Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Так мене непотрібно переконуватии в тому, який Янукович...я це і сама знаю...і ні в яком разі неагітую за нього..просто, що він вартий Тимошенко, а Тимошенко його...от і все...

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

В Закарпатті Закарпатська ОДА на чолі з губернатором і всіма службами,стала повністю на сторону Януковича(це Ющенківський губернатор Гаваші)
    В.Балога .ПР і партія ЄЦ агітують за Януковича.Головний румун Закарпаття звернувся до всіх румунів Закарпаття зі зверненням голосувати за Януковича. Голови сільрад де проживає угорське населення наказали всім жителям угорської національності голосувати за Януковича.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В подтверждение - совсем еще недавно были вот такие плакаты:
    тогда в кресле премьера восседал профФесор - а жулька ложилась косьтми "за народ" в оппозиции... :crazy:
    Прошло несколько лет - и специально для нас жизнь в стране сделала "вольт"
    - и уже у жульки в премьерском кресле "грошей нема" - а профФесор "за мир страждає"... :crazy:
    Ну неужели не видно, что они даже не похожи = а совершенно конгруэнтны...

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

видно народу тре ще раз пройти через одне місце... інакше просто не дійде.

• Подобається Подобається x 1
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху просто народ і влада завжди були на різних полюсах.Я пам"ятаю 2004 рік.У нас був один бізнесмен начальник штабу Ющенка.Його влада нагинала,тероризувала але коли переміг Ющенко,він став головою РДА.Потім його взули ж свої.Він взагалі відійшов від влади,бо до неї прийшли бандюки від НУ(так так були і такі).Тепер він агітує за ПР.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що сьогодні немає жодних підстав для підвищення цін на цукор, соняшникову олію та інші продукти харчування. Про це Юлія Тимошенко заявила в Дніпропетровську під час телемосту.
    Прем'єр-міністр переконана, що підвищення цін на продукти харчування є спланованою змовою монополістів, піартехнологією з метою приходу до влади олігархії.
    Юлія Тимошенко повідомила, що протягом останніх двох тижнів в Україні працює спеціальна політична технологія, яку започаткували ті великі корпорації, які тримають в руках виробництво цукру та олії.
    "Вони на два тижні роблять істерію, звинувачують у цьому Уряд, але я хочу вам сказати, що це лише технологія, і зразу після виборів ціни стануть на свій рівень", - запевнила Прем'єр-міністр.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Для скептиків.

Оце - http://probusinesslab.com/stakhanovets/features
    вже вводиться на більшості підприємств, що належать або підпорядковані регіоналам. А назва яка!

Зверніть увагу на останні рядки тексту:

Компания разработчик находится в Донецке и готова в любое удобное для Вас время помочь в работе с продуктом

Ваша фірма/підприємство НЕ підпорядковано донецьким? Скоро буде.

Готуйтеся, шановні скептики! Прощайтеся з ЛФ !

8. Дальневосточник

Эх, пане Борис! Скептикам надо поработать - хоть немного - в настоящей западной компании - с настоящим западным менеджментом - со всеми прелестями - поминутными отчетам, обязательными сообщениями о "ненадлежащими действиями сотрудников" - (иначе серьезно потеряешь в деньгах) и пр. - "стахановец" покажется детской шалостью... Надо или работать - или ругать регионалов... Как то другого не выходит....

• Подобається Подобається x 5
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я би не сказав.Одна наша форумлянка працює в Канаді,і там такого немає.

10. Mavpysuk

Підстав може і нема...але це їхні розбоки з монополістами олігархами...але ж страждають люди...і купляти за 12 грн цукор теж прості люди йдуть...
    Під час епідемії, премєр міністр по всіх телеканалах заявляла, що ціни на лікарські препарати ні на копійку не подорожчають..що було в результаті..люди вистоювали величезні черги, щоб придбати амізон більше як за 20 грн...

11. Дальневосточник

И-эх...Один ваш форумлянин работает...В Украине - заметьте! И если бы ни большой опыт работы в ИТ -причем опыт работы в гадюшнике не слаще - банковской системе, да не хорошие деньги, да нынешнюю обстановку с работой (три раза КУ и уряду, и оппозиции за это) - послал бы на эту работу с "их" нравами.... :sad:
    Да - да! Как тут не вспомнить ее заявления о бензине (3-50!) - и сахаре (4!)... Сладко есть - и дешево заправляться всем слушающим ее заявления - и дальше...:preved:

• Подобається Подобається x 4
  12. Gron

Gron тафгай

Кстати о птичках.
    Сегодня, сахар в госрезерве продают любой сети см по 5,50, совсем недавно, по 3,50, но с индикативом в 15%.
    Не там ищете.

13. Mavpysuk

Ну це хіба в ОдЄсі, сьогодні на базарі у Львові цукор коштував 12,20 грн

14. Дальневосточник

Я не ищу. Как бы точнее сформулировать? Я не злопамятный - просто у меня память хорошая - и я - злой... :)

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

С настоящей западной зарплатой и бонусами.

16. Gron

Gron тафгай

Це ринок.
    Повторюю, кожна мережа см і національна, і регіональна, може зробити закупівлю у госрезерва, тільки немає змоги додати більш 15 відсотків при продажі.
    Ціна на заводах інша, додайте посередника, вийде ринкова ціна.
    Не робить трагедій, скільки цукору потрібно нормальній людині?
    Ціна впаде, а от осадочєк, залишиться.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Це тому, що у Вас велосипеда немає в декільких питаннях недостає інформації:)

17. Дальневосточник

Ага, щас...Зарплата ниже киевской... Но для Луганска - просто поднебесная... У нас в городе среди IT-шников $200 - приличная зарплата. Вот и думай.... ;)
    Видимо - да. Я как заправляюсь - или сахар покупаю - сразу думаю - нет у меня информации об услсиях власти - и премьер-министра лично... Ведь как она обещала - совсем недавно - в два раза дешевле бензин будет, а сахар - в три раза - вот как только выберете ее в ВР... Выбрали, снесла она профФесора с кресла...Ну - и где? Ах, теперь надо ее в президенты выбрать - и сразу все будет....:good:
    Действительно, нет информации...Капец просто...
    P.S. про велосипед - это вы точно...Если ТАК дальше пойдет - прийдется пересаживаться с машины... :)

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так вибирайте свого Янека-буде Вам і зарплата і цукор і баланда .:good:Смотрящий вирішить скільки ІТ шнику платити але ІТ не буде вирішувати скільки щомісяця буде налом давати конкєтним пацанам.
    А цукру багато шкідливо-я вже докуплявся, мені не треба,:cry: зі своїм можу поділитися

19. Gron

Gron тафгай

Если Вы заметили, то я за ЮВТ не агитирую и не агитировал.
    Отдаю отчёт, что нет того, чего ОНА неможет пообещать.
    Но в случае с сахаром и думаю бензином, она невиновата, а сейчас, имхо, Вы подыгрываете обывателю.

20. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Сьогодні потратив троха часу, щоб прикинути шанси обох кандидатів в 2-му турі.
    І ось що виходить. За моїми підрахунками виграє Янек, якихось 1,5 - 2%. Звичайно, що підрахунки дуже приблизні і дуже залежать від таких факторів:
    а) як проголосують виборці Тігіпка?
    б) чи всі виборці Яценюка проголосують за Юлю?
    в) як проголосують виборці Ющенка в 1-му турі?
    г) останні події у передвиборчій кампанії кандидатів (ток-шоу, агітація і т.п.)
    Тим не менше, боротьба буде ще та! Не пам"ятаю ще настільки рівних прогнозів у другому турі президеннтських виборах!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)