Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ось всі кандитати розказуть, які погані їх опоненти, з цього починається кожен виступ кандидата - от цей не зроби те і се, він такий поганий, низькоінтелектуальний.... чому ніхто ВИСОКОІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ (в даному випадку з підвішеним язиком)не скаже - я ЗРОБИВ для України те і інше...знову порожні обіцянки...які так і залишаться пустим словом...

• Подобається Подобається x 5
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я чомусь впевнений, що зомбований регіоналами електорат повимикав телевізори, щоби зомбування не розвіялось. А тому - тим більш, всі, хто спроможний думати і дбати про державу, - на вибори, щоби не було потому соромно за кордоном сказати "Я з України :blush:"!

• Подобається Подобається x 2
  3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Та невже повилазило?! Здається, Вам би виступив Господь Бог - і то Ви би сказали що "знову порожні обіцянки" бо не задовольнив миттєво всі Ваши бажання. А що ж з неба все раптово впаде, чи що? Ні, з таким народом, якщо судячи з Вас, звиняйте, важко боротися за кращю долю. Зіпсована ментальність. Вас би в Донецьк на завод, на конвеєр чи в шахту... От тут би вся дуремарія з Вас і повилетіла б ...

• Подобається Подобається x 1
  4. Mavpysuk

Не хаміть!!! Ваша думка вже давно всім зрозуміла...
    На ЛФ нові правила???...мабуть існує Ваша думка і неправильна....???

5. Даяна

Даяна Well-Known Member

Усі мали дуже маленьку надію, але мали..., що Янукович прийде на 1-й національний на дебати. Адже це офіційна передача згідно з рішенням і правилами центрвиборчкому. Натомість він ТАЄМНО втік на канал Пінчука (ICTV) кидатися надресированими фразами. Цю жалюгідну аферу тримали в таємниці. Ніхто не знав, - де буде сьогодні ввечері Янукович. Туди запросили лиш (вибачайте на слові) сраколизів на кшталт Піховшека, які після відповіді того овоча на заготовлені питання схвально кивали головою. Ось таку "свободу слова" на майбутнє пропонують нам ті ляльководи, що стоять за плечима того клоуна.

• Подобається Подобається x 7
  6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Взагалі-то "з підвішаним язиком" політик має бути, це нормальне явище. :)
    А порожні обіцянки - то які? Можна детальніше?

7. Mavpysuk

Не Вам судити мою ментальність...
    Шановний, з словами пообережніше...

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Включіть телебачення і послухайте кандидатів у президенти...

8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Янукович, Черновецький, Шуфрич...
    Який народ така і влада...

9. pukhnastyk

Шановна, я вже все послухала і навіть запам'ятала. А Ви? :)
    Вирішили скористатись
    ?

10. Mavpysuk

Провокація на безглузду тематику...пошукайте когось іншого..Щасливо залишатися...

11. pukhnastyk

І Вам щасливо! :) Бавитись офтопами не збираюсь.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Головне, щоб потім не почався пошук винних, якщо обіцянки не будуть виконані.

14. аксакал

Ех, якщо б ще надресированими. Мені принаймні здалося, що він читає. Або окуляри не надів, чи то він так загальмовано читає.

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Моя думка базується не на емоціях та охоплює не мої симпатики чи антипатики, а реалії життя, в напрямку розвитку свідомості як окремої людини так і соціальних мас. Сама по собі людська політика мою думку не захоплює і не є стрижень опрацювання. Головне - та Сила, яка змущує людські суспільства рухатись в потрібному напрямку. Це значить - якщо є гноблення, кривда - нація мусить боротися з цим, в тому її конкретне призначення за данного часу. Поки це не зроблено - інше не прийде, бо не допускається.

- якби я мав би слабкість звичайного людського добра, цієї сентиментальної суміши - тоді б певно існували "і мої неправильні думки".

Насправді, людське добро не багато коштує, а зло не існує без невігластва. Отже, добро - це те, що змушує людину розвивати свідомість, а зло - це те що гальмує, приспає такий розвиток. Іноді людям слід дати добрячого прочухана, аби розворушити сплячку та ледащо - це для людини є потрясіння, зло, а для істинної природи життя - прискорення прогресу й максимальне добро заради еволюції людини та суспільства, людства взагалі.

Останнє редагування: 1 лют 2010
  16. Mavpysuk

17. аксакал

Я, і думаю більшість, свідомі, що обираємо з двох зол. Щоби хоча б не соромитись за країну, коли Президент плутає Чорногорію з Косово. Уявити гідко.

18. pukhnastyk

Звичайно, треба пам'ятати що обіцяється громадянам кандидатом в президенти, а потім дивитись чи ці обіцянки виконуються. І відповідно, буде схвалення чи несхвалення народу щодо виконання цих обіцянок.

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Або коли називає львів'ян геноцидом...

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ви раптово прозріли?

Миттєво?
    Вони всі тусуються владними коридорами купу літ.І віце-премєрами,і премєрами(по черзі).
    І завжди хтось мішає..
    Ніхароші дяді.
    І тьоті.

Перепрошую,а ви скільки вже років в Донецьку,в шахті?

Видно мало...ще не вилетіла...
    А,взагалі-то,дивлячись на отаких фанатів(чи Юлі,чи Януковича,чи Ющенка) так і згадується з недавнього минулого.....

http://www.youtube.com/watch?v=bvweq8NYsN0

Фамілію підставте по усмотрєнію....

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)