Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дякую! :give_rose:

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Там де ваші дони нею торгують в Данєцке.

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

О ужОс!!!!! он без косы ...... или это вы к тому что у него нос зачесался? скажу вам по секрету очевидно они и физиологические надобности справляют ... только тссс .....

все классно, только почему вы Юле верите? вам Янукович чисто внешне не нравится? или его стиль общения ? или Юля чуть покрасивше и язык подвешен? дык только в том дело, что когда надо вспахать поле - выбирают Трактор а не ферари, когда на Родину наступают враги нужен Танк а не карета, пусть и позолоченная, так и нам не оратор нужен, Юля себя уже показала, у нее было правительство и про-ее президент, 5 лет она керувала, и чего? вполне резонно дать шанс другой стороне ....

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Учите матчасть. Ви спочатку вивчіть теорію,Юля ніколи не керувала урядом 5 років підряд.

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Янукович теж займав посаду премєр-міністра...на якій себе теж ніяк не реалізував...тому говорити про другий шанс тут не доречно..

• Подобається Подобається x 7
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Україна від виборів не програє в будь-якому випадку. Як не будемо мати міжнародного політика, то будемо мати міжнародного клоуна :)

• Подобається Подобається x 5
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А якщо трактор без мізків,чи то пак без мотора.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заступник голови фракції НУ-НС Олександр Третьяков виходить з партії "Наша Україна".

Про це він повідомив УНІАН.

За словами Третьякова, він вважає надалі принципово неможливим для себе перебування в лавах партії, почесним головою якої є президент Віктор Ющенко, після того як глава держави підписав зміни до закону про вибори президента.

"На мій погляд неприпустимо, коли президент, який має бути гарантом Конституції, підписує закон, який під приводом вдосконалення виборчих норм відкриває шлях до ще більших порушень виборчого законодавства", - сказав він.

"Як відомо, утриматись від такого кроку президента закликали кваліфіковані експерти, авторитетні європейські інституції, однак він проігнорував їхню думку", - наголосив депутат.

"Крім того, президенту так само було відомо, скільки кричущих порушень було допущено при прийнятті самого закону в парламентській залі. Однак він пішов на цей крок, причому, судячи зі швидкості підписання законопроекту, зробив це без сумнівів та вагань", - заявив Третьяков.

Він зазначив, що "Наша Україна" завжди була для нього "політичною силою, що відстоювала засади демократії та парламентаризму, була противагою узурпації влади в країні будь-ким".

"Однак останні дії президента різко розходяться з цими принципами. Тому, яким би важким це рішення не було для мене, не бачу можливим для себе перебування в партії", - сказав депутат.

"Ми по-різному бачимо демократію з Віктором Ющенком. Моя мовчазна згода певною мірою була б підтримкою дій президента", - сказав Третьяков.

Як відомо, раніше він заявив, що готовий стати членом позафракційної групи Сергія Тігіпка після закінчення виборів президента.

• Подобається Подобається x 4
  9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Та ні. Коли потім в країні почнуть говорити на зоновском жаргоне "по понятіям" - від клоунади не залишиться й сліду. Тут Януковіч на своєму місті.

• Подобається Подобається x 4
  10. Spika

Spika Well-Known Member

Где-то здесь на форуме уже звучало: гордятся своей национальностью тогда, когда больше нечем.
    И судя по ценникам (в торговых организациях любой группы товаров) гордиться женщине с косой и её команде можно только национальностью сомнительного происхождения. :)

Не то чтобы как-то там любим, но уж сильно вона алчная. И команда глупая, продажная, убийственно-педофильная... да и законы экономики не чтут.
    А это для державы вредно.
    Вообщем, из этих двух кучек, немужская хуже пахнет. :)

11. premium

premium Well-Known Member

Чому не реалізував? Якраз реалізував: прихопив із собою Межигір'я, шельф, Енергоатом...

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

Ну от ми і дамо шанс іншій стороні, тобто Тимошенко, а Кучма-Янукович-Ющенко вже докерувались до ручки.

12. artobstrel

уговорили, 3 года в совокупности, а за совет спасибо, я не думал что ЮВТ походит из таки кашерного рода .... и папа их таки Абрамович (это отчество ;)) а дальше еще веселее ...
    трактору мозги не нужны, они нужны трактористу, а у "тракториста" мозгов ого-го, да и с мотором тоже все в порядке, 35% - хороший мотор ... лучше 24% ...

штаты с Бушем справились и мы как нибудь с Витьком прорвемся) кстати тенденция , Обама - баскетболит в Белом доме, Саркози - жжет, Медведев - ваще отжигает, и наш с конхветами - гармония..... не надо красиво - надо гармонично!

так уж и нияк? эйфелевую башню конечно не построил, но и сахар до 10 гр не опустил .... впрочем я лично не жду что с его приходом манна посыпется ... но семя Израилево в президенты ???? (ой чето я заантисимителся, лекхайм, лекхайм из вир )

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Кучма-Янукович-Ющенко???? бедный (гы) Леонид Данилович наверно сейчас омаром подавился, помнится ЮВТ в большой бизнес Павлик Лазаренко снарядил? хиба не? а его сердешного самая демократическая нация в мире в тюрьму немного посадила .... как вам - Лазаренко- Тимошенко? хотите эту сторону?

