Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Останні тижні...

2. gv2000

gv2000 Member

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  4. Gron

Gron тафгай

Гарно мабудь адміном бути.
    Мені просто невідомо яка саме тут баня(сауна, руська, турецька),може не моє, а то вже давно запостив би.

• Подобається Подобається x 3
  5. Summer

Summer Well-Known Member

можливо)), але які ціни на продукти, які й дальше будуть дорожчати, хоч і підняли мінімалку, але її не затвердили бюджетом на 2010, бо його ще не прийняли...такої інфляції вже давно не було, довели країну до того, що нічого не вироб-ся в нас, а де обіцяне с/г??? все з хімією, все гірше везуть сюди... не знаю як буде дальше....

• Подобається Подобається x 2
  6. Марина

Марина Well-Known Member

- я бы не спешила с выводами. 2 последних года он именно плотно сотрудничал в структурах Юлии Владимировны т.е был ее советником

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шкода, що ні в кого нема стільки грошей, щоб їх всіх - в камеру за фальсифікації.. Тоді був би Ющенко президент, а решта всі по своїх місцях. Тоді б можна було спокійно наводити порядки.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слава Богу - не буде!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

проффесор вам дасть, не сумнівайтесь.

• Подобається Подобається x 5
  10. Gron

Gron тафгай

Бачу Вам всеж частіше слід бувати в теологічних гілках;)

11. Марина

Марина Well-Known Member

Мих, ну побеждал он...и самая большая фракция в парламенте..ну и что. Никому он ничего не даст. Что скажут ему сказать (написать, сделать) то он (хорошо если не перепутает) и сделает. И все....

12. VasMT

Мих! Понти для бідних... Могильщик-некрофіл вже надавав...
    Дасть - не дасть ...
    Гірше не буде, не сумнівайтесь...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кожному - своє!
    Вважаю розумним підтримувати того, хто хоч виконує свої обіцянки і робить добро для українців (це я про виплати при народженні дитини, навіть в Польщі такого нема! і про популяризацію укр. мови і України). Цю людину поважають. Натомість Юльку сприймають тільки як жінку, яка гарно виглядає, і всім байдуже що вона там говорить (навіть пробачили їй невиконані обіцянки про армію), а Януковича взагалі не сприймають - цивілізовані країни не розуміють як при владі може бути особа, яка була у в'язниці, та ще й два слова не може зв'язати до купи. Цитую поляків "Якщо вибере Україна Януковича, то вже не тільки нас буде позорити президент".
    Але що ж, на жаль, в Ющенка не вистачить ресурсів, щоб їх всіх посадити за махінації, тож Юлька буде президентом. Відомо. І люди будуть тішитись, що знову Януковичу не дали стати главою держави. Ех, було б з чого тішитись.. Ну ніц, переживемо. Звикли.

• Подобається Подобається x 7
  14. 3Dkapa

3Dkapa New Member

Я в політиці не особливо шарю,але скажу одне...... на Львівщині Янукович НЕ ПЕРЕМОЖЕ!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  15. premium

premium Well-Known Member

+2% Тягнибока :)

16. VasMT

17. Gron

Gron тафгай

Нормальна кількість здравих, незашорених людей, для жодної країни.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гірше не буде, буде взагалі погано.
    Але Янукович все одно не переможе на виборах. Буде Юлька. Що робити, коли народ ще не доганяє? Потрібно його пустити ще раз по кругу. Хай народ випробує долю, це корисно. От стане Медведчук генпрокурором... все стане на своє місце...

19. Марина

Марина Well-Known Member

а я вот могу поспорить... вы не говорите за всю Львовщину. Я хорошо знакома с людьми очень горячо и активно принявшими революцию 2004 года и настолько разочаровавшуюся в нынешнем президенте, что готовы голосовать за Януковича. И таких не мало. И при всех моих вопросах, а что было в 2004 и как можно не верить себе - отвечают ОШИБЛИСЬ, разочаровались....Ведь Ю.В. и ее команда последний год довольно жестко обирает малый и средний бизнес львовщины

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

Ваша правда! Ні в одній країні світу президенти так не об... перед своїм народом за п"ять років...
    80% виборців дала йому 52 відсотки своїх надій... Лишилось шість незашорених?
    Чому ВИ такої поганої думки про українців? Невже одні ви мудрі? Невже всі інші дебіли? Можливо країна іде в ногу, а ви ні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)