Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=J-iq-VjGu3E
    я так понял - голосуй за синих а то придут америкосы? ужОс .......
    интересно если бы в одну область приперлось 1000 российских крепкосбитых с мозолистыми костяшками наблюдателей спильнота наверно бы на ..... изошла ....
    точно-точно это спец подразделение по контролю за правильностью ношения флагов .... :crazy: какое отношение КГБ имеет к вашему определению "ГБшная внешность" .... ???
    с чего взяли что они ГБшники? показали удостоверения? кстати, а где находилась секретная комната? если в стенах вашего ВУЗа то вы что в Хогвардсе учились??? :)

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний,не забувайте,що я служив ще у 1981 році.Тоді ще був Афган,Польща і т.д. і порядку в Армії побільше.

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Ви ж не все подивились.Якби подивились все то про америкосів б не казали.
    Якби Ви знали щось про вибори,то б такого не казали.На одній дільниці не може бути більше ніж 2 представники від одного кандидата в прези,та ще 2 від преси .Полічіть(я вже це робивhttp://www.cvk.gov.ua/vp2010/wp0011.html) на таку кількістьб дільниць в Донецькій області припадаає 0,8 грузина.Братки 0,8 грузина не позволили б зробити нічого.
    Що таке ГБ зовнішність знають всі хто родом з СРСР. Пальта сірі або чорні з каракулевими ковнірами, костюми темно сірі, і стрижки під-бокс. А просто нормальна людина ніколи б мені по спині не впалила за якийсь там прапор.Секретні кімнати в ті часи були в кожному ВУЗі.У нас один студент ректору на двері повісив листівку,про те що на Україні годилося б вести заняття українською мовою, так його забрали і по нишній день ніхто не знає де він є.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Політики не достойні такої уваги. Вони всі однакові, абсолютно однакові. Для чого через них псувати собі настрій, хвилюватись, вболівати за них? Всерівно нічого доброго від них не дочекаєшся.

Їм всім місце на сміттєзвалищі...

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дуже шановний! Не полініться і порахуйте: в минулому році я звільнився із ЗСУ прослуживши двадцять вісім років... І про ваш т.з. порядок я знаю трошки більше...
    До речі І Польща, і Афганістан є і зараз...
    А ваш "племінник" був звичайним стукачем, а може і меншином ;)

Трохи почекаємо, мо зголоситься... Ви ж теж не зразу "пригадали" про шістьох кгбешників в одній кімнаті... :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви прекрасно знаєте про що я хотів казати,я мав на увазі воєнні дії в Афгані ,і події в Польщі,коли наш полк тиждень знаходився в тривожному стані і офіцери були всі в полку з чемоданами-чекали команди прол вторгнення.Це коли була Солідарність з Лєхом Валенсою.А племінник був,між іншим татарин по національності, і дядько був в ПРИкво головним Особістом.Стукач би так себе не вів. Він внаглу хамив офіцерам.

Чого б це я розказав зразу,коли на то прийшла необхідність.

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Но оно все равно будет одна морда из двух и стихи не помогут. Реальность такова. Но вы ж эстет, на морду смотреть не будете.

8. Невже це так вплине на життя канадців? Мені пофіг абсолютно, що там у Канаді твориться, а їм ні.

Хай не живуть стереотипами 30-річної давності, блін.

А на Канаду це якось вплине?

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Рибка , ви поговорити хочете?... Карту поляка вже обсудили...? .....тепер про Канаду...?

На відміну від вас , люди читають газети і дивляться новини по телевізорі.
    І на фоні цієї інформації виникають питання до людини яка народилася в цій країні.

... ще люди цікавляться землетрусом в Гаїті (чули про таку країну?) ...багато організацій і держава дають пожертви на це.
    ...а вибори на Україні - ні не вплинуть на політику і життя в Канаді.
    Вибори в Канаді можуть впливати на життя в Україні , а вибори в Україні - абсолютно ні.

