Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Смысл поста теряется в словесных дебрях. Давайте по пунктам.
    К примеру
    п.1 Тимошенко примет плохой Закон, а Янукович - хороший.
    И т.д.

2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ома, не слушали сегодня Ющенко?
    Он на Интере притчу рассказывал.
    Всю пересказывать не буду, только начало.
    "Греческий философ сидит со своими учениками под эвкалиптом. И мимо них проходит куртизанка".
    Кое кто учится, если хочет.

---------- Додано в 03:49 ---------- Попередній допис був написаний в 03:42 ----------

А, вот Вы о чём.
    Не любите хамства - не слушайте Луценко, уж сколько он хамил, так ещё поискать надо. И с трибуны и с экрана. Та и вообще Ваши улюблэнци вежливостью не отличаются, послушайте как Тимошенко обзывает своих многочисленных недругов. Или это Вам музыкой кажется?
    А в Пинкертоне ничего хамского нет. Был такой сыщик, потом имя стало нарицательным для всех сыщиков. Так что это ирония, а не хамство.

---------- Додано в 03:54 ---------- Попередній допис був написаний в 03:49 ----------

Наоборот, гордится надо. Какой-то бычара, быдлота рыночная знает про Пинкертона. Это не хухры-мухры, не букварь скурить.
    Супер слоган получится "Не забудьте заменить Тимошенко".
    Дарю.

---------- Додано в 04:09 ---------- Попередній допис був написаний в 03:54 ----------

Я бы сказал - брезгует. Вы ведь прекрасно понимаете, что разговор будет на уровне страусиных туфель, "украденного" Межигорья и прочей базарщины.
    Любой нормальный мужик не захочет в этом участвовать.

Я как-то задумался "А чегой-то мне не нравится Герман?" Вроде должна мне нравится, а нет этого чувства, хотя и резкого неприятия нет, "своя" всё таки.
    Понял наконец. У неё манера поведения на ток шоу свойственная оранжевым говорунам. Т.е. молоти как можно быстрее, не дай вставить слово и всегда вкручивай пару основных "мессиджных" фраз, чтоб в мозгах закрепилось. Бютовцы все так ведут себя, а в ПР Герман и Чечетов (со своей спецификой).

• Подобається Подобається x 2
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я не оракул. Я могу порассуждать и это исключительно мое личное мнение. Первое - все люди по больщому счету предсказуемы, это они думают, что они там много думают, но по большому счету находясь наверху они оставляют свой след. Собственно для политика прелсказуемость не самая худшая черта.

Начнем по порядку. И Я. и Т. хотят сильной Президентской власти и они представители бизнеса. Как создать сильную Президентскую власть ? ЧЕрез изменение конституции, а для этого надо конституционное большинство. И тут начинаются первые проблемы.

1. Президент Тимошенко. Она просто не может распустить парламент. В принципе она уже об этом сказала. И понятно почему. Можно легко предсказать расклад сил при новых выборах. Парламент не отражает истинного расклада настроений народа. ПРи новых выборах даже коалицию не сохранить. Новый Парламент фактически будет в опппозиции к Президенту и будет его игнорировать. Т.е Закон не поменять и при этом надо балансировать и не потерять контроль на Премьером. Она, например вообще совсем нелавно просто игнорировала Ющенко. Где гарантия, что со временем не станет того же ? ХОтя Турчинов пока и верный человек и он и кандилат №1 на Премьера. НИкто другой не подходит. И тут экономика свое покажет.
    С ее характером и стремлением быть наверху и иметь контроль над всем ей быть ПРезидентом можно только через сильный БЮТ и полном контроле над Премьром и Правительстовм. . Все кто призвали сейчас за нее голосовать, от нее быстро откажутся без получения преференций на возможность порулить. Ей придется опираться только на БЮТ. А... Пинкертона забыл. :)

2. Президент Я.
    Новые выборы однозначно. Новая коалиция однозначно. ПОнятно и какая. ПОхоже, что набирается и конституционное и большинство. Возможность изменить Конституцию, возможность создания сильной ПРезидентской власти. Сказать что так и будет, я не могу. ЕСть удивительные парадоксы политики на УКраине, и перетекания из лягеря в лагерь из-за должностей, что приводит к самоубийству. Но желание получить должность всегда так сильны, что мозги отключаются. Думаю, что с должностью они больше сумеют. Из самоубийц можно назвать Марчука, Мороза, Литвина....

Во всем этом особую роль играет фактор Тигипко. Но ему нужны новые выборы, а для Тимошенко - это смерть. НО если примкнет, для него это путь Марчука и остальных....

По первому пути Правительство, Раду и экономику будет лихорадить, по второму - возможна стабильность. Но это все на уровне версии. На истинность не претендую. ЗУ, особую роль займет, из-за своей "особой позиции" и может попросить федерализацию. СОбственно настроения тут даже на опросах видны.

Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого - 2.17%
    Емігрую в іншу країну - 13.04%
    Організую збройне формування і почну партизанську війну - 13.04%
    Покінчу життя самогубством - 4.35%

ПОчти 32%. Жаль тех, кто приготовился жизнь самоубийством кончать. Наверное виртуально, я надеюсь. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Написано про Росію...але ...

Юрий Нестеренко

О Господи, разверзни, расточи,
    Пошли на нас огнь, язвы и бичи,
    Германцев с запада, монгол с востока...

М.Волошин

Послушайте эти речи. Взгляните на эти морды.
    Почувствуйте, как портянкой воняет любой их флаг.
    Мы - жители страшной сказки, над нами сомкнулся Мордор,
    Но нам не поможет чудо, не выручит добрый маг.

Здесь ложь заменила воздух. Здесь злобу зовут любовью.
    Услужливая шестерка здесь выросла до туза.
    Страна, где процесс мышленья наносит ущерб здоровью,
    Где больно дышать, где стыдно смотреть зеркалам в глаза.

И снова на те же грабли! Опять - в выгребную яму,
    Что вечно другим копаем, да сами - ее улов!
    Здесь что говорить о мертвых - живые не имут сраму,
    И бьют колотушки кривды в тамтамы пустых голов.

И вновь чем тупей, тем ближе. Опять чем грязней, тем лучше.
    Внушает не страх - брезгливость казенных шакалов вой.
    Дурдом пополам с борделем. Стабильность протухшей лужи.
    Пародия на державу, кто нынешний фюрер твой?

Отрыжка имперской злобы, наследник кнута и дыбы,
    Не лев, не орел и даже, при серости всей - не волк,
    Не Карл, а плешивый карлик с глазами несвежей рыбы,
    Бросающий в мирный город свой лейб-мародерский полк.

Нет, даже уже не Мордор - здесь нет и во зле величья,
    Убоги слова и жесты, бессмысленен каждый шаг.
    Холуйская добродетель потомственного двуличья,
    Грызня из-за места в стойле, а всякий вне стада - враг.

Мерещилась нам напрасно в грязи золотая жила,
    Цикличная безысходность безжалостна, как свинец.
    Ты обречена, Россия, и ты это заслужила,
    Осталась одна надежда - скорей бы уже конец.

Покуда гнилые когти опять не омылись кровью,
    И вновь бедоносной сворой не попрана красота -
    Умри, пропади, исчезни! И пусть на твоем надгробье
    Ворованной вилки символ оттиснут взамен креста.

07.08.09

• Подобається Подобається x 1
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви не ті фрази зіставили.Щось Ви напутали.
    Не мене обізвали большевицьким матросом,а артобстрєла,за те що казав,що люди з нижчою освітою,кормлять людей з вищою освітою. Це дійсно логіка большевицького матроса.Я потім показував хто кого кормить.А взагалі то все банально просто,хочете розуміти-вчіть українську мову.Від цього Ви станете інтелектуально багатшими.:):):)

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Як Ви собі це уявляєте? 2000 грузинських спостерігачів,навіть на одній дільниці погоди не зроблять,тим більше в Донецьку,та там прийшли б братки,то з тих грузинів живого місця б не осталось
    В Донецькій області- 2443 дільниці.Якущо зробити прості арифметичні розрахунки-2000:2443=0,82 спостерігача на одну дільницю. Уявіть собі чи зробили б ці люди погоду в Донецькій області.Треба спочатку думати а потім писати http://www.cvk.gov.ua/vp2010/wp0011.html

• Подобається Подобається x 2
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хлопці, ви інтеоресні.А хіба в ті часи могло бути інакше? Тоді всі такі були. Сказати інакше-значить разом зі Стусом на Соловки.Я не захищаю Медведчука,але не кожна людина -Олександр Матросов,тобто не кожна здатна кинутись на амбразуру-тому існують герої і негерої,негероїв бвльше.Кажуть,щоб бути героєм,треба бути трохи.... навіженим.
    Озирніться навкруги,ми інколи боїмося начальнику на роботі щось поперек сказати,а тут потрібно було йти поперек системи.Зато і Стус,Чорновіл,Лук"яненко і інші у нас герої(якщо не фактичні то в пам"яті народній,що вони не побоялись виступити проти системи).

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Ця посмішка це радість від того,що суфлер передав на мінімікрофон,що знаходиться в вухах Януковича те що він має відповідати оппоненту.Я просто в шоці як довго буде Янек думати скажімо якщо стане презом і поїде за кордон,там хтось задасть питання англійською, спочатку перекладач переведе зміст політологу,той придумає відповідь,і потім передасть через радіомікрофон у вухо Януковичу.Скажуть що Янек рордом з Естонії:haha:

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Ви хіба не бачили джіп з праппорами БЮТу,на білому фоні джипа в хаотичному порядку були розставлені червоні серця,і з вікна виглядала коса.о_О

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

В натурє...:russian_ru:

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильн, думати...
    Приходять три-п"ять "спостерігачів-журналістів" на дільницю,
    - удар ногою в урну і все... вибори не здійснились,
    - почали вихваляти одного із кандидатів, спостерігачі відкривають лемент і фсьо, вибори не здійснились,
    ...
    Для цього багато часу не треба, а із дільниць складається округ. А в Окрузі електорат за Януковича... Ото-ж!

