Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

В цьому й гірка правда :cry:.Не варто покладати надії ні на одного ні на другого.
    Я впевнена, всі ролі вибрані і продубльовані, хоча ж нарід потрібно розіграти:)локшини понавішувати,щоб констатувати,: Українці - а ви таки лохи!!!

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Прикро - аж до КРИКУ:cry:

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як це не було прориву? Був і великий прорив у його житті.Свиснув в Україні земельну ділянку для себе розміром з королівство Монако,і палац,впору королівському-кажуть що купив. Свиснув для Азарова також державну дачу -каже каліка що немає в Києві де жити,то мусить жити на державній дачі. Для своїх однопартійців набрав заводів і пароходів. З кожного виданного закордонного паспорта ПР має податок в партійну касу,через ЄДАПС.Ну здається мені не хватить ресурсу щоб все описати як він багато зробив. Та ще й його ім"ям назвали площу в Спітаку. Він бачите багато зробив для спітакців,бо коли у них був землетрус він був в самому епіцентрі землетрусу і спасав людей... а може він тоді якраз сидів... ні у 1988 році коли в Спітаку був землетрус він(Янукович) був головою Донецької ОДА,так що в Спітак він точно не їздив.

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я свідомо голосую за Ю.Т.
    Визначився ще 2005 році.
    50% успіху Майдану - за нею.

Крім того, я вивів своєрідну теорію ну... типу "двійників-паралелей".
    У 2003 році обставини змусили мене звернутися до адвокатеси (а справа була майже провальна - цивільна тяжба з департаментом чиновників).
    Адвокатеса блискуче виграла процес - як фехтувальниця, грала усі (тайми, гейми, раунди-як там) внічию, а в останній момент - перемогла.

Так ось, і зовні, і лексично, і психофізично та пані була майже "сестрою-близняшкою" ЮВТ.
    В житті багато зустрічав "пари" схожих, але незнайомих між собою людей, які в подібних ситуаціях майже однаково поводилися.
    Оце "підсвідоме" сприйняття жодного разу мене не підводило.

Та й не тільки це визначило мій вибір.

Комусь не подобається сьогодення? При ЮВТ гарантовано гірше не стане, деякий час зберігатиметься статус-кво.
    А не дай Боже Янек - піссець, руїна і бєспрєдєл.

Пoвтopюcя: pяд пpізвищ з "opгaнізoвaннoгo злoчиннoгo угpупувaння" під нaзвoю "федеpaція вільнoї бopoтьби" імені пoкійнoгo Caвлoхoвa - мoжнa зуcтpіти у cпиcкaх ПP. Не нa ocтaнніх міcцях.
    Мені цьoгo дocтaтньo, щoби зpoбити вcе для недoпущення тaкoї aльтеpнaтиви.

• Подобається Подобається x 10
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дуже класний серіал на теренах інтнернету - НЕДОТОРКАНІ.

Там дуже класно показали - що буде коли Янек стане президентом. (9 серія здається) Навіть не то, що буде, а що він хотів від золотої рибки.

Його 3 бажання:
    - Перенести засідання на пів години,
    решта з подачі Муфрича:
    - покататись на мопеді,
    - зробити народ щасливим (кода я такоє гаваріл?)

В кінці найкраще - "ну шо, опять бєз мопєда осталісь ?" :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В 1988 году Янукович был диретором Донбасстрансремонта и действительно принимал участие в помощи пострадавшем от землетрясения

Описание: Маленькие мальчики держат фото лидера Партии регионов Виктора Януковича в г. Спитак (Республика Армения), в пятницу, 5 декабря 2008 г. В этот день, в рамках рабочей поездки в Армению, Янукович принял участие в мероприятиях, посвященных 20-й годовщине Спитакского землетрясения в Спитаке и Гюмри (бывшем Ленинакане), которое случилось 7 декабря 1988 г., и практически до основания разрушило эти два города. В то время Янукович работал генеральным директором большого производственного объединения ”Донбасстрансремонт”. Он принимал активное участие в оказании помощи пострадавшим от землетрясения. Под его руководством происходили комплектация спасательных отрядов и строительных подразделений, организация их работы на месте аварии, обеспечение работ по ликвидации последствий землетрясения необходимыми материалами и механизмами. Фото Андрея Мосиенко / пресс-служба Партии регионов / УНИАН

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чого варта морда постійно діючого бойовика, яким повно всюди Ельбруса Тадеєва-бандюк бандюком.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Фото за 2004 рік нічого не доказує.З 1988 роком- приношу вибачення, попутав з 1998 роком.Але ніде в біографії не пише про його участь в допомозі людям у Спітаку.Фото неапевне тримали як подяка Україні коли вона помогла Спітаку а він тоді був прем"єром-тут погоджусь,а те що він постояв на богослужінні в честь загинувших в Спітаку це не допомога. Факти будьте добрі і фото котрі показують ,як він героїчно в вогні витягував людей(в що я не дуже вірю,бо людина яка зомліла від курячого яйця і боїться піти на дебати з жінкою трус по своїй природі і героїзму в неї ноль цілих і ноль десятих).

