто сприймає це як констатацію факту........

добраніч, панове

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)