Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Пане, чужа душа потьомки, я, да буде вам відомо, голосував за Тігіпка, Янукович мені надзвичайно неприємний, ну морда мені його не подобається, не справа в тому чи він сидів, але Тигрюля це явний лохотрон... ну тобто як я хожу голосувати, один мій голос ніби ні на шо не впливає і різниця між програмами кандидатів рідко існує в природі, тому я часто хожу голосувати просто для душі - шоб плюнути комусь в кашу, так в 2004 я голосував за Ющенка щоб плюнути в кашу Януковичу, який, нагла морда, в прямому ефірі заявив шо він уже президет і наші голоси йому до одного місця, то саме тепер з Тимошенко, я просто з принципу якшо нічо не поміняється за Янека проголосую, бо мені від цієї лицеміної реклами блювати дуже сильно хочеться

так якшо вкратце - голос тимошенко, її рухи і жести це є щось на зразок нейролінгвістичного програмування, словом запудрювання мозгів, в мене спеціальність психологія, я знаю про що кажу, вважається що якщо певним чином поводитися то можна викликати довіру, тобто ж ясно що вона реально так не розмовляє

потім підміна понять типу вона це Україна, вона НЕ Україна

Потім є такий хід зашугування, це в сектантів так завжди - прийміть віру(дайте гроші) бо інакше кінець світу і ви не спасетеся, мені циганка так нагадала що буде рак і треба гроші шоб вона порчу зняла, я не дав, а троє чоловік при мені долари витягували, такий шантаж типу голосуй за мене бо інакше буде янукович, причому все так знято дибільно, без паніки, без емоцій, а говорять ніби ж то про трагедію, тобто видно ще просто хід такий рекламний а не насправді

Ну багато там в неї таких фішок які просто людину зомбують за неї голосувати, хоча насправді до неї не відносяться, тобто задача була створити якийсь взагалі лєвий позитивний образ - серце, любов, за який би голосували, а Тимошенку справжню убрали, загримували, нема її вобшем, ви її останній раз бачили ще в році двутисячному

ну як пояснити, хто не бачив той не пойме, ну це як на базарі - впарюють якісь супер виграшні житони і притому усміхаються ше й компліменти роблять, ви ж в таких випадках не думаєте що це щиро? так само і тут, такий почерк, причому щоб ви знали такі люди які цим користуються, кукловоди, вони вважають що дуже розумні і що можуть людині що завгодно втулити, да я з принципу за Янека проголосую щоб вони обламалися

Є хороші статті на цю тему Остапа Дроздова, це той хлопець, що веде єдину політичну передачу на 12 каналі, якшо ввести його імя в гугл то найдете, вони шось там за Тигрюлю в останній передачі агітували, але я не бачив, може би змінив своє ставлення, бо там досить оригінальні думки звучать на відміну від центральних каналів

Наперед хочу побажати бажаючим давати мені свою моральну оцінку зайнятися чимось більш плідним

Останнє редагування: 30 січ 2010
    • Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Про кукловодів - ото вже супер сказано:good:А шодо Яся......... ВФЯ,то для мене взагалі буде шок, коли він стане президентом,який він в за......ю (вибачайте за нестримність)президент,і що він дозвольте спитати доброго зробить з країною?
    Проросійський "человек" з проросійськими утопічними ідеями........
    Нас "западенців",він взагалі ігнорує (про яку другу державну він говорить?) Певно про ту якою він сам розмовляє,........абсурд людоньки......шоб наш президент не був НАШОЮ ЛЮДИНОЮ..........Я особисто,якби був живий Чорновіл хотіла м би, аба він був президент.........
    А Ясь (ВФЯ) проросійсько - імперський засланець!!!!!!!!!!
    І ніц доброго не буде коли він буде (звиняйте за тафтологію).

3. premium

premium Well-Known Member

так сприймають людішкі необтяжені інтелектом

ВОНА - ЦЕ УКРАЇНА, УКРАЇНА - ЦЕ ТИ

4. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Яка країна такий і президент. З ідеологічної сторони буде найкраще якшо і без націоналізму і без русизму, щоб ніхто не нервувався, Україну не тре обєднувати, кожен регіон має свою культуру і нічо страшного, багато країн розвинених таке мають, єсть мнєніє, шо ту всю тему за другу державну Янек просто для елєктората продвігає, насправді він тих питань чіпати не буде, бо вже ніби мав нагоду як був примєром і нічо не робив, нашо йому ті проблеми? Кучма взагалі був комуніст і нічо, не вернув вроді СССР, так само і Янек фіг під Москву прогнеться, бо в них тут свій бізнес, навіть Лукашенко не такий дурак шоб В своїй країні владу комусь віддавати і притому я щось не чув щоб ті хто був в Білорусі жалілися що там нема цивілізації, якраз навпаки. Щодо самої партії регіонів, то в мене тітка в Харкові, каже шо мер регіонал у них дуже багато для міста робить і так само Кушнарьова покійного дуже поважали, Ахметов тоже кожного 8 березня кожній жінці Донецька дарує торт, тобто з позиції менеджменту там нічо такого страшного нема, просто єдине що не ясно яка то буде політика щодо західного регіону... ну короче інстинктивний страх перед москалями він звичайно є

5. KO3AK

KO3AK Active Member

Акція STOP ZEK має стати всенародною.

