Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Да Вы просто Жанна, натуральная Жанна Д’Арк!
    Я горжусь, что хоть и виртуально, но знаком с Вами!

• Подобається Подобається x 9
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не на той позиции он, чтобы глуповатым быть в действительности.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Увы, как раз на той...До сих пор в толк не возьму по какому принципу его во главе партии поставили когда рядом были Кушнарев, Азаров или тот же Тигипко... Остается только одно.. Не посчитали его однопартийцы опасным конкурентом, а вот друг друга опасались..
    Кстати, такой подход не новость.

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Это как раз тот случай, когди свита играет короля...

• Подобається Подобається x 2
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я пропонував такий варіант Омі, вона не погодилась. Вимушений був зупинитися на ії поясненнях.
    Икал от изумленья. Смит, Вы что правда думаете, что Донецк патрулируют бригады быстрого реагирования братков с битами и на хаммерах?
    А зачем им вся область? Группа из 3-4 подготовленных людей (а спецподразделения любой страны это люди подготовленные) за пару минут могут разгромить избирательный участок в пух. 100 таких участков и выборы в Донецке сорваны. Что ещё надо?
    Кстати, на том участке где я голосовал, я не видел ни одного милиционера (говорят Луценко постарался), женщины-наблюдательницы и девчонки-мальчишки на выдаче бюллетеней. Для крепких мужиков - пыль.

---------- Додано в 02:27 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

А расскажите мне больше про Данєцк.
    Так увлекательно. :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Добавлю к своему предыдущему большому посту. Если хотите новых лиц в Раде, то чего так за Тимошенко цепляеетесь, она ведь как раз не хочет изменений в лицах. А так ушли бы по результатам новых выборов часть старых лиц появились бы новые...
    Или уже новые не нравятся...А кричали тут изъявление народа....А как со сменой, так за тех кто их не хочет.

Собственно Тимошенко вообще-то со слабой позицией, что Раду не менять. Тигипко почти 14% в Раде хотят видеть. Как-то она прогадала похоже. Сейчас усиленно думает. Подходы ищет. А куда без Турчинова ?
    Не найдет, если, то вдруг половина его избирателей, чтоб увидеть его и его новую партию проголосуют за Януковича ?

А вообще, как открываю газеты, то заголовки "Тимошенко сказала предатель тот или этот..." "Преданы интересы", "продажа национального достояния", "они заплатили тому столько то миллионов за что-то",...... Еще кто-то верит ?

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

......сам дурак©
    так , так народ буде вирішувати :)))...завидую Вашій наївності і прямоті.
    Тільки коли Ви збиретеся йти на барикади , все вже буде давно продано включно з барикадами ...а на руках в Вас дальше буде той самий паспорт з Тризубом.
    Радянська Україна по міжнародних законах теж була НЕЗАЛЕЖНА держава. Вона мала свій Гімн , Коституцію , Прапор.Більше того вона мала свого окремого представника в ООН і свій окремий посольсько - консульський відділ.
    І коли якесь питання в ООН ставилося на голосування представник УРСР теж окремо і "незалежно" голосував.

• Подобається Подобається x 6
  8. Да мне за державу обидно, Полковник.

Згадайте оксамитові революції у Східній Європі. НАРОД вирішив.

Все і так вже продано, тільки сумління не продано.

Чекайте, а я щось не зрозуміла, чому ви так впевнені, що Янукович об'єднає Україну і Росію? Це маячня, як на мене.

• Подобається Подобається x 1
  9. Patrick

А де я таке писав?
    ....писав що мене запитували таке , а не що обєднає.