7. Boris_Kiev

І не тільки.

Я з "вигодованцями" того "клубу" теж нажаль мав розбірку.
    Конкретно - з молодшим ватажком (етнічним росіянином), який мав скасовану судимість за "незаконне позбавлення волі" (ловив клієнтів, привозив куди треба і пристібував наручниками до батареї. Після чого у справах не фігурував).

"Моя" справа була не в юрисдикції карного розшуку, але хлопці з міліції мені допомогли. Так "фігурант" накатав на них скаргу районному прокурору!

Ще один типовий приклад поведінки теперішніх регіоналів.

Останнє редагування: 28 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да он уже год не был премьером

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вони так часто скакали в ту лунку один за другим,що чорт ногу зломить.Але все рівно ВІН там нічого героїчного не зробив.Просто очевидно його фото було як представника України-держави,яка помогла постраждалим в Спітаку.З цим можу погодитись.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ось цим все сказано. ПР піарить свого...Доволі примітивно.

11. sselev

sselev Well-Known Member

А що героїчного зробила ЮВТ за часи прем'єрства?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хіба її іменем називали площу в Спітаку?

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нинішнє голосування по Луценку показало, як буде виглядати парламентська коаліція після виборів. Комуняки, Регіони, Литвин і кавалок фракції НУНС. Власне, Литвин в своєму репертуарі, як щур першим втік з потопаючого корабля, явно чує, що бути прахфессару президентом. Нічо не поробиш...

Нас же москалі засміють... Уже починають сміятися з нашого найімовірнішого вибору...

• Подобається Подобається x 9
  15. Boris_Kiev

А вибір, як не дивно, залежить від ЗУ.
    Цікаво, чи будуть виборці з ЗУ сміятися після виборів...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Виборці будуть лити воду на голову.Тому що той холодний душ який буде в черговий раз на їхню голову дасть зрозуміти,що в черговий раз історія показала українцям,що їхня любов до чвар знову відкине Україну на довгі роки від суверенітету,а може і позбавить його її взагалі.Східняки на чолі з Янеком створять такий собі російськомовний кримінальний клон Росії, з понятіями замість законів.

ЛИРИЧЕСКАЯ ЗАРИСОВКА

- Мужик, стой! Ты че, не понял?! Стой, мляя!!!

Трое по-деловому блокируют проход между домами.

- Закурить есть?

- Н-н-нет...

- Не сцы! Закури. - кто-то протягивает сигарету и щелкает зажигалкой. Пламя на секунду выхватывает из тьмы бандитские морды, местами покрытые шрамами.

- С-с-спасибо...

- На здоровье! А c баблом у тебя как?... Стой, с.ка!!!!

Догнали у следующего подьезда, прижали к стене. - Ти чо, оборзел??!! Ммудак!

- Денег не хватает, от получки до получки, детей двое...

- Ну тогда на. - В свете фонаря нарисовывается пачка денег, скрепленная широкой бумажной полосой. - Здесь десять штук.

- Да вы что, я не могу этого взять!

- Гонишь??!! - зловеще щелкает лезвие финки - В едальник захотел??!!

Пачка мигом исчезает в кармане пиджака

- От бабы своей хорошо заныкай! - почти по-человечески шутит старший. - А теперь киздуй отсюда, нам еще целую ночь епошить!

Тот, что за спиной, дает ощутимого пинка под зад.

Дома, при свете, упаковка от денег оказалась сине-белой с надписью: "Акция проходит под личным патронатом кандидата в президенты Украины Януковича!"http://censor.net.ua/go/offers--ResourceType--anekdot--pstart----pend----sort----searchstr----theme----user----rowstart--25

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Народ, голосующий за Я, вам самим не стыдно все это слушать?:bad:
    :haha::haha::haha:
    Классный будет през-неуч. Да всех этих ляпов уже достаточно, чтобы не выбирать его президентом. Не говоря уже об сотальном.

• Подобається Подобається x 6
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

То це так, але після приходу Янека ,на цьому форумі точно почнуть розмовляти, як на посиланні, що наведене нижче:

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Цей базар зроблять другою державною мовою.о_О

20. zet

zet Дуже важлива персона

То-то у нас уже в теме Політика і політики людей меньше, чем в Кімната сміху... Это уже смех сквозь слёзы...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)