Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Нетурбуйтеся, новий/старий пм, якусь фарма- мульку вигадає, на зразок грипу і як підуть ешелони.....(особливо з рф, бо там з психіатрією все гаразд)

• Подобається Подобається x 2
  2. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Ага... А вчера я видел сон - я и я (с)! Все - вороги.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

У меня в Одессе много родичей, но этого немесному не понять.. Шо такое фарма-мулька????

3. Letunka

Letunka Well-Known Member

Що Янек, що Жулька - це ж справжня біда для України! І чому ми не можемо проголосувати за інших, менш корумповних кандидатів? Наприклад, за того ж Тягнибока, або Костенка?

4. Gron

Gron тафгай

Ну, как бы афера, с фармакологическими препаратами, приносящая дивиденды(материальные и политические) всем участникам, кроме тех, на кого выливают инфу сми.

Инфа-информация.
    Да, сми, тоже при лавэ.
    Лавэ-деньги.:)

5. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Якось навіть уваги не звернув, ну стандартні фрази.. нє, в нього явно менше пафосу дурного було
    Я за неї голосував на парламентських виборах і зрештою вона зараз прем"єр, щось я не бачу якихось особо креативних рішень

Взагалі щодо зовнішніх ринків, є один такий аналітик, Муравйов, який фінансову кризу передбачив, з нього перше сміялися але тепер вже не дуже, він на рахунок тої відкритої торгівлі таке каже - зараз на наш ринок весь закордонний товар іде під додатковим податком, але якщо вони будуть продавати на тих же умовах що й ми то нашим товаровиробникам жопа. Уряд каже що наш товаровиробник стане сильнішим, натренується в цій боротьбі, але це маразм, це все одно що поставити маленького хлопчика проти Тайсона і чекати що він натренується, Тайсон просто уб"є його з першого удару і на тому тренування закінчиться. Всі ці корпорації не просто мають заводи по всьому світу, вони ще й підтримують одна одну, вони можуть взагалі деякий час чуть не даром товари продавати поки наш товаровиробник не обанкротиться. Вот стаття цікава

http://www.avanturist.org/column/3/source/1461

Так шо не знаю я на рахунок тих ринків, а газ він і в Африці газ. Тим більше в росії наша людина це людина, ну там можуть бути всякі підмашки типу хохол, але більшість нормальних людей дуже позитивно ставиться, та що тут казати, половина сибіру наші люди, а в Англії ти хто? ти ніхто, людина третього сорту, це я точно знаю бо багато знайомих там, ми там нікому нафік не потрібні

• Подобається Подобається x 1
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За Станіслава Лема, Жюля Верна, братів Грімм, братів Стругацьких...

Летунко, ми живемо на Землі, а не серед хмаринок. :)

Перед Вами вибір: або жити, як жили останній рік, або спустити країну в лайно. Ось візьмете в руки бюлетень - і подумайте над моїми словами.

• Подобається Подобається x 4
  7. premium

premium Well-Known Member

О.Ф., подивись на донецькому форумі яка нечисть україноненависницька голосує за Янучару.

8. Gron

Gron тафгай

У мене запитання.
    Ви точно О. Ф. не В. Ф. ?

А ось тут Alexey Titievsk може образитись.
    Інші теж, але він тільки-тільки тут був.

Обережніше треба із знайомими.
    Хоча, головне щоб не друзі.
    Бо як кажуть:
    -Скажи мені хто твій друг....

9. Boris_Kiev

З точністю до навпаки.
    В Росії ти - хахол, людина 1,5 сорту.

А в Англії - взагалі байдуже яка твоя національність. Навіть не спитають. Знай мову і вмій щось робити не гірше за англійців.
    А ось до рашенз в Лондоні дуже негативне ставлення.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Все попереднє теж правильно, але що до газу? Не знаю. Не думаю ,що Янеку за красіві глазкі ціну скинуть, він дурний ще продасть щось не то... Що до європи знаю, але юлька повинна за контрактами туди ганяти (танки, літаки...) а не цукерки роздавати, чи про бджоли розповідати.

11. Alexey Titievsk

Как в теме с мулькой, теряю нить разговора!! Шо я должен сообразить???

Про Юлю али про Янука, или за шо то более высокое?? :dntknw:

12. Gron

Gron тафгай

Образа-обида.

13. Boris_Kiev

Дохторе, карочє, голосувати будете?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для О.Ф.

до речі в Європі нелегалом іноді краще ніж тут легалом ...

15. Alexey Titievsk

Обов,язково!! :) Иначе мой же голос кому то и припишут, если не пойду. Но ни Янук, ни, тем более, Юля, к моим фаворитам не относятся... Я за Противсех! :mocking: Вы же читали Апрельские тезисы.. :)

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Вот не даром я с таким уважением всегда к Одесситам относился..!! Ни хрена не понять, а чувство высокого остается!! :mocking:

16. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Пане, мій брат з жінкою пропрацював в Англії 7 років, врезультаті він має трьох поверховий будинок, дві машини, одна з яких інфініті, є генеральним деректором одної з найбільших в Україні аграрних фірм і заробляє, я впевнений, більше за вас, все це він має, тому що заробляв початковий капітал, поки ваші друзі, я так розумію, сиділи в Україні з гордими ліцами. Тому вашу іронію ви можете вдвойнє направити на самого себе.

