Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Arthur

Arthur Well-Known Member

А хто приймав початкову редакцію цього закону? Забули? БЮТ та ПР!
    Президент заветував його. Хто здалав вето Президента? БЮТ та ПР!
    Раніше треба було думати, а не зараз! Самі собі яму рили, коли утворювали ситуативну коаліцію з ПР.

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даяно, абалдєть!

Якщо в суботу не буде опадів, спробую вивести вихід магнітоли під капот на динамік від сирени (подарунок знайомого ДАІшника).
    І - вперед із піснею, на виборчу дільницю (а дружина має голосувати за 100 метрів від "Зоряного").

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

ой не треба того, а інші артисти нє? хто платить більше , той і музику замовляє

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє ну ясно,одне діло вибирати між Тиморшенко,Гриценко,Тігіпко.А друге діло між Тимошенко і Януковичем. Це все рівно що вибирати між РОзумом і дурістю.Виберіть будь ласка,так щоб не червоніти потім .

• Подобається Подобається x 4
  5. sselev

sselev Well-Known Member

У 2005 коли обрали Юща, люди зі сходу його не знесли, так і зараз ніхто нікого зносити не буде. Тільки пусті розмови.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вершина цинізму і глумління над Україною

У Януковича заступились за російських шпигунів, яких зловили в Україні
    03 лютого 2010, 17:13
    Написати коментар 4 Версія для друку

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Микола Азаров вважає, що затримання працівника Федеральної служби безпеки Росії на території України погіршить україно-російські відносини.

Про це пише proUA з посиланням на прес-службу ПР.

«Ми рішуче засуджуємо ось таке безпідставне звинувачення, направлене на свідоме погіршення наших взаємин з Росією», - підкреслив Азаров.

При цьому він звинуватив Президента Віктора Ющенка та його оточення в розкручуванні цього скандалу і відзначив, що вважає його безпідставним.

Він також нагадав, що ПР є послідовним прихильником зміцнення російсько-українських відносин.

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та Тая - вона ж такая!

---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:25 ----------

А-я, а-я! (ага!)

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну капець,Азаров як громаданин Росії все буде тягнути за Росією.Я в шоці від наших людей.Невше осліпли і оглухли,невже їм треба ще якісь аргументи,чи далі будуть за ДОНа голосувати?

• Подобається Подобається x 6
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не чули як Янукович розповідав, щобуде допомагати Росії будувати газопровід в обхід України?

І шо цікаво, після того всього східняки, голосуючи за Януковича ще ображаються, мов ми Україну любимо не гірше вашого....

• Подобається Подобається x 5
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це всерівно як би я сказав,що заварю двері в свою квартиру.
    А як жити?

• Подобається Подобається x 3
  11. - что мудрее? Остаться с "пустым газопроводом" (условно говоря) или "с пустым газопроводом и долей от прибыли в другом газопроводе"? При этом никто не мешал бы украинцам продолжать надеяться на то, что у России вообще не получится построить обходной газопровод (основные денежные вложения идут после одобрения проекта странами, по территории которых он проходит).

Вот это и называется "из двух вариантов выбрать не тот, что выгоднее, а тот, который соседу супротив" :)))

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Характеристику транспортування описували під час "непоняток" 2008-2009.

Нехай Росія скине до 50 відсотків транзиту, тоді після того, як схід померзне через технологічні причини неможливості транспортування - Янека зразу згадають теплим словом :)

13. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Зсередини, причому))))

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чувак! Прибиль то чия буде? - Твоя? Може Ви і про схему постачання газу в Україну з Росії намалюєте, коли в трубі буде 10-20 % він номінальної пропускної здатності труби. Про реверс вже забули???

15. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Абидна, панимашь! (с). Нет что б депутаты-граждане Израиля тянули, так москали проворнее, как обычно.:)

16. - а зачем мне это?

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як не домовляться за туркменський, або іранський газ, тоді зрозумієте :)

18. - что? Будут требовать российский транзит через Украину "а то помрём под дверью"? :))) Раньше надо было думать, весной 2005, когда контракты рвали. Да и не будет ничего плохого: Евросоюз и США построят (и будут владеть) новую газотранспортную систему, из Норвегии, ну и из Туркмении протянут веточку, через Каспийское море, Грузию, по дну Черного моря, минуя РФ и на всякий случай Крым. Хотя нет, из Норвегии дешевле и надёжнее. К тому же, где-нибудь на территории Германии туда можно будет закачивать российский газ из "Северного потока", небольшая маржа, европейская ставка транзита - и всё! Невелика плата за энергетическую безопасность, я считаю. Тем более, кредит дадут на оплату оной, а отдавать - потом...

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Прикупіть собі трохи акцій Януковича, а там подивимось...

20. - и сколько так ещё кругов?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)