Це не потребує багато зусиль. Просто роздрукуй цей постер і наклей на підїзд хоча б свого будинку.

• Подобається Подобається x 4
  6. premium

так можуть думати лише манкурти, яким начхати на рідну мову

• Подобається Подобається x 1
  7. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Слухай, обтяжений :) як по твоєму, за кого ця реклама закликає поставити галочку? :)

згадався виступ Тамбовского волка

- Вона працює, вона це Україна, вони займаються тим що розкрадають державу.... я не понял, Юлия Владимировна, а чем вы в это время занимаетесь?

тобто да, правильно, створюється абсолютно лєвий образ за який хочеться голосувати, Юлия Владимировна до нього не має ніякого відношення, а голоси йдить їй. Хитро да? Причому вона йде далі, вона тепер не просто україна, ВОНА це ТИ.... нікому не страшно?

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Слухайте!!!!!!Ви так далекоглядно сказали,шо аж мороз по шкірі:good:

Шодо Юлі.............Хіба вона не гне моськовської гілки?
    А всі ті махінації з газом?
    Хіба то не авантюра?
    Тай Юля прогнеться під Росію,коли та захоче, ото був би Чорновіл:cry:

9. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Я тоже маю такі підозри, можна було б за неї проголосувати просто для того щоб подивитися який облом буде в її фанатиків :) але є підозри що потім в неї уже владу не відбереш. В мене в універі були лекції по психіатрії, то нам старий професор ше в 2004 казав шо вона психопатка, без приколів, вони ці речі на око бачать. Каже шо це буває деколи корисно в політиці але то як повезе :)

10. Gron

Gron тафгай

Все інше некометую, бо тут всі гаразд приховано чи відверто агітувати за обох кандидатів, але цей допис, повна маячня з точки зору двох дипломованих психологів та психоаналітиків, один з яких теж професор(психолог), які сидять поруч у хаті.

• Подобається Подобається x 2
  11. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

емм, соррі, тут мова дійсно скоріше була про акцентуацію характеру, але якщо так висловитись то ніхто не зрозуміє. Одним словом професор казав шо у Юлі не зовсім звичайна психіка, скажем так, тобто в дурдом її садити не треба, як би це так сказати щоб всі зрозуміли, ну з нервами не все в порядку, тобто для неї це норма а для нас не дуже, ну є такі люди що надзвичайно агресивні, або педантичні, або замкнуті. Не радив би професор за неї голосувати, бо це непередбачувана і одержима(не голосами звичайно))) людина, десь так це можна розуміти. Хоча водночас, кажу ж, воно то теоретично цю обезбашеність можна в корисному напрямку направити, але хто ж його знає. Ну це все одно що за Гітлера голосувати, я не хочу нікого образити, просто це тоже був гарячий парєнь, тому таке порівняння.

12. Gron

Gron тафгай

Щоб не офтопити скажу, що таке можливо сказати про кожну людину.
    Ти профі що працюють з кандидатами, все що потрібно приховають, чи навпаки, аби досягти поставленої кінцевої мети.
    Діагнози по тв, особливо політикам, неставлять, той хто це робить, шарлатан.

13. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Ага, вот же ж вона, класифікація психопатій
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1D0%B9
    Чого ви мене збиваєте, всьо я правильно сказав, вже грішним ділом подумав що дійсно загнався і про психотичний рівень і шизу почав говорити, а це ж різні речі

Ми не на ТВ, професор казав, що у неї психопатія, можете мені не вірити, я нічого не маю проти психопатії, дуже цікаве явище

Не про кожну, а якщо про кожну тоді чому ви раніше казали що це повна маячня з точки зору двох психологів і одного професора які випадково опинились у вас в хаті?(навіть боюсь подумати хто у вас опиняється в хаті коли ви сперечаєтесь про космос)

14. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Только не надо это бред цитировать.

По теме - то, что Янукович будет президентом Украины следующие пять лет - вина всех нас, украинцев, в том числе и всех присутствующих на этом форуме.

15. Gron

Gron тафгай

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Янукович ще не став президентом, і шанси що він і не стане президентом ще є.

17. premium

Психопатія (безвольний тип) - це мабуть основний чинник, який змушує деяких галичан голосувати за ворога всіх галицьких цінностей.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

І в клініку....:sad:
    Блін,аміназину ж не хватить...:scratch_one-s_head:

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не знайшлось нічого більш плідного, але без образ - питання.
    Невже Вас не нудить від заяв типу - почую кожного?
    Можете голосувати за Янека, або проти всіх (однох...но). Але Вас не турбує можливий виграш України на зовнішніх (політичних) ринках, де Юлька має вагу. Вона їх там всіх обкрутить не гірше нас. Але! Для України від неї буде все ж більше користі. Як я писав - президент для українців лише - картинка на екрані, не більше.
    Бо для людей важливо - закони, їх виконання, а далі по темі - соцзахист, медицина, податкова, інфраструктура. Думаєте Яник приділить більше уваги останньому?

P.S. Давно не дивлюсь ТВ і реклами (шоу шустера і т.д.) За юльку голосую по давніх результатах...

20. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

От, дякую! То бишь, есть шансы, шо Юля - президентом станет... Это хотели сказать, шановний?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)