Що стосується інтеграції взагалі, то ми там зараз тим більше непотрібні, бо ломанулися туда зараз ті прибалтійські країни і всякі чорногорії які вступили в євро союз

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:53 ----------

Що тут скажеш, люди діляться на дві національності - хороші і погані :) мабуть все залежить від того куда конкретно попадеш. Що до Англії мені казали там дуже індуси всіх щемлять, вони ніби туди ще за колоніальності приплили і відчувають до всіх новоприбулих конкурентів сильну антипатію

17. Gron

Gron тафгай

Незрозумів.
    Тобто в рф працюючі він мав би теж саме?
    Порадте йому спробувати ще раз, в Рязані.
    Розповісте тут, що він Вам скаже на це, модери правда непропустять.
    PS В чужу кишеню стрьомно зазирати, можливі наслідки.
    Соромно може стати, не за родичів, за себе;)

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чорновіл був революційним романтиком а керувати державою повинні прагматики. Чи Ви забули? Чорновіл в один час керував Львівщиною і нічого особливого від цього не сталося. Я Вам скажу,яким би президентом був Чорновіл.Він би був приблизно таким як Ющенко, тільки більш порядним і чесним.Він би рідного брата не посадив на газову трубу якби мав брата.Але займався б історією і культурою,і аж ніяк не економікою,бо просто він не спеціаліст.

19. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

парадокс, але він вважає Європу з усіма цими арабами і нелегальними емігрантами загниваючим місцем. За останні десять років Росія чучуть піднялася, має підкріплену мінералами валюту, а Європу скоро накриє економічна криза. Якщо виходити з цього... але зрештою обрання Тимошенко це ж не вступ в ЄС, а поки до нього дойде то не ясно чи воно ще комусь буде треба

Останнє редагування: 31 січ 2010
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте про рішення.Ви були не в Англії а надіюсь всю каденцію її прем"єрства у Львові.Тобто Ви тримали руку на пульсі так сказати.Якщо без емоцій і розібратись неупереджено, величезний економіст і банкір сучасності пан Гарант пророкував дефолт ще весною. Дефолт стався в доволі благополучній Ісландії. Я погоджусь з Вами,якихось рішучих реформ не відбулося.Але якщо порівняти економіку держави в період такої важкої економічної кризи,яка захопила весь світ, з людським організмом, то коли організм людини дуже хворий то ніхто не подумає скажімо обливатися холодною водою, чи займатися моржуванням. Спочатку потрібно вилікувати хворий організм а тоді зайнятись моржуванням. Тобто експерименти з хворою економікою робити неможна,спочатку потрібно її підлікувати а потім робити радикальні економічні реформи.Питання друге чи можна було робити якісь непопулярні кроки в час перманентних виборів. Не секрет,що по законах жанру перед виборами потрібно задобрювати електорат,це не ми придумали це закони світові.Людина може тоді щось робити непопулярне коли в неї є хоч п"ять років часу,тобто впевненості що їй завтра не потрібно йти на вибори(Ющенко виключення,він став президентом і зразу ж забув чого він туди пішов,між іншим маючи 70%довіри можна було гори звернути і навіть поставити країну з ніг на голову).Але вернімося до Юлі.Як би там не було,але вона вберегла Україну від дефолту.Я працівник бюджетної сфери і пам"ятаю борги по зарплаті при великому реформаторі Кучмі і його синові прем"єру Ющенко.Пам"ятаю зарплатню цукром(який прислала задаром на Закарпаття Молдова на допомогу від повені по ціні майже на гривню дорожче ніжє на базарі),мукою,порченими макаронами.А областю тоді між іншим командував Балога,коли після нього прийшов Москаль то там відкривалися кримінальні справи по тій гуманітарці а потім все заглохло-допоміг Балозі Медведчук.Так от не дивлячись на кризу не було заборгованості в зарплаті і пенсії ні на один день,хоча ситуація з фінансами була дійсно критична. Тепер подивіться яка зима,морози такі як були колись-є проблеми з газом? Немає.Є проблеми з оплатою? Немає.Слава Богу справляються. При тому побудували ГРЕС,почали випускати знову літаки-створивши концерн Київ + Харків.А що там з львівською водою? Щось там вона обіццяла, невже нічого так і не зробила?
    У нас між іншим ходять слухи, що ще ні один прем"єр не зробив для Львова стільки скільки Юля.У її програмі велике місце відводиться створенню середнього класу.Це теж щось значить.Тай просто коли вона як президент поїде за кордон, то ми її виглядом і її розумом зможем пишатися,а не ганьбитися від ляпсусів Януковича.Як приїде Янек в :haha: США і буде казати,що США найбільш розвинута країна Європи.
    Тепер чуть-чуть спрогнозуймо ситуацію,що нам готовить Янукович. Янукович ,прийшовши до влади, зробить те що він робив завжди,і що буде робити знову величезні капіталовкладення в промислові гіганти "своїх" олігархів.Це тактика прегіонів.Вони кажуть що виробляючи продукцію ті гіганти будуть сплачувати великі податки за рахунок яких буде наповнюватися бюджет. Дійсно є такий метод. Але при такому методі люди як були так і залишаться бідні,бо подачками з бюджету в Україні не створиться середній клас-основа любої розвинутої капіталістичної держави.Тобто Україна перетвориться на велику Донецьку область,будуть жити декілька сімей а остальні будуть животіти і чекати подачки з бюджету. Це як ті торти в Донецьку на 8 березня жінкам,які цілий рік не живуть а животіють,а зате на 8 березня "с барского плеча" правда не шуба а тортик кожній жіночці-відкупне за мільярди,які їхні чоловіки заробили для Ахметова. Згадайте фото Януковича,коли 30 річний чоловік цілує йому руку-нічого не нагадує?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)