Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я работал в проходке, мы проходили капитальные выработки на глубине 1300 м, такое шахтным проходчикам и не снилось. Шли по пластам в сотрясательном режиме. И я работал на других шахтах, в ШСУ работал во время забастовки

2. Letunka

Letunka Well-Known Member

Дякую за пораду. Але Ви хочете сказати, що останній рік ми жили дуже класно?
    Не ображайтесь, та останній рік Україна набрала стільки кредитів, що напевно ще мої онуки будуть їх віддавати.
    А в другому турі, за кого не став хрестик, як Ви сказали, країна опиниться у лайні

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

З досвіду дачника: кінське лайно навіть корисне, а свиняче - згубне. Так що міркувати навіть зараз є над чим.

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Не будемо втрачати надії..............
    Може Бог дасть тій Юлі,чи тому Янеку трохи мудрості............
    Хоча малоймовірно:sad: такі люди не змінюються ,бож спокуса надто велика ,а кишенні ще надто порожні..........
    А щодо цинізму Юлі,то вже певно кожне село догнало!!!!!:)
    Вибачте! за сленги.........
    Янек- то вже ,точно невідворотнє лихо ,принаймні для нас Западенців.:cry:

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Почалося все заплановано:
    - підняли відсоткові ставки,
    - від'вязали курс від долара,
    - знову підняли ставки, щоб прийшов капітал.
    - чекали 5 років...
    Небуло б кризи, рвануло б 2011-го, після виборів але було би як в Ісландії...
    Ви хоч кристально чисту людину до влади приведіть - все одно буде винна.
    Президент повинен бути сильний. А Янек - слабак!

• Подобається Подобається x 2
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Летунко Ви знаєте тільки те що чуєте.Що Вам кажуть по телебаченню те й знаєте.Україна не тільки брала але й віддавала.Є борги котрі треба віддавати,ось уряд цього року і віддавав борги які брав Янукович.
    Тепер чуда не буває,криза є криза і в Африці криза. Але менше з тим ні одному пенсіонерові не давали пенсію макаронами і гречкою,ні одному бюджетнику не давали зарплату дорогим цукром і прасками. Тобто як кажуть закрпатці рендешно(вчасно) без затримок виплачували зарплату.Тепер поцікавтесь в спеціальних джерелах про заборгованість населення і підприємств в оплаті за спожитий газ-до блуду,а газ Росія поставляє? Поставляє без проблем,і не тільки нам а і в Європу.А повні газосховища закачані газу так просто-задар? За той газ теж треба було платити.Між іншим в Україні непосильний тягар бюджетних виплат.Не знаю чи є такі країни в світі по кількості дістаючих зарплату від держави.Кількість управлінців за роки незалежності виросло в п"ть раз(у них зарплати ніби не великі зате доплати за інтенсивність за особливо важкі умови праці і т.д.коли управлінець іде на пенсію то він дістає вихідне "пособіє" 10 посадових окладів).Пенсія народних депутатів 18000 грн в місяць.такі самі пенсії мають бувші судді прокурори,співробітники КГБ які вбивали українців. Видатки на школи,районо,лікарні(на зарплати для лікарів і медсестер-самі зарплати не є великими, за останні роки значно зросла кількість неконтрольованих ставок які головні лікарі на свій розсуд відкривають-вигідно кожен прийом на роботу -класне збагачення).Скільки грошей лише пішло на шкільні автобуси-СРСР був набагато багатший але не міг собі позволити мати стільки шкільних автобусів.А це бензин,зарплата для шоферів.Так уявіть собі,що цю всю массу грошей потрібно кожного місяця віддати.Я ще нее казав про армію і міліцію і інші бюджетні гроші.Як ви думаєте в умовах страшної кризи шукати всі ці гроші то не робота?

• Подобається Подобається x 3
  7. sselev

sselev Well-Known Member

Країну за останній рік і так в лайно по самі вуха спустили.

Весною 2009 кабмін прийняв одну постанову, згідно якої підприємці окрім єдиного податку 200 грн мали ще додатково сплчачувати приблизно 120 грн в пенсійний фонд. Ця постанова була незаконною, але тим не менше дехто з моїх знайомих аудиторів казали що рекомендують підприємцям все ж сплачувати той додатковий збір в РФ. Чув навіть про штрафні санкції до тих, хто не сплачував.
    До кінця року за рахунок цього нововведення планували додатково збагатити ПФ на 1,9 млрд грн, але оскільки постанова проіснуавала лише 3-4 місяці, зібрати змогли десь половину очікуваної суми. Не важко здогадатись що сотні мільйонів грн. ніхто підприємцям не поверне.

Так само весною 2009 прийняли надбавку 13% на імпортні товари. Згодом її відмінили, але сплачене мито ніхто повертати вже не буде.

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

В нашій країні не важливо чи слабак президент. Важливо наскільки сильний той, хто реально за ним стоїть.

