Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Интересно, каждый ляп будут пытаться "объяснить"?
    Бла-бла-бла. На кого рассчитано?

• Подобається Подобається x 6
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  3. Даяна

Даяна Well-Known Member

Для пояснень ляпів жертви інтелектуального голодомору - Януковича, Анні Герман потрібно створити спеціальний відділ, бо їй скоро на все інше самій не вистачатиме часу:

"В Давосе на ланч-конференции кандидат в президенты Виктор Янукович рассмешил всех присутствующих несуразными ответами на вопросы.
    «Первый раз, когда сказал о наличии у него стратегического плана развития страны до 2010 (!!!) года. Второй – сообщив о планах России построить обходные газопроводы, и тогда «мы останемся без газа, как говорится, как собака не сене». Третий – признавшись: «Я думаю, что если я стану президентом, то позвонят мне. Я этого жду пять лет».

http://www.new-most.info/news/politics/22674.htm

А от, намагаючись підлизатися до галичан, на зустрічі з місцевою елітою підібраною Ю.Мірошніченко, не розуміючи слова "генофонд" інтелектуальний інвалід Янукович сказав, що "тут зібрався кращий геноцид країни".

http://vlasti.net/news/75940
    Ото клоун .... І смішно, і гірко.....

• Подобається Подобається x 10
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись зі Сходу. Колєктів, а знаєте, що надцікаво? Отим 35% виборцям, які голосували за Януковича, на всі його "ляпсуси" глибоко начхати. Бо Віктор Федорович є їх органічний представник! Вони всі, плоть від плоті, є Велика Рідня по духу, ментальності, формату мислення. З них, максимум десятеро знають про "Дзеркало тижня", або будь яке київське, навіть російськомовне видання, майже ніхто з них не дивиться українські ТV-канали, а їхні дорослі діти, які грають в інтернеті, гадки не мають про існування ЛФ, або чогось подібного:) На Донбасі є все своє. І зрозуміло яке. І цю злочинну для України схему навіть дотично не захотів чіпати Ющенко. А міг з самого початку. Але не захотів. Чому? От і маємо те, що маємо...
    Вот, ведь, какая суровая правда жизни!

• Подобається Подобається x 3
  5. KO3AK

KO3AK Active Member

:crazy::crazy::crazy::haha:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Оце прочитав на донецькому форумі-- Крошка сын к отцу пришел И спросила кроха: "Янукович хорошо? Тимошенко плохо?" Будем сына лучше жить Радостно и дружно. В школу сможеш не ходить И читать не нужно. Когда вырастишь большой Станеш классным вором. Это очень хорошо Это будет скоро. Повезет- так отсидиш Мат всосав с пеленок. Только силы укрепиш Не робей, ребенок! Крошка сын отропел "Папа ты же шутишь? Я пока еще не сел, Ты меня не купиш. Время есть пока еще Закричала кроха. Тимошенко хорошо. Янукович плохо.

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Але ж МІКІ, там ше є ось такі свідомі люди,як Ви, а це не може не тішити:)
    Це означає,що не все втрачено,себто НАДІЯ НЕ ВМИРАЄ!
    А щодо Януковича то певне якась недоробка природи..........
    чи величезний АБСУРД зашкаленого ідіотизму...........:)

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Все набагато складніше, poetkо... Та "НАДІЯ" повинна була зреалізуватися, ще починаючи з перемоги Майдану. Ми, шановна пані, не просто втратили п'ять років, ми втратили стільки, шо нє в сказкє сказать нє пєром опісать:sad:
    І з Януковичем, як тепер очевидно, теж не все так просто. Казковими Фєніксами зараз можна запудрити мізки тільки люмпену...

