Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Раз на то пішло - в Україні повинен бути хитрий президент, бо він повинен між іншими президентами крутитися і щось може в них видурить - літаки для Ірана, нафту для Росії, таль для Китаю. А Янек - куди пішлють - цукерки буде роздавати... Нам президент що є що немає. Хто його бачив? Ця птаха повинна не по Україні літати а по світу міністрам баки забивати..

• Подобається Подобається x 6
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну скажімо прем"єра у нас всенародно не обирали,прем"єром його назначав його кращий товариш-ВАЮ,;)

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

1.Вже пробували Вам відповідати про те що всі національні меншини голосують за Януковича,не тому,що він проводить розумну національну політику,а тому що він проводить антиукраїнську політику, отож вони з ним об"єдналися на антиукраїнстві.
    2.На Закарпатті великий вплив має Російська православна церква Московського патріархату.Відкрито(є дані що навіть на службах у неділю 17 січня священники цієї церкви закликали своїх вірників голосувати за Януковича.Де святі отці боялися це робити,за роботу бралися їхні дружини-матушки,які також мають великий вплив на старших жінок.
    3. Дуже велика кількість дорослого населення Закарпаття кожного року працює на заробітках в Росії. Представники ПР ходили по селах, де найбільша кількість заробітчан, і всім говорили,що якщо виберуть Тимошенко,то нехай забудуть про можливість робити в Росії-мовляв Юлю в Росії не люблять,і перекриють їм можливість працювати і заробляти гроші.
    4.ПР в основному зробила ставку на високогірні та невеликі села.Там де можна людям хоч що впарити в мізки.Міста, де проживає інтелігенція проголосувала за Тимошенко.Так завжди було,весь адмінресурс робився в селах невеликих,там легше можна договоритися з лідерами,які мають авторитет в селі,підкинути їм бабла,пообіццяти посаду після приходу до влади.Останні місяці владу в місцевих осередках ПР рейдерськи захопили люди,котрі тікали з неї як зайці, після приходу до влади команди Ющенка.Вони йшли на вибори в Третій силі,але їх розпізнавали,і за них голосували в тих же селах,вони використовували зв"язки і гроші.І от тепер вони знову прагнуть влади,вони вже торжествують.Хоча якщо чесно то вони нічим не відрізняються від тих хто при владі тепер.Ті що вже п"ять років безцеремонно продавали київлянам земельні ділянки в заповідних карпатських лісах.
    5.Хоча це поки що версія, але мені здається,що клан Балоги договорився з ПР про голоси на президентських виборах,взамін на повну владу і контроль Балоги на Закарпатті.Балога хоче бути тут повновладним господарем,таким собі місцевим князьком. І не тільки я так думаю.

• Подобається Подобається x 4
  3. Даяна

Даяна Well-Known Member

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да ну? а Крымские татары?
    посмотрите на карту "Януковичевских" регионов, разве она меньше Тимошенковских? так может его политика на самом деле - Украинская, или у нас Страна на 30% Украина а остальное меньшинства??? а ваше представление об "украинскости" мягко говоря таковым не является????
    кабы такие факты были Тимошенко бы всю страну бигбордами заклеила с этой информацией, и 84 иска подала .... так вроде не ....

ставку сделала на них, а проголосовало - большинство .... тут либо мелкие высокогорные села и есть основная составляющая Закарпатья либо .... впрочем других вариантов не вижу ....

админ ресурс - термин применяемый к Действующей власти у ПР он просто не возможен ....

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

-Это-народ?
    - Это-не народ! Это-хуже чем народ. Это-лучшие люди города. (с) И. Шварц. "Дракон"

Більшість, саме в містах(мр), та влада, належіть пр.(може крім ЗУ та Києва)
    Будьте внимательней(с)

• Подобається Подобається x 2
  6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Пункты 3,4 и 6 очень подходят под статью о "подстрекательстве к антиправительственной деятельности" и караются уголовным законодательством.

7. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Я лично не переживаю по поводу победы Юлии Владимировны во втором туре.

Современный европейский политик - хорошая реклама для Украины.

Самое главное что Юлия Владимировна со всем договорилась с Владимиром Владимировичем :)

Вот было бы интересно. 2012 год Президент Владимир Владимирович, премьер Юлия Владимировна. Вот тогда зажили бы все дружно. Чемпионат Европы по футболу провели как следует...

8. Gron

Gron тафгай

Для цього ВАДА, на газ треба підсодити, та Міжнародний союз біатлонистів, щоб замість футболистів грали, ФІФА, УЄФА, та Мессі з Рональдо, а це + Аргентина з Португалією.
    Ще поляків на колінях(можливо танками, газом ) умовити.
    Воно цього варто?

9. premium

premium Well-Known Member

За останні п'ять років лідер Партії регіонів Віктор Янукович все більше нагадує Віктора Ющенка

Про це Чорновіл розповів в інтерв'ю «Газете по-киевски».

