Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

А, ну, давайте фото! А то, шо-то не сходятся цифры -
    http://obkom.net.ua/news/2010-03-09/1140.shtml

собенно понравилось отсюда -
    Вам-то хоть перепала двадцадка-то? Или вы ей сэкономили и отстояли "за идею"? А за какую идею? А, Борису..? А то ему на автомобиль собирать надо! А его за идею не купишь. :))

• Подобається Подобається x 1
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ці статєйкі ней читає Читатель_Обкому. Я за гроші на віче не ходжу. Мене не зачіпають подібні закиди людей, які дивляться на такі заходи по телебаченню, та через куплені ригіоналами ЗМІ. Фото я надав тут.
    За національну. Там в резолюції все доступно.

• Подобається Подобається x 2
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Ага... И вам пришлось прочитать разоблачение вашей фантазии (на счет "десятки тысяч"). При чем раоблачает такие фантазии даже такой не самый принципиально-правдивый сайт, как мною наданный. То есть ваша брехня для него брехливее, чем брешет он сам. :) Прикольно, правда?

Не влепились в ваше фото десятки тысяч оболваненных. По статистике МВД, озвученной в новостях, было 2-3 тысячи.

А какое отношение женщина с косой имеет к национальной идеи и украинскому национализму?
    Это она вам такое сказала? И вы ей поверили!?

Или вам уже все равно... Как студентка 5-го курса - кому? кому? кому?
    Похоже морда Яныка в телевизоре действует на вас сильнее и губительнее, чем гербициды на сорняки. И вы уже потеряли ориентацию в политической реальности страны.
    Успокойтесь. Всё наладится.

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Писали писали і дописали.Мені здається,що гілку можна спокійно закривати.Кандидат в президенти Янукович,ставши президентом,буде продовжувати в кращих традиціях багатовекторність Кучми,чи багато-Вікторність, як влучно сказав один з наших форумчан. Він буде захищати інтереси не українців не росіян не російськомовних, а тих хто його посадив на трон,вірніше хто на це дав гроші.І скоріш за все,що через п"ять років з"явиться новий месія,котрий буде обіццяти другу державну і .....
    "все повторится сначала".Так що шановний наш десант з Маріуполя запасіться терпінням на наступних 5 років.Може знайдеться ще один месія котрий знову вас надурить.

• Подобається Подобається x 11
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Власне і я про це подумала, перечитуючи останні кілька сторінок суцільного оффтопу, образ і всякої бридоти. Годі.

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)