Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК я уже написал - еще раз повторю - президентом будет жуля. Готов поставить на это в тотализаторе - если кто его устроит. Однако - от этого жизнь наша - не улучшиться, просто я вижу, что делать ни она, ни он ничего, кроме как искать, чем еще поживить свою вороватую команду - не умеют и не хотят. :nea:
    Да, я - обыватель... (вздыхаю...)
    1) Обыватель - Житель, относящийся к податным сословиям (словарь Ожегова)...
    Стригут с меня шерсть - и далее делать сие намереваются. :cry:

• Подобається Подобається x 3
  2. Gron

Gron тафгай

Ну нехай себе Аполлон (с)

Якщо сьогодні/B] Вам так довподоби.
    Ожегов тут, недочого.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це якщо думати логічно,а в нас часто все проходить алогічно. І інколи люди поступають проти всякої логіки.І добре роблять.:)

5. linguisticus

linguisticus New Member

Не дай Боже, щоб зек очолив нашу країну.
    Ніяк не збагну: з 6-ти років живу у Луганську, маю багатьох знайомих, з котрих особи 2 - 3 голосували за Януковича. А потім - аж на тобі, урка набирає 70 з лишнім відсотки.

Але Юля теж не кришталевої чистоти. Обох треба відправити на виправні роботи.

• Подобається Подобається x 8
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

При Янеку вздихати не прийдеться - часу не буде. Буде тільки ТРУД по 3 копійки, як в анекдоті...

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

До речі! Хто із західної України готовий голосувати за комуняк? Вони ж тепер офіційно з ПР (див - Янеком! )

• Подобається Подобається x 5
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Спілкування Віктора Януковича з виборцями у палаці спорту "Дружба" стало апофеозом його передвиборної поїздки у Донецьку область."Культурну" програму забезпечувала Таїсія Повалій. Віктор Янукович не втримався і станцював.

Просто Тая від природи такая. Продажна... Безпринципна...без роду племені...

• Подобається Подобається x 1
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме тому грузинських спостерігачів нагнали.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Я і моя сім'я зробимо все що від наз залежить, щоби того не сталося.
    Але такі висловлювання, як:
    це на мою думку занадто. Ви, Danilo, хочете сказати, що тих 35% виборців (ну нехай трохи менше через можливі фальсифікації) всі продажні і безпринципні?
    Особисто я не розділяю їхніх уподобань, але вимушений поважати тих людей, бо це мільйони простих роботяг, як ми з вами. Не всі ж бандити.
    Ми повинні поважати їхню думку, так само як вони повинні поважати нашу. Не звинувачуувати когось потрібно, а переконувати.

• Подобається Подобається x 4
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Як же, переконаєш! Вони просто слухати не хочуть! Тільки почнеш казати, що не треба голосувати за яйцепадучого боягуза, затикають вуха або лаятись починають.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Після того, як під час 1-го туру одному з тисячи дали під око, поїхали і бояться, що за ними туди приїдуть. :crazy:
    "Бежали робкие грузины" (М. Лермонтов)

12. Locke

Може і так, але якщо їх звинувачувати і називати продажними і безпринципними - це точно справи не вирішить, тільки ще більше озлобимося одні проти одних.
    Україна і так поділена, і не нами, простими людьми, а власть імущими. Їх основне правило - розділяй і владарюй. Розділяй на схід-захід, україномовних-російськомовних, грекокатоликів-православних, православних в свою чергу на московського і київського патріархату, і так до безконечності. Потрібно достукатися до сердець людей, до їх совісті. Я не вважаю це легкою справою, такою що робиться за тиждень до виборів. На це підуть роки, можливо десятиріччя, і нічого тут не вдієш. Неможливо за короткий час докорінно змінити погляди людей, яким втлумачували протилежне протягом 300 років російського царизму і майже 80 років радянської влади.

• Подобається Подобається x 5
  13. - :good: хорошо сформулировано, за исключением концовки. Неясно, кто и кому втирал противоположное именно в эти периоды, почему только в эти и почему противоположное. Не спора ради, а перфекционизма для ;) На будущее.

14. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну,если вы в таком тоне собираетесь с ними разговаривать...А,впрочем,России только на руку,если будет избрана Юля. Так что дерзайте!

15. sselev

sselev Well-Known Member

Ну ЮВТ теж багато артистів підкупила і що... ?

16. Locke

"Втирали" абсолютно всім і у всі періоди. І далі будуть втирати, якщо ми їм це дозволимо.

• Подобається Подобається x 3
  17. Danilo

Danilo Well-Known Member

То ж на суспільне добро.
    А проффесор пляше, бо ж він не при собі троха. Навіть і не усвідомлює що знов профукав вибори, розслабився, гадає що все вже куплене, і бидло "нє посмєєт".
    Це ж треба було на зустричі з виборцями у Новоград-Волинську, якщо не помилився, таке ляпнути:-"а почему так мало бидла нагналі?" Сьогодні по Радіо Ера про це чув. Доречі радіостанція теж належить ПР.

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А Янукович Росії заважає? Цікаво.

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Тут просто різниця є - Янукович і "його команда" з Росією "дружать", а Юля - "боржниця" Росії...

• Подобається Подобається x 2
  20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А поясніть детальніше? :) Можна цифрами і фактами з посиланнями на неросійські сайти.
    п.с. чи знову буде "включіть телевізор" :haha:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)