Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Національний екзит-пол
    Я - 48,7
    Ю - 45,5

позорище перемогло

• Подобається Подобається x 3
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Результати чотирьох екзит-полів практично однакові....

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зачекайте з висновками. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Но пасаран , Яник в 2004 перемагав ...

Але юльна не буде юлькою, як до ранку не стане за нею 48 а за ним ну не хай 47

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Свершилось! Ну що ж, з відстрочкою в 5 років, але донецька мафія таки свого добилася :sad:

Врятувати Юлю могла би тільки ще одна помаранчева революція, але то вже смішно! Нічого подібного не буде...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мало того...Я еще проиграл буьылку коньяку - спорил со своим другом, утверждая. что жулька победит... :sad:

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не можу відмовити собі в задоволенні забігти на хвильку і поздоровити з вибором українським народом свого Президента щирих шанувальників фронтвуменши Бл(оку)Ю(лії)Во(лодимирівни)Ти(мошенко):
    - "Бывалого" інструктатора і провокатора Boris_Kiev;
    - теоретика-ідиаліста SATKUR_а ;
    - двуличного Svjato;
    - доморощеного нациста KO3AK_а;
    - Speedo78;
    - Gron_а;
    - smeet_а;
    - premium_а та Со
    і їх вірних бойових подруг
    - IRUSKA*8;
    - nirvank_у;
    - La esposa;
    - Ома і всіх співчуваючих їм і їм співчуваючим... ;)
    Окреме вітання Педру і Ворону... ;)

Цікаво було спостерігати за активним самозбудженням прихильників БлЮВоТи, а особливо "слухати" "інструктажі" Бывалого (Б_К) :haha: ... А який лемент і істерія стояли цілий минулий тиждень - жах...
    На цьому фоні сьогоднішнє смикання, підскакування і агонія активістів БлЮВоТи розвеселило... І ще до кінця виборів полились сльзи - вже винні погода, морози, молодь що живе і вчиться не за адресою...
    Знайомий "почерк"... Правда прогрес вже є - москалів звинуватити забули...
    А Боря був неперевершеним зі своїми потугами навалити побільші купи... і зі своіми "Дозорами" :haha: А позиціювання Svjato_м себе "простою людиною" на фоні дебільного НАРОДУ - розчулило мене до сліз... :haha:

Рыбка! Я Вами ПИШАЮСЬ!
    Юна, недосвідчена дівчина протистояла брутальній навалі старих збоченців-мазохістів, але свою думку не змінила... Моя Вам ПОВАГА!!

Доречі! Респонденти опитування...
    Не забудьте змінити ІР... Порада тим, хто "Буду саботувати виконання вищезгаданого", а особливо тим тринадцятьом, що "Організую збройне формування і почну партизанську війну"... Хоч СБУ не КГБ, та фахівців в них вистачає...
    Прохання до тих двох - "Покінчу життя самогубством" - в порядку живої черги... Не порушуйте черговість...

Ну що, вельмишановні?
    Daisy (18.01.2010), MARTINI (17.01.2010), Mavpysuk (30.01.2010), premium (19.01.2010), SemperTiro (18.01.2010), smeet (20.01.2010), Svjato (17.01.2010), вільний_слухач (18.01.2010), Східняк (22.01.2010), Улянка (Вчора)
    Ви ще вважаєте мої слова позбавленими сенсу?
    Президент Янукович, прем"єр Тігібко, в камеру Тимошенко... На дибу бджоловода...
    Ну принаймі про Віктора Андрійовича Ющенка? Вашого ТАКого класного пацана...

Прийшов друг, відкупорили пляшечку "Метакси"... Цікавий вечір буде нині... НЄ?

Останнє редагування: 7 лют 2010
  8. MARTINI

інфа з аськи :)

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Если ТАК будет, то это лишнее подтверждение тому, что она без лжи жить не может.