За Янеком, якщо не помиляюсь, стоїть Ахметов з його промисловістю. Мені не подобається Янек за свою тупість, наглість, хамовитість, але принаймні промисловість яка працює на експорт позитивно впливає на платіжний баланс країни.

Бізнеси БЮТ імпортно-орієнтовані, тобто створюються всі умови для послаблення гривні. Левова частка надходжень бюджету існувала за рахунок ввізного мита та всіляких акцизних зборів з пального, автівок та іншого. Тільки-но приток імпорту почав стрімко падати, одразу всяке чмо типу Терьохіна починає плакатись, що країна втрачає величезні гроші.
    Ще туди можна додати крупо-вузлову зборку автівок, яку вважають власним виробництвом і т.д.

8. Trooper

Trooper Well-Known Member

Это оффтопик. Речь идет о том, видим ли мы Януковича президентом.
    ИМХО, человек с таким шлейфом негатива, с криминальным прошлым, косноязыкий и не блещущий умом. Абсурдно рассматривать его кандидатуру на роль лидера нации.

9. sselev

sselev Well-Known Member

Зато в Юльки кримінальне навіть не минуле, а теперішнє. Хіба обкрадати підприємців на мільйони це не кримінал?

Рівень інтелекту це не показник, згадаймо того ж Дж. Буша. Треба бути наївним, щоб вірити в те, що реальну владу має президент, як правило це лише чиясь маріонетка.

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Янукович, поки був Прем’єр – міністром, не обкрадав?

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Летунко, пам"ятайте девіз "Пожежу легше попередити, ніж погасити"! Слов"янам притаманно гуртуватися перед небезпекою. А мріяти і медитувати я теж люблю, але не зараз.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

І за цю дрібницю Ви хочете лягти під Янека? Годі грати в "ображену дитину".

12. sselev

sselev Well-Known Member

Поки що я ні під кого не лягаю, у 1-му турі не підтримав жодного кандидата.

Віддайте ті мільйони підприємцям чи попросіть ЮВТ, щоб це зробила, це ж дрібничка, чи не так?

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Обкрадав звичайно ж. Але все залежить від розмірів та методів обкрадання. Мені було б цікаво дізнатись які постанови приймав уряд Янека, щоб порівняти з тим що натворили у 2008-09 роках.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Воно так може і бачиться зі штабу Януковича, але озирніться і подивіться на свого шефа, хай віддасть державі Межигір"я і всі мисливські угіддя, хай віддасть азаровську дачу і дачі всіх регіоналів,котрі вони прихватили працюючи в кабміні.Юля якщо і забирала то забирала на пенсії і зарплати,а бандюгани вашого шефа йшли і брали самі без нічиєго дозволу і нікуди ті гроші не віддавали,а брали Янеку в карман.Чи ви забули?

14. Boris_Kiev

У 1 турі- ваша особиста справа. Ви не підтримали, інші "погладися у симпатії".
    Але у 2-му НЕМА кандидата "Противсіх". І тут треба мислити більш "державно".

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він мислить не про державу а про себе.Він в штабі заробляє гроші,а також заробляє лояльність нової(на його думку ) влади.о_О

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нагадаю, коли Янукович був Прем’єр – міністром, він разом із своєї командою продав Криворіжсталь за 800 млн. Хоча, як потім виявилось, вона мала коштувати в 5 раз дорожче. Тобто за 1 раз вкрав приблизно 3-4 млрд у.о.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Воистину, каждый видит то, что хочет увидеть. Поразительно, как по-разному можно увидеть одно и то же событие.
    Как его вижу я.
    СПД-ФЛ-единоналожник, если работает один, платит 200грн. единого налога. 42% от него, т.е. 84грн. идут в пенсионный фонд. Для того, чтобы человеку шел пенсионный стаж, ему нужно уплачивать в пенсионный фонд налог хотя бы с минимальной з/п, которая в мае 09 была 625грн. Соответственно ПФ -207,5грн. Т.е. вот ваши 120 и есть. Аудиторы советуют тем, кто хочет, чтобы ему шел пенсионный стаж, доплачивать до минимума.
    Но, соль не в этом. Постановление было. действительно, незаконным. 2000 предпринимателей подали в суд иск на Кабмин и выиграли его. Постановление отменили.
    Вы можете себе представить такую ситуацию при Кучме, когда Я был премьером? Я - нет. И мне нравится, что появилась такая возможность - отстоять свои права.

18. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Янукович назвал львовян геноцидами вместо генофонда
    http://focus.ua/politics/97028
    :)))

• Подобається Подобається x 4
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Помиляєтесь в іншому, більш суттєвому: ляльководи Януковича, і Ахметов серед них, такі недолугі, що не спромоглися досі висунути більш привабливу ляльку. За стільки років!

20. Boris_Kiev

Sselev,
    Ви маєте власний бізнес?
    Поки що маєте, я прошу уточнення?

Почитайте оце: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=584210&postcount=20

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)