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні це вони просто неуважно читають.:)

11. Fremut

Fremut Well-Known Member

Мда...Когда "своих" отмазать надо , то и "время такое" и "не каждый на амбразуру"
    Мощно задвинул,Smeet,внушает

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви самі вірите в те що сказали? Якщоб в Донецькому регіоні дійсно були грузинські спостерігачі,то на кожній дільниці булоб по 50-60 братків,там не те що урну,там би до неї тих п"ять грузинів і не підійшли.Це ж Данєцк шановний.:)))

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

Ось тому що Донєцк, цих мандаринників і виперли, ще й писок набили :good:
    А спробуйте придумати версію, чого ці "спостерігачі" вирішили зареєструватись в останій день? І яким чудесним образом із "спостерігачів" перетворились в "кореспондентів"?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви що забули? Чи настілько молодий що не знаєте?
    Я після параду (на якому нас як студентів заставили нести прапори) скрутив прапор і ніс його на плечі.Несподівано отримав сильний удар по спині-повернувся-дядько в сірому костюмі з гебешною зовнішністю."Ти скотина,ти як несеш прапор?-:сказав він.
    Одного разу в розмові з однокурсниками,котрі мене постійно називали бендерівцем (я вчився на Сході України) я сказав,що бандерівці боролись за незалежну Україну.На другий день мене в секретній кімнаті обробляли шестеро гебешників.Причому такий психологічний тиск,що я вийшов від них через 4 години весь мокрий від напруги. Так вони вже зразу знали і про батька і про діда і про всіх моїх родичів.Ледве втримався в інституті через одну фразу,сказану мною.

• Подобається Подобається x 7
  15. VasMT

О! Ще один... Педро був під "ковпаком" у ГБешників, тепер ще один знайшовся... До пари...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви або у виборах ніколи не приймали участь,або не знаєте цієї кухні.
    Про останній день-звичайна розхлябаність-пізно приїхали.Щоб стати офіційним спостерігачем,потрібно писати заяву,потім цю заяву розглядають і рішенням ОВК,або вище роблять Вас офіційним спостерігачем.При чому на одній дільниці може бути тільки один спостерігач від одного кандидата,і один від партії,яку представляє кандидат.Значить 2.Якщо потрібно більше,є партійні газети,котрі видають Вам посвідчення позаштатного кореспондента(закон гласить,що достатньо навіть візитки).Цим користуються всі партії і всі кандидати,щоб більше представників мали на дільниці.Правда там існує одне обмеження-на дільниці не може бути більше двох представників від одного засобу масової інформації.А газет можна найти багато.Так що цілком зрозуміло,що якщо ЦВК не далор дозвіл на офіційних спостерігачів грузинам,їм зробили посвідчення від преси. Такими посвідченнями користуються спостерігачі по всій Україні і не тільки грузини.:)

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

А Ви не були? Чи у Вас у військовій частині не було такого собі офіцерика,якого всі називали Молчи-молчі,який на строєвому смотрі,коли цілий полк на плацу у повній бойовій викладці і в чоботах,а той молчі-молчі в черевичках і руки в карманах через цілий плац "семеніл" в свій кабінетик.А може Ви і були тим офіцером?

• Подобається Подобається x 5
  17. VasMT

Підполковник Віснявчук.
    Порядна і поважна людина. Я з ним в шахи грав.
    Капітан В.К. - звільнився полковником в минулому році - чудова людина і хороший товариш. Друг мого друга.
    Майор Ігор Васильович до тепер служить, але на тих двох не тягне і близько... Замілкий. Але в частині їх не ШЕСТЕРО!!! Чи в вашій кАнторі їх більше?

18. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ага,а кто-то тут от ГКЧПистов ещё в 89-м драпанул с неньки

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє в нашому полку був вроді лише один.Маленький миршавенький такий. До нас заходив в роту,бо у нас служив племінник начальника особого відділу округу,так він його кожної п"ятниці з частини забирав,і переодівши в цивілку(одежу) відпускав додому.
    Тай ті кого Ви назвали,то вже були ті що перекрасились з червоного кольору в жовто-блакитний.:)

20. VasMT

Десь тут собака порилась... Ви знаєте ЩО ЗА ВЕЛИЧИНА - начальник ОВ округу? Його племіник міг хіба-що на екскурсію до вас в частину прийти. Мій племінник і то, в мойому (підпорядкованому мені напряму) відділені служив на посаді з сержантським окладом...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)