10. MARTINI

VasMT, признайтеся чесно, ви давно цей пост написали? :)

• Подобається Подобається x 5
  11. VasMT

Почав в 19.33
    А до того часу з обіду перечитував за 10 днів пости...

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Все тільки починається. Я саме такого результату і очікував, зважаючи на всі події минулих двох тижнів. Юля не здається. ці три відсотки, які домалювали ПР, їм стануть поперек горлянки. За всі фокуси влаштовані ПР на виборах доведеться відповідати в суді. Буде майдан 2, Буде президент Тимошенко, ось мій прогноз. Готуємо валенки друзі.

13. bora

bora Well-Known Member

Шановний (чи то я погарячкувала?), - ТігіПко. Зрештою, чого чекати від прихильників Януковича.
    Прем"єра йому ще не дали, а як дадуть, то парламент з президентом затюкають. Він це знає і не погодиться.
    Для когось перемога затурканості - це власна перемога. З цим і вітаю.

14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вечер будет интересен.
    Но, судя по Вашему посту - последствия могут быть плачевны...

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

VasMT І чого би я так тішився? Думаєте жити стане краще?
    Та ніколи! Навіть "русскоговорящім" і "русскомислящім"! Навпаки, олігархи тепер заживуть на "широку ногу"! Країну чекає, ще більший розгул криміналітету (а як же, пахан при владі)! Азаров сотоваріщі, повністю защемить малий бізнес... продовжувати можна до безконечності! Особисто я не бачу жодного плюса для України в таких результатах :sad:

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

«Регіонали» планують у Києві вкидати до урн недійсні бюлетені, - Семинога
    18:43
    Виборчі штаби Януковича наказали своїм головам і секретарям ДВК у Києві вкидати до урн недійсні бюлетені.

Таку інформацію отримав керівник Київського міського виборчого штабу Юлії Тимошенко Анатолій Семинога, повідомляє прес-служба штабу.

«За 10 хвилин до завершення роботи дільниці або ж рівно о 20 годині, голови чи секретарі ДВК від Партії регонів намагатимуться заповнити контрольні талони виборчих бюлетенів та вкинути до їх урни. Бюлетені братимуть на ту кількість виборців, які не прийшли голосувати» - сказав Семинога.

Він зазначив, що дії членів ДВК від Партії регіонів носитимуть публічний характер з тим, щоб гарантувати складання акту про визнання виборів на дільниці недійсними.

«Це механізм зриву виборів. Члени виборчих комісій та, особливо, офіційні спостерігачі, які не прив’язані до одного місця та можуть вільно пересуватися по дільниці, контролюючи всіх членів ДВК, повинні слідкувати за тим, щоб мінімізувати ймовірність застосування такої технології», - наголосив Анатолій Семинога.

17. MARTINI

думаю, що махати кулаками, коли бійка завершилася не варто. Вже шо вибрали , те маємо. Не чекаю нічого страшного в державі, єдине що просто стрьомно мати такого президента... Як я вже писав вище - п о з о р и щ е. Встидно людям показати, а ше як з дружину свою десь буде в світ вивозити, ото буде парочка, лице держави... тьху...

• Подобається Подобається x 5
  18. VasMT

І Вас з новим Президентом!

19. Gron

Gron тафгай

Пийте на здоров*я!
    PS Навіть неуявляв собі що Ви не мужик, а форумна балалайка.
    Вигравати як і програвати треба вміти.
    PPS Життя продовжується пів країни не під:cesored:си.

Останнє редагування модератором: 7 лют 2010
  20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Глупо.
    Палатки для прошлого "майдана" закупались еще летом до выборов.
    А теперь Вы, уважаемый, валенки можете искать... Днем с огнем.

Если поговорка "готовь телегу - зимой, а лыжи -летом" верна, то - валенки уже закуплены, и у ТАКих как Вы есть строго определенное место на "майдане", если ТАКовому дадут сбыться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)