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правду кажете...:sad:
    В Росії ж не допогли...:nea:

11. artobstrel

ошибаетесь, досмотрел, и войска людей мне очень сильно напоминают америкосов ...
    так они на все и не делились, насколько я знаю человек 30 ломилось на одну дилныцю .
    так я не ее нормальность обсуждаю а принадлежность к органам ...
    зачем? что такое - "секретная комната" ??? там стоит дыба или портреты вождя в устрашающей форме? с вами вполне могли поговорить в любом (не секретном) кабинете ..
    Искали? у меня на первом курсе курсанта выгнали за воровство - и по сей день никто не знает где он ... так как не интересовался никто ...

• Подобається Подобається x 2
  12. Про що хочу, про те й говорю. Рота мені не закривайте.

На відміну від ВАС, я новини читаю. Не знаю, що читають ваші колеги, але я обурена їхніми старими-престарими стереотипами. Яка Росія? Який занавіс? Мені Янукович не подобається, але це вже занадто. Яке приєднання до Росії?! Що за маразм? Просто так взяв і приєднав, чи як? Будь-яке приєднання-від'єднання - це повинен вирішувати НАРОД, а не зек! Якщо таке, не дай Боже, відбудеться - буде громадянська війна, я впевнена! І я буду брати участь у цій війні! І дай Боже, щоб такого не було, щоб все було гаразд.

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вы чё?!о_ОВсерьёз насчёт присоединения? Да он голову морочить будет и вам и России.Это ласковое теля у двух мамок сосать будет.

14. zet

zet Дуже важлива персона

Это определение больше Кравчуку подходило, а этот глуповат для хитрой политической игры... Может сдать то, что у него и просить не будут... только собственные карманы набить не забудет, т.к. в этом они все спецы....

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Проїхав повз ЦВК. Намети відкриті, нікого нема!
    Тільки пам"ятки для себе залишили на наметах:
    "Фальсификаторы! Уважайте уголовный кодекс!"

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нагадують то так,але говорять по Данецки:)
    Та ну.Що таке 30 чоловік.Біля кожної дільниці міліціонер,який по рації може викликати опергрупу.Це легко робиться,та і кому з кандидатів потрібні такі скандали.
    Не велика наука.Їх можна було розпізнати за 40 метрів.
    Лампа настольна з яскравою лампочкою котра прямо в очі світила,оце точно було і на дверях не назва кабінету а номер і все.
    Ви порівняли щось з пальцем. Банальна крадіжка і високі ідеали. таак з вами все ясно.:sad:

17. artobstrel

проблем, 10 минут они на идиш заговорят

дело не в том что можно сделать и сделали, вопрос зачем взводу грузин перется на один участок, что там наблюдать в таком количестве???
    ну с таким успехом я могу заявить что кругом бендеровцы, я их за 60 метров чую ... гы

это очень напоминает американский фильм. почему же вы в первый раз не упомянули про такой элемент как лампочка а ограничились 3-мя часами? и что мешало внести лампу настольную в любой другой кабинет,, я думаю что вы почти все насочиняли ....
    я сравнил не факт деяния а "пропажу без вести" .... вы это не поняли? ...гм ... не буду говорить что все ясно . но ....

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Розмова з Вами напоминає не дуже гарне заняття. -глухий не почує,а сліпий не побачить.РОзмова заради розмови мені надоїла.Я знайду тисячу речей більш корисних,ніж ця пустопорожня балаканина, якщо Ви не хочете зрозуміти ,то я можу тут розшибнутися а Вам нічого не докажу,тому що з стану повної зазомбованості людину важко вивести,хоч СРСР вже давно нема Ви залишилися в тому часі.:)

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це вже "рєально" круто!
    Хто по якому кодексу живе, на той і молиться :)))

20. artobstrel

согласен , из степени крайней "свидомости" где за каждым углом КГБ, ФСБ и происки кремля, и естественно зомби - не просто вывести ... когда СССР - кончился мне было 11 лет очень сомневаюсь что успел попасть под идеологическую обработку, и уж тем более там остаться ... но кое в чем вы правы - глухой не услышит ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)