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Та нє-є-є, такого нема. Говорять, абсолютно не придумуючи нічого свого, тільки те, що, в основному, озвучує Герман, наприклад. Вона, як на мене, дуже добре натаскана, або наче совєцкою ідеологічно-провокаційною конторою, або ще якимось відомством на кшталт геббельсівського. А працювала ж на Радіо Свобода по факту. Знали б там тоді кого утримували... Герман робить колосальну реальну поміч ПР. Я, дивлячись на неї, часто згадую, чомусь, теж журналіста і теж галичанина Я.Галана...

• Подобається Подобається x 5
  10. Даяна

Даяна Well-Known Member

Конкуренти Тимошенко пустили в НЕТі "дезу", ніби Прем'єр дала розпорядження голові СБУ закрити шкідливі сайти "Vkontakte.ru, Odnoklassniki.ru (Одноклассники) и Connect.ua, негативно влияющих на пользователей и способных дестабилизировать социально-политическую ситуацию в стране".
    Не дивлячись на абсурдність цієї тези, пресслужба БЮТ дала відповідь:
    "... Более того, специально для Партии регионов и их "дважды несудимого" лидера Виктора Януковича у нас готовы создать и запустить в действие социальную сеть "Однокамерники". Там Виктор Фёдорович сможет общаться с большим количеством своих давних знакомых. Отдельный раздел на этом ресурсе будет предназначен для рецидивистов — то есть тех, кто побывал на зоне два и более раз".
    http://chip.com.ua/552218.html

• Подобається Подобається x 8
  11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цікаво чи будуть сьогодні односторонні дебати...як завжди монолог Ю.В...чи все таки Янукович наважитья на дебати..хоча дуууууже в цьому сумніваюся...

• Подобається Подобається x 1
  12. poetka

Прошу підкажіть!
    Де ше можна подивитись на ті дебати?
    В мене нема наших каналів.........Як кажуть бобик здох кіна не буде?

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

:haha::haha::haha::good::good::good:;)

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Так вы в этот раз , если победит Юля , не потратьте время даром.Майдан своего добился и разошлись все,а надо было постоянно тормошить их , не давать расслабляться,чтобы понимали,как Майдан привёл их к власти,так и скинет.Это уже всё было,у вас был чёткий пример,как не надо.Однако вы его проигнорировали

• Подобається Подобається x 2
  15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Яйцепадучий не зміг прийти на дебати через якусь поважну причину (А. Герман-Стецьків зараз гарячково її придумує). Проте очікується антимонолог Анки на ICTV. До речі, а чому ПР не висунула її замість порожнього місця? Хоча б не плуталась читаючи заздалегідь заготуваний текст.

16. poetka

Він певне в штани наклав зо страху:haha:

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне.
    Юля молодець.Красиво,розумно, толково і головне без суфлерів.Вміло показала весь негатив Януковича, вміло подала свою програму,не забувши нікого і нічого. Програма нормальна, і головне реальна. Дай Бог їй наснаги і сили.А ми постараємось їй помогти. Україна заслуговує на краще майбутнє-майбутнє європейської держави а не майбутнє Донецької області. Всі на вибори.:good::good::good:

• Подобається Подобається x 6
  18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та як могли її висунути в кандидати в президенти, як Яник, так і Герман вважають, що найкраще місце для жінки - то кухня?:).. До речі, дивно що вона тоді біля Яника робить?

Читаючи назву цієї теми "Янукович - президент України???", мені згадується таке відео:
    http://www.youtube.com/watch?v=eel0-ZuFtoE
    Громадянин України, незалежно якої він національності, віросповідання, соціальної групи, якою мовою говорить і скільки заробляє, але який хоче розвитку галузей економіки і свого добробуту, хоче кращого майбутнього для України, хіба він може проголосувати за Я??? І що тоді буде? (див. відео)...

Останнє редагування: 1 лют 2010
    • Подобається Подобається x 4
  19. Gron

Gron тафгай

На нову кухню заробляє.

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Не вміло, а так як є і від чистого сердця. Вміло - то коли майстерно махлюють.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)