За його словами, у Януковича на старість «з'явилася тяга до колекціонування садиб:«Міжгір'я», «Сухолуччя», сотні тисяч гектарів землі ...»

«Кажуть, що в його роду є білоруси, росіяни, а українців ні - думаю, це неправда. Він справжній українець у душі. Знаєте, як у тому анекдоті: української емігрантові обіцяли всю землю, яку він проскаче за один день. Вже й кінь здох, і наїзник втомився, і на останньому подиху він кидає шапку зі словами: «А тут ще огірочки посаджу». Янукович мені все більше Ющенко нагадує - я навіть чув, що він бджіл заводити збирається в «Межигір'я», - додав Чорновіл.

• Подобається Подобається x 5
  10. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Н-да, а при таком варианте, как Янукович - президент, а Ющенко премьер.............................. Хм, наверное нелегалом в Турции жить тогда будет легче, чем гражданином в Украине.:)))

• Подобається Подобається x 3
  11. artobstrel

потом еще "додав" и повалился спать .....

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну хіба що Кримські татари.Та й то через те,що в Криму в основному вони виступають проти Кримської влади,а вона проросійська.
    Ну що Ви кажете,за Януковича проголосували в основному російськомовні регіони.Я вже про це писав раніше,повторюватись не буду,і про причини теж писав.
    Звідки бігборди,про що Ви говорите,це самі свіжі факти.Мені особисто про це говорили свідки.А аналіз буде зроблено,отож і інформація людям піде.Можливо Ви і про КПЦ МП заперечите?

Ми робили аналіз.Міста і великі села з чисельністю від 7000 і вище населення,де є 2-3 школи і є інтелігенція, де є жителі частина яких працює в бюджетній сфері,тобто де є розумовий потенціал там беззаперечно всюди проголосували за Тимошенко. Села до 7000 населення, де мало бюджетників,де в основному проживають заробітчани(вони в Закарпатті були ще при СРСР,оскільки велика густота населення) які якраз знаходяться під великим впливом УПЦ МП проголосували за Януковича.Там люди навіть не розбиралися,за кого сказав батюшка в церкві за того і голосували,тим більше в церковні громади були грошові вливання.

Праві і Ви але правий і я. Ну давайте не будем кривити душею.
    У всіх регіонах де проголосували за ПР влада їхня.
    Тепер практично у всіх регіонах ЦУ губернатори були проющенківські і вони працювали на Януковича,оскільки в Ющенка був конкретний договір з Януковичем,про це не тільки я кажу,про це говорили всі.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Це вона вас так дразнить;)

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Загарбник, та й годі. Але що з того що він має, тимчасово тую землю. Толку ж ніякого. І в самого і в дружини ні на що руки не стоять, голова не варить. Навіть вуликів не має. А сини тепер взагалі кнопкодави, тобто нікчеми паразити. А ось в Обами дружина, ото баба толкова, хоч і маленький має клаптик при Білому будинку, а город посадила.:mocking:

14. artobstrel

вы не знаете что творят в Крыму татары ....
    Они от того не меньше Украина ни разу ...
    я не верю, опять же были бы такие факты БЮТ била бы во все колокола уже сейчас ... а они пусть грузин лучше объясняют ...
    демократия - власть во имя большинства, и при поддержке большинства, а интеллигентность и образованность этого самого большинства никто не гарантировал, интеллигент - хорошо рассуждает, смотрит в перед, идейно подкован, но кушает и пользуется тем что производят люди по-проще (как правило) ...

у нас губернатор не от ПР, впрочем он мог быть и от партии "Свободный Марс" я то общаюсь с людьми при чем тут власть? у нас были периоды когда приезжали и говорили за кого голосовать, так мы голосовали совсем наоборот ... там где проголосовали за Януковича не только власть но и народ - более склонен голосовать против Тимошенко ...

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это же рассуждения большевистского матроса. Они именно так тогда и думали. И что в результате?
    Интеллектуальный потенциал страны обеспечивает ей прогресс во всех направлениях. И в политическом тоже.

17. premium

premium Well-Known Member

Дивно, що дехто вперто цього не хоче помічати.

Хтось уявляє собі, щоб Тимошенко в 2005 році перед 3-м туром заявила, що не має різниці за кого голосувати, за Ющенка чи Януковича. А Ющенко таке заявив!!! щодо Тимошенко і Януковича.

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ома, я не такой знаток большевистской матросской психологии, но попрошу не передёргивать.
    Где artobstrel говорил, что интеллигенция не нужна?
    Он просто справедливо отметил то, что скушать можно только то, что выращено, а выращивают это люди, не являющиеся интеллигенцией. Но кушают вместе.
    И в этом нет никакого упрёка интеллигенции, потому как это нормальное распределение в нормальном обществе.
    Так что Вы разберитесь где у Вас плинтус.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это вы читайте последовательно. Это был коммент на пост Смита о связи результатов голосования и интеллектуального уровня голосующих. Смысл коммента совершенно четкий.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)