Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Оффтоп.... але ...Є. Я визнаю свою помилку, а ви?

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Співробітниця дивилася по УТ-1 ток-шоу за участю БЮТівців та регіоналів.
    БЮТівець сказав прямо (глядачам):
    - Ви бували на Донеччині-Луганщині? Розруха, кримінал, СНІД, туберкульоз. Хочете, щоби вся Україна такою стала? Голосуйте за Януковича - дуже швидко стане.

• Подобається Подобається x 4
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можете те прізвище сказати повністю? Мені інтересно, чи я його знаю,я теж з В.Синьовидного.Тай де він робить?.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вже пенсіонер

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так в принципі він правильно сказав.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Моя дочка, приймаючи участь у багатьох конференціях, практично об"їздила всю Україну. З того регіону була в Донецьку і Маріуполі.Вона далеко від політики,так що її не можна звинуватити в упередженні.Але ці дві поїздки справили на неї гнітюче враження.
    Сірі будинки,сірі вулиці,сірі дерева,сірі обличчя в людей-так вона охарактеризувала своє враження про Маріуполь. Про Донецьк-трохи далі від центру-теж саме.
    Колись я бачив телепередачу про Донецьк-журналіст запитувала простих хлопців іу школі ким вони хочуть бути-всі відповіли шахтарем.Ніхто не сказав лікарем,пілотом,військовим,вчителем чи інженером всі сказали -шахтарем.
    Ось такі діла. І мені здається,що ми всі в цьому винуваті. Чому ці діти такі обділені? Навіть інформацією про профорієнтацію.А потім шахти закривають і шахтарі від безвиході поповнюють вуличні банди.....

• Подобається Подобається x 2
  6. micasa

micasa миється в бані

А я был в Найроби, так ночью там небо черное и люди тоже черные!
    Не буду ругаться матом, но смит иди в смитник с такой убогой агитацией!

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

8. micasa

micasa миється в бані

любители Юли! Я так понял, что вам в кайф сахер по 15 грв., а сыр - по 90 грв.?

9. Boris_Kiev

Нам в кайф калбаса по 2.20 і зарплата 120 "дерев"яненьких".
    Працювати треба і - no problems.

Я знаю про умови праці і "під Коломойським", і "під Ахметовим". Ну його до біса - той "ефективний СКМ-івський менеджмент". Основний показник (в певній галузі СКМ) - "скльки фахівців звільнилися протягом місяця".

• Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

Грубо, товарищ! Изящней надо, незаметней...

11. micasa

micasa миється в бані

в общем одно я понял Борису действительно в кайф сахар по 15 грв., а сыр - по 90.
    Одно из трёх - или мазохист или худеет или безнадёжно влюблён в Косу!

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

До чого тут агітація? Мова про те що з людей роблять зомбі,а самі за їхній рахунок "купують " Межигір"я., футбольні клуби, яхти.А для хлопців з простих сімей два шляхи-або в шахту або в банду.А Вас хто з Найробі пустив в Україну. Без знання державної мови.Ви цей,як тепер називають афроукраїнець?:haha: Шютка.
    А якщо серйозно то порівняйте Маріуполь і Мукачево і Вам зразу ж стане ясно про сірі будинки.;)

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

13. VasMT

Одному із них таки вдалось стати прем"єром, як і металургійчині із Дніпропетровська...
    А порівняйте Дрогобич і Каховку, Ялту, Одесу, Херсон...

14. Boris_Kiev

Таке враження, що Micasa у свої 17 років вчиться у 4 класі "допоміжної школи".
    Це ж прогрес - у таких школах є комп"ютер!

Нагадує форум "Обоза", листопад 2004. Десант малограмотних жіночок - суржик, мат. Дослідили за айпі - виділенка на адміністрацію жіночої зони загального режиму в Донбасі. :) :) :)

Ставлю імбецила в ігнор.

• Подобається Подобається x 4
  15. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

сприйму як законо вибраного преза

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліпше лапшу нахаляву,нє?;)

17. zet

zet Дуже важлива персона

Здесь не любители Юли, а просто из 2-х зол пытаются определить меньшее. Янукович, увы, по конкурсу не проходит.. Хоть по 99% они "обоє рябоє"...

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А какую вы заметили ?
    В принципе кто голосовал и будет за Тимошенко, то он более "украинец". У нее всегда кто то виноват, кроме нее самой. Признавшись в своей ошибке вы немного украинства лишились. Пооосторожнее. Так можно и в москаля превратиться.

Но все равно голосуйте за Тимошенко.

Но хоть что то человек хорошее сделал в жизни... Может значит....И ответсвенность на себя брать и руководить. И доброе имя оставлять об Украине.
    http://www.segodnya.ua/news/13044551.html

«Эта площадь была названа именем Януковича в 2004 году, — рассказал «Сегодня» вице-мэр Спитака Сакис Маркосян. — На ней расположено центральное городское почтовое отделение, магазин и несколько жилых домов. Я точно не знаю, что именно сделал Янукович для города, но на установленной на площади мемориальной табличке написано, что он много сделал для Спитака, и мы ему за это благодарны».

Правда, спитакцы чаще называют эту площадь не по имени лидера Партии регионов, а просто — «украинской». С одной стороны этой площади установлен памятник жертвам землетрясения 1988 года, с другой — памятник председателю Совета Министров СССР Николаю Рыжкову, который посетил зону стихийного бедствия через несколько дней после землетрясения и взял под личный контроль восстановление Армении.

Останнє редагування: 28 січ 2010
  19. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Скільки раз повторяти, що Янек також був при владі прем"єром, та й то довго, і не раз (при Кучмі, взагалі рекордний термін, та й при Ющенкові дай Боже часу) і щось під час правління його команди, ніякого "економічного прориву" не спостерігалося! Може я не замітив, не відчув...(як і більшість наших співгромадян).
    Поясніть мені переваги цього кандидата! Чим він так відрізняється в позитивну сторону від ЮТ???? Як на мене "яке їхало - таке здибало". Тільки лайном обливати одне одного вміють... А реальних справ? Де вони?

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)