Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ваш гумор недоречний...
    от зарікалася сюди не писати, не втрималася....
    Так що Пухнастику бувайте...і не треба зараз кричати, що я спригую з теми...просто нікого ні у чому не переконуватиму...а факти то діло таке...я наведу вам факти, ви знову вліпити мені своє "фе" , що в принципі не важливо, і переведете тему не на політичну, а більше на таку, що відповідатиме Кімнаті сміху...:bye2::bye2::bye2:

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ющенківські депутати нунсі допомогли регіоналам прийняти необхідний для перемоги Яника закон.

Ну шо , яку посаду займе Ющенко при Янику ? ПМ - навряд , а от голова Нац.банка може бути , Ющенко ж мастак на курсах валют гратися.

Ющенко ТАК ! Вітя наш Президент !

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все,ну Ви замітили,що Ви його постійно захищаєте. о_О;)

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Спеціальний хід.Невже не замітили?

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Поіменне голосування Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори Президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій) (№6004) - у другому читанні та в цілому
    За-233
    Проти-1
    Утрим.-1
    Не гол.-8
    Всього-243

Зокрема в нунсі:

Білозір О.В. За
    Каськів В.В. За
    Костенко Ю.І. За
    Кріль І.І. За
    Оробець Л.Ю. За
    Парубій А.В. За
    Ющенко П.А. За

Вітя Так! Бандита тюрми!

5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я, если серьезно, так хочу сказать. Нет разницы между Януковичем и Тимошенко.. Оба - представители крупного бизнеса, воспитанные на лжи. Янукович более заторможенный от недостатка образования, Тимошенко - более психотична по природе своей.

К сожалению, люди наши страны ещё пока не получили возможности голосовать за нормальных европейских кандидатов. А если так, то надо действовать, как в медицине при наличии нетипичных симптомов, лечим пока не болезнь, а её проявление... В нашем случае - голосуем против всех (только лечить надо ! = идти на выборы, иначе Янукович автоматически победит по мат. законам и ваш голос пропадет) и ждем, пока нужное лекарство появится.

• Подобається Подобається x 4
  6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Мавпусику, то й не заходьте в цю тему, щоб потім "не спригувати", коли нема що сказати. А факти - важливіші за "пусті слова", якими Ви тут розкидуєтесь. Ось Ви кажете "я наведу факти", так я б рада була почути від Вас якісь факти, тільки Ви ще жодних фактів не навели і, так розумію, не збираєтесь,, але заходите, щоб в черговий раз виляти лайно на Тимошенко. Вам приємніший буле Яник? Включите телебачення, а він там буде "крити матом" з трибуни, а народ має йому плескати в долоні? Таке гарніше майбутнє?...
    І особисто Вас не розумію, тому що якби Ви чули виступ Юлі на теледебатах, то чули б її конкретні (а не "порожні") обіцянки саме молодим людям, які стосувались працевлаштування і нерухомості. І теж Юля не збирається скасовувати грошової допомоги на новонароджених діток. А якщо Ви вникали взагалі хоч в чиїсь передвиборчі програми і виступи, то мали б знати, що скасувати таку допомогу кандидати пропонували.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

О "знакомиє всє ліца" Білозірка знову хоче бути міністром культури? Дістане від Яника велику дулю. З Костенка не сталося президента вирішив піти на службу до Великого князя Закарпаття пана Балоги,може зробить з нього директора Мукачівського ринку.А від пана Петра як Юля забрала цицьку у виді росукренерго, то теж поїде на заробітки на Закарпаття? Що робити ,вже скоро спонсора-президента небуде,шукає спонсора-князя

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Це теж метод голосування за Януковича,так що шановний не юродствуйте і не закликайте народ робити велику дурницю.Люди не голосуйте проти всіх,бо цим ви голосуєте за Януковича.

• Подобається Подобається x 4
  8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Обіцянки-цацянки, а дурному радість, що, загальний призов вже скасували ?

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Голосуя "против всех" можно решить сразу ЧЕТЫРЕ задачи - не отдать свой голос за бандюка, не отдать свой голос за брехуху, не дать им обоим воспользоваться путем махинаций твоим голосом (в случае не прихода на участок) - и остаться с чистой совестью человека, не желающего выяснять - какой сорт го..на лучше - а какой хуже. Навоз - он и есть навоз - в любой упаковке.
    Ни вверх не глядя, ни вперед,
    сижу с друзьями-разгильдяями,
    и наплевать нам, чья берет
    в борьбе мерзавцев с негодяями.

