Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Что ж, Новодворская выражений не подбирает и поэтому жутко убедительна...

• Подобається Подобається x 2
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Именно этого я и боялся. Я пробовал связать, согласно вашему первому пояснению.
    Ома ОлдМэну пояснила:
    Я поставил рядом пост Смита и коммент Омы.
    Смит сказал:
    Ома на это ответила:
    Несмотря на то, что в мозг я это впихнуть не мог, я принимаю Ваш вариант. Только потому, что Вы "обозвали" Смита большевистским матросом. :)

Заметил. Там всё уместно, хотя и лаконично.
    В моём понимании это выглядит так: Смит говорит, что интеллигенция делает более "правильный" выбор, но интеллигенции маловато по сёлам.
    На что Артобстрел резонно напомнил, что демократия это воля большинства, как ни крути, а большинство это не интеллигенция. Хоть и увы.
    Так что у меня всё уложилось как надо.
    А вот Вы явно сводите меня с ума. :)

3. EconoMix

EconoMix миється в бані

проФФесор о_О

4. zet

zet Дуже важлива персона

Сегодня по телеку была передача "Я так думаю". Приглашены: Анна Герман и Катеринчук... Осталось впечатление, что Янукович жутко трусливый человек, т.к. просто боится дебатов...О Герман вообще молчу "женщина-монолог".Такик вообще никуда на эфир приглашать нельзя, или ведущий должен обеспечить возможность отключения микрофона, чтобы дать возможность обеспечить преобразование ее личный монолог в диалог со всеми участниками передачи. Льет-льет пустые слова, забирая только эфирное время, а так хотелось послушать приглашенных в студию...

• Подобається Подобається x 10
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А есть еще Шуфрич... Если его вижу - все, сразу перехожу на другую программу...Это нечто неперевариваемое - по крайней мере - мной... :)
    А есть еще Елена Бондаренко... о_О

• Подобається Подобається x 8
  6. Fremut

Fremut Well-Known Member

Угу,вот только надо учитывать,что судьба выборов да и вообще Украины ей глубоко до лампочки.Всю эту ситуацию она рассматривает,комментирует,даёт рекомендации о предпочтительной кандидатуре будущего президента,только в ракурсе "максимально нагадить России".
    Более того , если ей покажется,что для свержения нынешней власти в Кремле необходимо перебить всех украинцев , она это сделает не задумываясь.Что русские,что украинцы - все лишь пешки для неё , расходный материал

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Ну что тут непонятного

7. zet

zet Дуже важлива персона

О Новодворской, то далековата она от наших реалий это точно, но хоть не труслива...
    С тем же что Тимошенко лучше Януковича, то я с ней согласна.. Они действительно ведь с Тимошенко во многом схожи, только карманы разные, НО... Меня лично насторожило как Янукович отреагировал на юмористов из 95 квартала, пытаясь "запретить/ не разрешить", это очень плохой признак...
    А вот насчет грузинских обозревателей, то тут о них и "соврут недорого возьмут", да и ни на что у них нет шанса повлиять....

8. Fremut

Fremut Well-Known Member

Это радует.Хоть чего-то Майдан добился

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спіко, коли Ви тут з"явилися, я подумав, що Ви - сектантський проповідник, глибоко зомбований.
    Потім зрозумів, що Ви - раб якихось своїх власних "понад-цінних ідей". А з оглядом на те, як Ви все на своїй гілці систематизуєте і деталізуєте - я вже для себе визначив Ваш діагноз.

Що ж... жити будете. З тим діагнозом бувають непогані програмісти...

А гАлАсувати ам краще в іншому місці. Наприклад, біля туалету вашого міського "Гайд-парку". Або під стінами відомого закладу, який донечени називають "На Победе". (Львівський аналог - "на Кульпарківській").

• Подобається Подобається x 1
  10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А Янек тіпу не "поцарював"? Також попрем"єрствував! І то довго....І що дуже зробив??? Крім маразмів Азарова, виссаних з пальця цифр зростання економіки, особисто мені згадати нічого...
    Цілком справедливо було віддати голоси комусь, хто не був при владі! Чи відносно не був (Яценюк, Тигипко, Тягнибок)

• Подобається Подобається x 4
  11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

То може він так д..у рве, тому що відпрацьовує гроші імперіалістів, під виглядом східняка-українця. Бо ж тут дурні, москалям не повірять, а от своїм малоросам ще відкриті вією душею ;)

Справді, кому воно потрібно витрачати власний час, не просто інколи подрукувати, а на добряче обгрунтовані дописи, з фактами та доказами, посиданнями... Добре працюють тролі. Мабуть за антинаціональну пропаганду непогано сплачують.

12. premium

premium Well-Known Member

Також дивився. Ще склалось враження, що Яник - абсолютна маріонетка, яка не може обійтись без опіки свого оточення, в даному випадку без германші.

13. Boris_Kiev

Не тільки Германші. А цілої команди "логопедів".
    Для таких довбнів (починаючи з Брежнєва) перепрофілювали свого часу НІІ в Зеленограді (Росія) з метою розробки та випуску мініатюрних радіосуфлерів.
    Щоби дивлячись на олімпійські кільця, не говорити перед мікрофоном "О-О-О-О-О!"

• Подобається Подобається x 5
  14. Східняк

Східняк Well-Known Member

Поправка: не стане, а СЯДЕ!!!

15. Boris_Kiev

Може хто не знає про початок кар"єри Медведчука?

Почитайте нарис "Адвокат Василя Стуса" http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=700&page=1

• Подобається Подобається x 7
  16. Східняк

Східняк Well-Known Member

Стоя рукоплєщу львовской ТОЛЄРАНТНОСТІ !!!!!!!
    Мрію подивитись що станеться з львівськими "котами леопольдами" коли вони сунуться з своїми думками на форум до Сєрьожі Бунтовского :pardon:

17. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Є шанс!
    У голову Януковича треба трансплантувати "Вечірній квартал" (поміж пауз його бекання). А поза тим - його комплекція й імідж - абсолютно адекватна сучасній українській адміністрації.

18. Дальневосточник

Увы... Там - "моск не найден"... Нет почвы, куда трансплантировать...:nea:

• Подобається Подобається x 5
  19. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

У него там уже что-то веселое трансплантировано, потому что в этих паузах его лицо постоянно озаряется идиотской улыбочкой :)

20. Дальневосточник

У него там, я думаю, веревочки с грузиками - растягивают рот в "лыбу"... Вообще, господа - я просто обалдеваю от "сильных мира сего"... По моему мнению - поставь в 2004 году вместо ЗэКа - Тигипку - он бы "чисто" победил. У всех (ну кроме совсем молодых) - на памяти голосование Кучма-Симоненко. Ну - никаких шансов у Симоненко! Вот ТАК же было бы и тогда... Однако - какой-то "дядя" подсунул это ископаемое... Правда, у меня есть сомнения во вменяемости "кукловодов"....

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)