Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- То може вже заздалегідь Януковича бояться? Аби не притягнули потім як політичного?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Запросто. Тим більше вас з Харкова до Сибіру дешевше буде відправити, ніж нас зі Львова :)

• Подобається Подобається x 8
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Але "смішно"...:sad:

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні. Справді, як комедія. І інші пригадають. Якщо є такі, що не признають таких подій, то їх теж можна покатати в товарняках, тим більше вони простоюють з кризою :)

5. pukhnastyk

Нє, я щось явно "не в'їжджаю", що Ви маєте на увазі комедією. :) Вивезення людей в Сибір?

• Подобається Подобається x 2
  6. Jurko 17

Jurko 17 New Member

Взагаліто 100% - 72% = 28%, але це неважно, важно те, що в Україні корупція перемагає над гідністю людей (((

7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Яку вашу помилку?
    А ту, де ви повторили анно-германське пояснення відмазки від дебатів інтелектуального інваліда - проффесора Януковича, який не відрізняє А.Ахматову від Ахметової, Бабеля від Бебеля, Австрію від Австралії, Словаччину від Словенії і т.д. і т.п.
    Сьогодні він Чехова назвав "великим українським поетом".
    http://www.rosbalt.ru/2010/01/29/708072.html
    Не дай Бог такий стане президентом - ганьба на весь світ. Як його випускати за кордон? Це ж лише буде привід для анекдотів. Але в такому випадку це ж не смішно...:sad:

• Подобається Подобається x 7
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как Буша младшего

• Подобається Подобається x 1
  9. VOVA G

VOVA G Member

Хіба що президент племені Тумба Юмба , а не України. Два слова зліпити без підказок не може , а до влади пнется.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Без образ, просто зі сходу України в Сибір значно ближче ніж з заходу. Це і розсмішило.
    а тут взагалі - тапочки :)

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Кажуть комуністи об'єдналися з Янеком :good:

Тепер нехай доведуть западенцям (чи як воно там) як то добре голосувати за комуняк :mocking:

Усім любителям Янека - :flag_of_truce:

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Та ні! Він за англійську взявся. Тепер з ними по ангельськи буде розмовляти :mocking:

11. Даяна

Даяна Well-Known Member

От дивлюся я на його Австрію-Австралію, Словаччину-Словенію, Бабеля-Бебеля, Ахматову-Ахметову і "українського поета Чехова" і перестаю дивуватися його електорату:

http://www.youtube.com/watch?v=bp1ljxwuuaM

• Подобається Подобається x 3
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Оскільки в України нема свого Сибіру то Янукович попросить Путіна взамін за аренду землі в Севастополі під російський ЧФ, аренду аналогічної по величині частину Сибіру,для відправки туди учасників ЛФ.:cry:

13. pukhnastyk

Так і є. Така в нас географія України :)
    ОК. То були жарти.
    А в реальності, щоб Україна була в числі високорозвинених держав світу! Ех...Мрії? А може все ж так і буде?!...

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись зі Сходу. Знаєте, панове, я недавно згадав одну майже знакову давнішню виборчу історію. Коли в президенти балотувався В. М. Чорновіл, то вся Донеччина, як заклінаніє долдонила про його політичні судимості, які, начебто, не дають йому ніякого морального права балотуватися на вищу державну посаду. Я й зараз прекрасно пам'ятаю, як мені, тоді рухівцю, і прості шахтарі і теперешні крутющі регіонали довєрітєльно говорили таке: "Ну, ваш Чорновіл і нєплахой мужик, но он же СИ-ДЕЛ!!!(с шиплячим притиском).
    Коли я зараз запитую у тих же людей про карні судимості ВФЯ, вони відповідають в форматі об'єму своїх розумових можливостей...
    А вони, як відомо, нєоб'ятны:):):)

• Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, як буде мудрий то Кубань в Росіїї відбере...

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Фантазія на тему "Виправдання ВФЯ" у них ого-го! Але ідеалізована нми постать якщо стане президентом - то подивимось хто кого і чого і за що:)

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Все залежить, що ми самі собі побудуємо! Наприклад на заході люди живуть краще ніж на сході. Більше придають уваги оздобленю прилеглих територій наприклад. Швидше перебирають технологічні новинки, що з'являються в Європі. Та й приватні бізнеси урізноманітнюють життя - тут і приватне будівництво і оздоблення і дизайн приміщень. Все в наших руках. Капіталу правда на сході більше (там заводів менше задавили) але шанси на успіх є. І навіть по всій Україні.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Шутки шутками, але реально треба було давно з росіянами домовитись про хоча б окремі бараки на їхній Колимі, бо у нас же й зони прилічної нема в Україні. Куди не глянь,- одні курорти:)

19. Gron

Gron тафгай

Уран будемо біля Кіровоградської зони добувати, бо ракети з Дніпра начіняти краще рідним, не москальким, знов таки Ахметка трохи заробить, бо дань кремлю, всеж таки платитиме.

20. pukhnastyk

Власне! І я за те щоб в усій Україні, в який регіон Ви б не поїхали, жилося ну хоча б так, як у Швейцарії. ;)
    п.с. а не десь краще...десь гірше...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)