Праснісь і пой©

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Тільки народом обрані Президенти Центральної Європи цей шанс використали , а Президент , який теж був народом України обраний його прої....на форумі матюкатися не можна.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне Ви народились в сім"ї хороших совєцьких ідеологів,на три покоління вперед зазомбували Вас.:))):))):)))

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

По принципу доступності в маніпулюванні.Завжди у всіх країнах таких надутих дурників ставили царями,бо знали,що ними легко маніпулювати,а в випадку чого умертвили і кінці в воду.З ними легше.Тому що сильні лідери не піддаються управлінню і вони непрогнозовані.Тому і всі чоловіки кандидати об"єдналися в боротьбі проти однієї жінки.Вона неудобна,вона непрогнозована, вона харизматична, вона для них страшна. Вона може їх всіх знести як велика вода сміття. Тому всі сили використовують і ліві і праві, щоб не допустити її до влади, вони бояться втратити все що вкрали.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Ні не думаю,але знаю,коли треба,тоді вони є.Треба було в Києві біля ЦВК масовку-зробили без проблем,Ви хочете сказати,якби ПР звернулася до населення напередодні виборів,не прийшли б люди до виборчих дільниць,щоб їх захистити,хоча б за ті самі 200грн,за які вони їздили в Київ.
    Тепер про братків.Янукович на ефірі у Шустера казав:"У нас руки длинные,мы всюду достанем".І він був правий.Братки їздять не тільки по Донецьку,вони знають доїхати і по Закарпаття.
    Коли у 2004 році результати виборів були не дуже приємні для Януковича,то братки приїжджали забирати гроші у наших "прихильників" Януковича.НЕ один з місцевих януковичів ходив побитий:)))
    У нас в одному з районів, була шахта з бурим вугіллям.Ще при союзі шахту через неперспективність закрили.Казали,що буре вугілля себе не оправдує,його не треба.Десь півтора року назад,приїхали донецькі,з толковим горним інженером,розрили пласт вугілля,навезли крутої імпортної техніки,і тепер день і ніч круті грузові мерси,возять на жд станцію повні машини митого бурого вугілля,який перевозять через кордон в Угорщину і заробляють чисту валюту.В принципі ніхто не має нічого проти того,щоб держава торгувала і заробляла валюту.Але саме основне,що вони нікому нічого не платять.Напевне маючи покровителів з Києва,вони навіть не дають ні копійки в місцевий бюджет.Фактично вони крадуть корисну копалину ,не виплачуючи податків місцевим радам, І МІСЦЕВОМУ НАСЕЛЕННЮ.

Згідно закону про вибори,працівник міліції не має права знаходитись на території виборчої дільниці.Але скажімо в кабінеті,який примикає до виборчої дільниці,він знаходитись може.
    В 2004 році,на дільниці де я був головою ДВК,один з спостерігачів,склав акт про порушення на одну прадставницю РДА яка була спростерігачем від Януковича і робила спроби контролювати волевиявлення виборців.Вона комусь подзвонила і прибігли два братки,правда не донецькі а місцеві з бандюків,хватнули того спостерігача за барки і спробували його побити прямо на дільниці.Я рявкнув на них,і визвав майора міліції,який знаходився в сусідній кімнаті.Він (між-іншим)не дуже хотів іти,але я рявкнув і на нього,і сказав,що напишу на нього скаргу в МВС,тоді пішов і прпогнав бандюків.Так що його не має бути видно на дільниці але він має бути близько, і контролювати безпечне проведення виборів.

Як і в кожному місті в Донецьку є чорне а є біле.
    В Донецьку грандіозний науковий потенціал,в Донецьку робототехніка,в Донецьку шикарний національний медичний потенціал,чудовий медінститут,який випускає дуже хороших спеціалістів(особисто знайомий з декількома професорами ДМІ-чудові специ) , можливо найкращий в країні протиопіковий центр,не буду перераховувати всіх +,лише скажу те що є,Донецьк це місто,яке можна поставити в один ряд з Києвом а також в деякій мірі з Дніпропетровськом(хоча чомусь мені здається Донецьк стоїть вище Дніпропетровська).
    Одночасно з цим,враховуючи те,що робітничі спеціальності міста в основному спроектовані на видобувництві вугілля, і з закриттям багатьох шахт і переорієнтацією сталеварної і інших видів промисловості на газ,вивільнив з процесу дуже багато шахтарів і зробив їх безробітними.Ця масса людей,яка не вміла в своєму житті більше нічого робити крім копати вугілля,опинились на вулиці без засобів до існування. Одночасно з цим,в місті почало розвиватись підприємництво ,стали з"являтись сучасні НЕПмани.Відповідно з"явились і "перукарі" котрі періодично "стригли" цих непманів.Але коли своїх непманів стало нехватати,донцькі "перукарі" стали поширювати свої сфери впливу на інші міста південного сходу України-безробітної молоді на вулицях багато,є ким поповнювати гарматне м"ясо-результат мєждусобойчиков.А далі пішло-група Брагіна,тілоохоронець його, підриває свого шефа ена стадіоні ,захоплює його бізнес і для того щоб захистити свої гроші йде в велику політику.Правда зробив при цьому велику помилку,не вибрав так як треба,тобто щоб була чиста біографія,і тупуватого чуть-чуть,хоча вірю,що в Донецьку розумних людей масса,і вбір був.Тут не розумію, напевне раз вибирав а потім радився з політтехнологами.Це як ремонтувати старий будинок,скільки не ліпи на нього все рівно старий.Легше було знайти новий і ідеально "чистий",вкласти в нього гроші і вже б мав пан Ахметов "свого" президента. А так постійно якісь проколи.Навіть якщо його виберуть,він буде президентом тільки частини України.Ніколи Західна і Центральна Україна не буде сприймати і визнавати тупого Янека президентом,а дивлячись на портрет буде плюватися.