• Подобається Подобається x 2
  13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ахренеть!!! Смеялся до слёз, спасибо!!!!! :good::good::good:

Так нужны трактористу мозги или нет? о_О

Вы пишите:
    в тоже время утверждаете :
    - !!!!

Так зачем ему они нужны, когда у него и так заведомо " мозгов ого ого" ???

14. artobstrel

сейчас объясняю, и поймете что над собой ...

ДА, как условие ... методом простых ассоциаций - табурету нужны - ножки! (не именно ЭТОМУ, а любому вообще, в целом, как виду)

теперь поняли? в первом случае тракторист рассматривается как переменная единица, а во втором - как конкретная величина - сиречь, конкретный человек или группа лиц ... вот.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

35% це не мотор,це бОлвани які на нього ведуться,вірніше відсотків 70 бОлванів і 30% беспринципних людей яким все рівно лиш би не забрали те, що вони вкрали.Якби на виборах перемогла Тимошенко,вони б масово почали виходити з ПР і клястися у вічній любові Юлі.
    Та при чому тут штати.Це тенденція, але не штатовська а з Древнього Риму-приводити до влади царя-дурня з ним легко робити свої чорні справи і ним легко маніпулювати,сьогодні ним маніпулює баба Ганя,а завтра Фірташ-Ахметов-Коломойський. А у випадку якщо не справиться-народ стратить а вони(істинні правителі)зостануться в стороні.
    А Юля цукор теж не опускала до 10 грн.Якраз по команді олігархів,ціну на цукор і повисили.Знаєте artobstrel,я вибачусь перед Вами і перед всіма,хто любить говорити про ціни,якщо Янукович договориться про ціну на газ 50 доларів.На протязі всієї компанії він критикував оранжевих за те ,що при ньому ціна на газ була 50 доларів а вони її зробили такою великою.
    artobstrel Ви ,як мені здається антисемітом не були,а стали ним відколи? А продажне сім"я з німецьких поліцаїв,а зековське минуле Вашого візаві,а злодійське недалеке минуле?Я маю на увазі Межигір"я і Сухолуччя.
    В Україні бідна людина стати президентом не може.Різниця між Тимошенко і Януковичем і їхніми грошима та що Тимошенко гроші заробляла(настільки чесно-нечесно-в ті часи всі одинаково заробляли-це був період первинного нагромадження капаіталу) а Януковичу їх давали Дони-злочинні угрупування , які він ,будучи у владі ,покривав,і які його методами замовних політичних вбивств і усунення конкурентів просували по політичній драбині,бо їм мало було влади в Донецьку,їм потрібно влади в цілій Україні,розмах не той.Почитайте між іншим "Собор без крестов" Шитова.Там він описує,як злочинний світ приходить до влади.Таке саме сталося з Януковичем.
    artobstrel якщо Ви один з них,тоді я Вас зрозумію,а якщо Ви не такий,тоді мені важко зрозуміти,як культурна людина голосує за висуванця тих, хто заробляв прасками на животі бізнесменів і вбивствами.

• Подобається Подобається x 9
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в опитуванні забули один пункт....
    - запастися свічками...
    Вчора світло зникло,думаю..чого б то...Янукович,ніби ще не Президент....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Посміємося разом в понеділок !
    Тільки от мені, особисто, будже не до сміху :sad:

18. zet

zet Дуже важлива персона

Схожу завтра таки за Юльку, но вот куда именно мой голос посчитают, то это еще вопрос...

• Подобається Подобається x 6
  19. artobstrel

[/COLOR]
    угу вони бОлваны а ви мабуть Д,Артаньян? и вообще что за тон, не разделяющих ваших взглядов считать болванами ? не буду грубить вы вроде вменяемы все время были, в общем - моветон!

странно, Ющу не кланялись .... хотя, после того как победит Янукович - многие "сердечники" тоже как вы выразились - поклянутся этой самой вечной ....

скажите это Сталину ...

согласен - сам опустился до уровня бабок и семак (бабушки и семечки) но Юля ничего не сделала, на кой ее снова ставить? раз она с олигархами воюет (хотя на самом деле нет) нам надо тот кто гне будет воевать, я предпочитаю лидера на которого будут зуб иметь пару тысяч шибанутых штудентов да сотня вишиванковцев, чем лидера на которого будут в обиде 5 человек в чьих руках 80% экономического потенциала страны, война с олигархами - это совковый закидон про эксплуатацию эксплуататоров, все развитые страны прошли через этап олигархии ...

про зладейское прошлое - я уже говорил что ЮВТ за деяния при совке - просто бы расстреляли ... согласен я не антисимит по сути, странно видеть у Галичины поддержку еврейки наполовину из Днепропетровска ....

тут я не возражаю, просто Януковичу тыкают - зек, а вот ЮВТ - беленькая и пухнастенькая, а разобраться еще кто кого больше достоин на нарах чалится ...

ну да, он Вам сразу свет отключит, воду, и каждому 10-му голову отрубит ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) гы....

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Действительно, что за необходимость была увольнять сейчас глав областей?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)