Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну уж ничем не хуже ...
    хорошо что Джони Деп у нас не кандидат, он же такой уси пусечка ..... в Януковиче силен не он а его команда и его покровители ....
    + подвиньтесь я тожа падаю ))))

VasMT извиняюсь что взял цитату как вашу, но отвечу автору .... вот тут вы уважаемый поторопились, Вокарчук один из лучших (на мой взгляд) исполнителей и авторов песен в Украине, вы выразились по-меньшей мере не корректно ... песни и музыка у него просто великолепные , при этом папа у него может быть кем угодно, хоть царем ... обидно блин, ну не нравится Вам но зачем так ....... ?

не драматизируй

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

3. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Уфь, и как бы хотелось дабы вернулся режим Леонида Данилыча Кровавого (Кучмы):)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Меня удивляет как пыьаются отлелить Т и Я. Они ж однояйцевые близнецы, в отношении выражения интересов бизнеса и если бы Т. не была бы такой как она есть, давно бы договорились. Бизнес любит поняьные правила.
    Вообще интересно, как поведут себя "победители" в случае победы. Я бы поставил 60 на 40 Я против Т.
    Мне кажется, тчо Я. начнет с роспуска парламента. Эти выборы - они как бы референдум. для него и отрадение расстановки сил в новом Парламенте. С Т. скорее всего данный состав останется. Новая расстановка сил не на ее пользу. Т.е. бардак будет продолжаться. С учетом кризиса не в ее пользу. МОжет и на Тигипко. Но с Тигипко мне не дает покоя его исчезновение из штаба Я в 2004. В никуда на несколько месяцев. Тайна покрытая мраком.

И еще ИМХО. Голосовать за Т, это как голосовать за панночку из "Вия". Я как ее вижу ее в белом, у меня тошнота в горле. Ей богу не вру. Отторжение какое-то наступает.

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

Таки "мудрощі", принижують Армію, хоча підтримка кандідата, принужующего само існування людини, дійсно надає право на будь який жарт з цифрами, головне щоб мінфін в свій час "откосив", бо Азаров точно ст сержант(в цифрах)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сьогодні у прес-центрі кандидата на посаду Президента Віктора Януковича була жорстоко побита журналістка відомого грузинського телеканалу «Руставі-2» Теа Адеішвілі.

Про це вона повідомила у коментарі прес-службі БЮТ.

Журналістка розповіла, що одразу після того, як Віктор Янукович закінчив свій брифінг, вона підійшла до нього, і представившись, попросила прокоментувати відносини між Україною і Грузією у випадку обрання Януковича президентом.

У той же момент охоронець Януковича наніс жінці удар ліктем в живіт.

При цьому Віктор Янукович почав розгулювати приміщенням прес-центру, поглядаючи, як його охоронці завдають жінці тілесні ушкодження.

Побачивши, що Янукович не робить їм зауваження, охоронці почали жорстоке побиття.

Теа Адеішвілі планує звернутися до посольства Грузії з метою вжити необхідних дипломатичних кроків для захисту своїх прав.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что-то новое? Вон крупнейший жульколюб луцик получил в морду от яникализа шуфрича...На манеже - все те-же...

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Акценти треба поставити... щоби зрозуміло стало:
    Чому наябєднічала в прес-службі БЮТ? Чому не в міліції? В посольстві-консульстві? Чергова качка... :cry:

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Головне, щоб народ України не дав копняка сам собі. Виходячи з результатів першого туру багато хто, так і зробив.

• Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

Самое неблагодарное дело - это считать чужие деньги и считать себя умнее других

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

А двічі вставати на ті самі граблі – це правильно?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ хоче жорстку, владну руку. Він її отримає.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Борис.
    Брехливые российские СМИ брешут про каких-то полтысячи грузин, которые приехали в Донецк знакомиться в день выборов с девушками, которых нашли в Одноклассниках.
    Как?
    Познакомились?

• Подобається Подобається x 4
  14. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Вчера вечером решил прогулятся по участкам посмотреть, а есть ли грузины у нас? Не видел. Видать в Донецке застряли. Там девушек больше.))))

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Звичайна річ в Україні - насправді мають данні одні, а пишуть геть інші. Ну не може бути 1-2 відсотка за Тягнибока! Це, що половина України, західна Україна - голосувала за Януковича? Вона й за Тимошенко - і то не дуже то... А не те, що за Януковича чи інших...

Насправді так - Янукович фізично максимально не може набрати більше 35% . Бо як мінимум 40% за Тягнибока на західній Україні проголосувало - куди ж вони поділися? Половина України? Га? А також на південно східних теренах, як мінімум поділити на два: 30% за Тимошенко, та хоча б також 30% за Януковича.

Тобто Тягнибок 40% - західна Україна
    Тимощенко + Януковіч - 60% - південно східна Україна.

Але насправді, на південно-східній частині більшість буде за Тимошенко, хоча б аби проти Януковича. Ну не може більшість, навіть на південно-східній Україні бути за Януковича! Тут радше 70% за Тимошенко.

Отже на обличчя звичайне корумповане шахрайство - рахують одне , а пишуть інше!

16. VasMT

Юначе! В "плівковому схроні" сайт ЦВК не лапАє? Чи ви там "Момент" ненароком розлили?
    Львівська обл:
    Янукович - 5,87
    Тимошенко - 33,98
    Тігібко - 5,02
    Яценюк - 11,03
    Ющенко - 30,85
    Симоненко - 0,73
    Литвин - 0,76
    Тягнибок - 5,39
    Гриценко - 2,06
    Богословська -0,07...

В Тернопільській і І-Франківській обл результати аналогічні...
    Дані на час обробки 82% протоколів...

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А до чого тут плівковий схрон? Не плутайте похід та громадське спілкування - це різні теми форуму.

Щодо ваших данних - на фоні загальної ситуації виглядає досить дивно:

Джерело : http://www.radiosvoboda.org/archive/news/latest/630/630.html?id=1932359

18. VasMT

Не набагато дивніше ніж оце

Тим більше, що це ОФІЦІЙНІ дані ЦВК України...
    Я розумію, що ви в схроні з трьох двоє проголосували за лідера ВОСвобода, а опонента вчепили на березу... В Україні трохи інакше...

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Це трохи інакще - трохи правда, а не трохи - брехня. Правда тільки в тому, що досить високий відсоток на теренах ЗУ - за Тимошенко і це добре. Але данні Тягнибока - нахабно відрізані.

Якщо Ви така наівна людина, що отак запросто вірите отим офіційним данним - то напевне, Ви щаслива людина.

20. VasMT

Позбавте мене цих рожевих окулярів!
    Бажано цифрами...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)