11. Ви про Кравчука?

По темі: не думаю, що за президентства Януковича все кардинально зміниться. Як жили, так і будемо жити.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тьфу на вас ... не угадали совсем, у меня прадед червонец в лагерях оттарабанил по приславутой 58-й, родители на КПСС с прибором, хоть отец и состоял как офицер, идейных коммунистов я терпеть не люблю разве что чуть меньше чем нацистов, но вы же не читаете допысов, не читаете то что написано ... у вас все черное и белое ...

• Подобається Подобається x 5
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тоді мені Вас важко зрозуміти,вибачайте.:)
    В принципі в мого сина в голові така каша,що іншим разом у мене очі на лоба вилазять,коли його слухаю.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Потрібно не розуміти, а сприймати як належне... А то вас послухати, то існує дві думки: ваша і неправильна...

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а вы не стесняйтесь - спрашивайте там где не понятно ....
    может это вы устарели? (шутка:)))

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вот-вот,даже сына воспитать не смогли , а туда же , поучать;)

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Британский журнал "The Economist" пишет, что у Януковича нет даже намека на интеллект

Характеризуя лидера Партии регионов Виктора ЯНУКОВИЧА, «The Economist» подчеркивает, что он не признает, что пытался сфальсифицировать выборы в 2004 году.

«У него бандитское прошлое, включая два срока заключения. У него нет никаких намеков на интеллект или политическую смекалку, которые нужны успешному Президенту», - пишут авторы статьи о В.ЯНУКОВИЧЕ.

При этом издание подчеркивает, что нового Президента ожидают огромные задачи, включающие укрепление государственных институтов; обеспечение того, что правительство сможет нормально функционировать; сотрудничество с МВФ для возобновления финансового доверия к Украине; стимулирование более открытой конкуренции, большей прозрачности в бизнесе и меньше коррупции.

«Новый Президент также должен более гармонично, нежели ЮЩЕНКО, работать с россиянами, но не оставляя за ними возможностей влияния», - констатирует «The Economist».

An orange and two lemons
    Whoever ends up leading Ukraine needs encouragement from the European Union

Jan 21st 2010
    From The Economist print edition

Mr Putin’s former champion, Mr Yanukovich, is no longer seen as a Russian patsy—indeed, many in the West now favour him. But he remains unapologetic about his attempt to steal the election in 2004. He has a thuggish history, including two criminal convictions. And he shows no sign of having the intellectual or political nous a successful president needs.

• Подобається Подобається x 3
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

може бути.:)

19. Patrick

Це я про Ющенка.

Різкі рухи при зміні політики дуже часто є неуспішні.
    Щоб добитися бажаних результатів між політичним літом і політичною зимою має бути осінь.Якa теж має йти від бабиного літа до заморозків.
    ... а так ,... то великих змін не буде.Люди будуть народжуватися і помирати.Будуть мати свої радості і біди.Будуть справляти свої фізіологічні потреби.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Я ніде не претендую на істину,я просто пишу свою думку.

Останнє редагування: 24 січ 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)