Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Янукович пішов в ефір в ДАВОС!
    Як завжди читає з папірчика :) (хоч і відповідає зараз на поставлене запитання)

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Кличко задав питання:
    - Ваші перші політичні кроки?
    - За який час кожен українець відчує зрушення в позитивну сторону?

Яне об'єднав два питання в одне:
    Відповідь:
    " - побороти корупцію і змінити судову систему.
    Знайти спільну мову і об'єднати політиків в парламенті, щоб створити ефективну коаліцію ( з комуністами :) ) яка буде разом з ним приймати рішення.
    Перший крок тактичний - Ми з цим справимось
    Другий - створити "ричаг" для роботи з бізнесом ...і залучення партнерів для спільної роботи."

Одним словом - пла, пла, пла.

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Янек повідомив, що 5 років чекає на привітання по телефону "з посадою президента України"...
    Дочекається? Поживемо - побачимо...

• Подобається Подобається x 2
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Це просо жах...не зліпити до купи два слова..."интилектом явно не изуродован"...

• Подобається Подобається x 4
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щось там таке було (уважно не читав, але колега помітив):
    За день до виборів, здається, з сайту Янека зникло кілька абзаців "програмних обіцянок". Журналісти спровокували його на відповідь. Приблизно таку.
    (Янек): Так моя программа рассчитана на два срока. Президенских.

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ще дуже любе Віктор Хведорович українські пісні на слова українських поетів Чехова та Левка Товстого.

• Подобається Подобається x 6
  7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

8. Romko

Комуняки черговий раз показали свою дволичність.
    КПУ

Сявки є сявки....

• Подобається Подобається x 7
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ё...
    Совсем как в Москве.
    Вы хотите, чтобы это было по всей Укране?
    ЗУ, надежда только на вас. Идите на выборы и не голосуйте "против всех".

• Подобається Подобається x 3
  10. Peri

Peri Well-Known Member

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как говорят украинцы, вы тут сбрехали. И логика у вас хромает. Если Донбассу по фигу, что Янукович сидел, почему кого то волновали судимости Чорновола. Дело в другом. Я помню как во время первой шахтерской забостовки из нарядной нашей шахты пинками выгоняли руховцев, только из-за того, что шахтерам был по фигу национализм

• Подобається Подобається x 1
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Поправочка - украинский национализм.

13. Тим22

Естественно, на нашем участке работало около 100 человек, были и русские (в основном курские), были и украинцы (местные, человек 10-ть из Винничини, были ровенские), греки были, татары и даже один цыган

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А, вы считате это ошибкой ? Ну спор с споре с вруном и передергивальщиком, никогда не победишь и врун всегда будешь уверен, что он победил.
    К тому же дебаты в США допустим, подчиняются четким правилам, которые оговариваются заранее. И эти правила соблюдаются и пресекаются нарушения ведущим. На Украине нет никаких правил, это все "шоу Шустера" в разных вариантах. Это народное будет шоу.

К тому же ни на что это не повлияет. С Ющенко он в дебатах участвовал. Ющенко все таки при всех недостатках и заблуждениях попорядочнее.

А одну страну, куда ему не стыдно ездить и где он оставил доброе имя об украинцах и Украине есть. Армения !

Тимошенко ? Посмотрите заголовки. Я даже об обещаниях не скажу. Есть прямая ложь. Если вы это оправдываете, и такого человека не стыдно за границу посылать, то голосуйте.

Западная пресса - это не пропускает, они прозрели тоже. МВФ даже сумели надуть. Но все равно еще денег дадут, вы не волнуйтесь. Под проценты. Выгодно же основным спонсорам.

Останнє редагування: 30 січ 2010
  15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну-ну... а может расскажете бывшему начальнику добычного участка, начальнику уч-ка "вентиляции и техники безопасности" с подземным, более, чем 20-ти летним стажем, что-нибудь про свою шахту и участок? Приятно будет послушать коллегу:)

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

И на какой же шахте такое происходило? Я все шахты знаю и во всех забастовочных мероприятиях участвовал, а вся информация про инциденты проходила через стачкомы, где я про все знал:)

16. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Як казав Червоненко - не вина Януковича, шо в нього було негламурне дєтство

Щодо Тимошенко то за неї не буду голосувати просто з самоповаги, її ролики це те саме що реклама бульйонних кубиків де вся родина вражено смакує ними і усміхається, я думаю всім хто мав справу з психологією реклами просто смішно все це дивитися, настільки помітно що це все робиться як по підручнику з НЛП і щирості нуль. Вона ж навіть своїм голосом не говорить.

Як казав Бродський в свому блозі - нічого страшного, шо Янукович робить кампанію за гроші Ахметова, Ахметова всі знають і народ розуміє за що голосує, страшно інше - коли Тимошенко робить небачений концертний тур по всій країні невідомо за чиї гроші і при тому каже що вона бідна як церковна миша

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви ніколи і не збиралися голосувати за когось іншого крім Януковича.А все те що вище сказано то ніби виправдання.Та не треба.Виправдовуватесь будете перед самим собою,через два роки після обрання свого кумира.Порадієте за Вашого президента,бо нашим він ніколи не стане.Ми його не признаємо,ні за яких обставин.Між іншим наші активні ющенківці-балогівці вже відкрито агітують за Януковича.Ще вчора їздив в секретаріат за затвердженням на голову РДА а вже сьогодні ходить по лікарнях і школах і агітує за Януковича.Правда ще при президентові Ющенко встигши прибрати до рук дуже багато об"єктів нерухомості в місті,тепер робить все щоб це все ніхто не забрав.
    Я не кажу що вина Януковича -його негламурне дитинство.Вина тих хто таку людину поставив першим політичної сили,яку він представляє.Наші політтехнологи ще не навчились шукати лідерів без поганого минулого.

18. Тим22

Шахта Поченкова. А наш участок ШСУ 6 треста Макеевуглестрой

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Интересно, как будучи начальником участка, вы во всех забастовочных мероприятиях участвовали?

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну, я надеюсь Вы то тут знаете, какая разница, тем более была в СССР, между шахтой по добыче угля, ее добычными участками, ее техникой безопасности и Вашим шахто-строительным управлением. Это небо и земля по всем меркам. Несопоставимо.
    А что, шахты только и делали, что бастовали? Они работали и даже когда проходили забастовки, в шахтах, как минимум, проводились ремонтные работы. Если не было никаких аварийных ситуаций, все начальники участков были среди своих подчиненных, участвующих в забастовке. Что тут неизвестного?

20. Romko

І,вупше,як писав великий украинский поэт (ну и ваапще расийский и всимирный),
    Антон Павлович Чехов.

Цветет урюк под грохот дней,
    Дрожит зарей кишлак.
    А средь арыков и аллей
    Идет гулять ИШАК.
    :preved:

О...:dntknw:
    А шо,нє?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)