И.Губерман

10. pukhnastyk

А хто в нас армією керує, не підкажите? Хіба прем'єр?

І ще таке питання. А що, призову юнаків взагалі не потрібно? І хто в нас тоді буде армією, хто захищатиме в разі нагальної небезпеки?..
    Моє імхо: треба докорінно реформувати армію, а не її відміняти.

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А за язик хто тягнув тоді обіцяти, якщо не керує ? Дурне діло не хитре - пообіцяти можна що завгодно.

• Подобається Подобається x 3
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Н Е П Р А В Д А.У Януковича свій електорат,який голосує за нього є.Він не особливо мислить нат тим, за кого він голосує.Просто тупо -тому що... .А даний постулат тупо поширюють на електоральному полі Тимошенко.Тобто за Януковича хай голосують ті що голосували,а всі інші хай голосують проти всіх.От вам і те що треба.

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Політик обіццяє те що зробить якщо його виберуть і він буде спроможний це зробити.Спроможність в даному випадку-являє собою можливість набрати в парламенті за допомогою голосування необхідну кількість голосів для прийняття будь якого закону і в тому числі закону про професійну армію. Тимошенко можна звинувачувати в невиконанні цієї обіццянки, якби вона мала в парламенті 226 багнетів(членів БЮТу), і на протязі каденції ВР вона не прийняла цей закон.А звинувачувати в невиконанні цієї її обіццянки тепер неетично.Непроголосували за її програму необхідна кількість людей і взятки гладкі.Маємо те що маємо,хай роблять ті за яких голосували.Зрозуміли? Чи потрібно більш дохідливо пояснити.

• Подобається Подобається x 3
  13. pukhnastyk

Напевно, тоді прем'єр думала, що вона з президентом - одна команда, але бачте як вийшло...
    Та в наш час будь-хто Вам може пообіцяти казна-що. Але ж можна ще й в Конституцію глянути, правда?

Останнє редагування: 3 лют 2010
  14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Почему, собственно? На мой взгляд, как раз нас призывают голосовать не "ЗА" кого-то, а "ПРОТИВ". А это - дорога в ад. Если оба кандидата гадкие - то и пишите честно - жулька воровка и брехуха - но голосуйте за нее, потому, что она все-же лучше бандюка. Вот тогда можно и послушать. А страшилки о профФесоре одновременно с "ах, какая она цаца" - просто выглядят разводом "лохов ушастых". Повторюсь - голосовать надо только "ЗА". А не выбирать между сортами навоза. Я, к счастью, не эксперт в этом. ;)
    Чего и другим - желаю. :)

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Та невже, в неї були підстави так думати псля того як її президент вже раз турнув :crazy: ??? А вийшло як завжди, завжди Жульці як поганому танцору щось/хтось заважає.

Ну правда, могла б перед тим як обіцяти і глянути, чи дійсно має такі повноваження, а не просто наплести що завгодно лиш би проголосували.
    Не треба бути пророком, щоб зрозуміти, що обіцянки про житло і бла-бла-бла завадить виконати криза/свинячий грип/ опозиція і ще чорт знає що, але завадить точно :preved:.

• Подобається Подобається x 1
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тут Ви праві:)

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Здається у світлі свіжеперекрученого баньдюками закону про вибори, взагалі не важливо скільки людей прийде та за кого проголосують. Все можна буде у підконтрольних регіонах за допомогою нехитрих махінацій, за відсутністю в комісіях людей від БЮТ, підрахувати ВСЕ на користь Януковича. Це вже не вибори, не демократія, це вже гірше ніж в Росії! Де гарант? Невже не буде вето? Народ так не залишить! Не дамо себе ошукати! Буде майдан. РЫгіонали знов прорахувалися! Зрадники прагнуть примкнути до Януковича в надії залишитися в Раді. Знесемо УСІХ!

18. pukhnastyk

А Ви за неї голосували? І що, Ви збирались самі йти в армію чи чоловіка, або сина (якщо він у Вас є, цього я не знаю) переживали, щоб не забрали? Чи Ви за неї ніколи не голосували?

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Демагогія. Яка призведе до повного колапсу з втратою незалежності у перший же рік.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Н І К О Л И !!! Гарант на службі в ВФЯ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)