Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви себе до котрих відносите?:)

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

А Вас, пардон, в тій школі географію добре викладали? Я живу в українському Донецьку, а не в російському Нечерноземмі між Москвою та Волгоградом, розумієте?
    Я ще двадцять років тому і по лінії Товариства Мови і по лінії Руху приймав участь у відправці до вас дітей на відпочинок цілими вагонами і вони, як від'їжджали не здивовані, так і повертались від вас не здивовані, а просто дуже задоволені. Ну, може щось і було з того, що Ви пишете, але то було, як вийняток, а не в масі.
    З приводу насіння, посіяному радянською владою. Почитайте, будь ласка, уважно ще раз мій попередній пост, там так: "Так от, поки були міцними Совєти ніяких "бандерівців" не існувало. Але коли Союз почало розгойдувати й підійшли перші демократичні вибори 90-го року, комуняки вочевидь побачивши, що можуть пролетіти, дістали з загашника оце пугало - "бандерівець". Ще раз підкреслюю, поки був міцний СССР, офіційно всякий розбрат всередині країни владою присікався в зародку. А, взагалі, що Ви можете про те знати, якщо були тоді ще дитиною?
    На все добре. З святом Вас, якщо цікавитесь:)

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Мікі.Тут я підтримаю Оляну.У 1974 році,до нас в школу(Сколівська ш-і),на зимових канікулах приїжджали туристи з Ленінграду.Я ,будучи учнем школи інколи підробляв гідом.Так от, везли ми автобусом по селах району тих Ленінградських дітей(8-10 клас) і питає мене одна гарна дівчина:"Покажите нам пожалуста бандеров(вони думали,що це якісь люди мало не іншого кольору шкіри).Діти,які в політиці не розбиралися зовсім знали що тут на Західній Україні живуть такі собі бандери(чи то національність,чи то племена?:))Так що Оляна права,агітація тоді працювала якраз проти Західної України.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

в чем против? не было "бандер" на ЗУ?

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

ТОді не було,і не про це мова.Мова про те, що ще тоді одних людей настроювали проти других.Діти їхали в ЗУ і їм казали,дивіться там живуть бандери.Це я до того,що МІКІ казав,що такого не було.

6. Оляна

Оляна Well-Known Member

Очевидно це були діти, батьки яких зв"язані з Товариством Мови і Рухом, або лояльно до цих організацій ставилися. Тому і така реакція дітей. Батьки, котрі мали б застереження проти ЗУ, дітей би просто-напросто не пустили.

Враховуючи, що мої родичі по лінії батька і матері мали відношення до ОУН-УПА,а дід відсидів 10 років у сибіру, то я знала досить багато. У 12 років ми вже знали, що Бандера --Національний герой, про що ми і розказали тій провідниці.
    Ви знаєте, прикладів можу наводити дуже багато ( приїхали на Полтавщину до знайомих, а їх сусіди прийшли подивитися на живих бандерівців.)
    А як у нас забороняли проведення літературних вечорів присвячених Шевченку, Лесі Українці, Івану Франку та ін.
    Був дуже сильний тиск на ЗУ при радянській владі, як на регіон де збереглися традиції, мова, пам"ять про історичні події...

• Подобається Подобається x 4
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Шановний smeet. Ви можете підтримувати Оляну так, що аж на руках носИти, але, і Вам скажу, що Ленінград майже ніякого відношення до України не має, а вся та "агітація" велася виключно на побутовому рівні, а не на офіційному. Та й мабуть в Росії все було трохи інакше, ніж у нас, в Україні. Ви ж, обоє, приводите, як приклад, "російський слєд". А я, вкотре говорю, що живу в Україні, Донбасі, і з дитинства до ваших земляків мав пряме й постійне відношення. Я колись писав, що ще на початку 50-х на бабусин донецький хутір службова машина привезла двох галичан підлітків, вивели їх з машини, та й поїхали собі геть. Це ще тоді, коли у вас там воювали з УПА по-повній. Люди зразу розібрали дітей, одного з них, Мишка, забрала моя бабуся. Він, так і залишився, потім там на хуторі жити, а другий, через роки, коли було дозволено, повернувся додому. У батька на шахті працював не один справжній бандерівець, вони бували у нас вдома і я ще малим багацько чого для себе цікавого наслухався. Як для українця, то все в позитиві. Я вже не кажу про донецький Рух, де галичан взагалі було до біса і то були мої колеги по організації. Але, (невже я мало зрозуміло пишу українською?) офіційно,, тобто в школі (до речі вчителька української у мене була галичанка), в інституті, на роботі (на шахті), від посадовців та партайгеноссе, я жодного разу не чув офіційно, програмно заявленого слова "бандерівець". Все. Сприймайте це, хто як хоче, бо мені вже трудно:)

• Подобається Подобається x 3
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не розумію,чого Ви так палитеся(запалюєтесь)
    Бенз офіційного не буде побутового.Під час подій на ЗУ радянська пропоганда широко висвітлювала в пресі і інших засобах масової інформації щоденно зведення з ЗУ як з фронтів,причому все мало виглядати як боротьба з бандформуваннями а не як з учасниками громадянської війни,хоча нічим іншим,як громадянською війною на кшалт такої в СУ 20 рр минулого століття ці події назвати не можна.
    Не хотів повторятись,але в 1976 році на уроці історії КПРС в одному з вузів,викладач,і не просто викладач а зав кафедри марксизму-ленінізму,почувши звідки я родом,прижмурив очі і сказав:"Вы с самого бандеровского кубла". І дав мені писати реферат-украинский буржуазный национализм-злейший враг пролетарского единства.
    А Ви кажете що на побутовому рівні.Побутовий рівень,це сформована суспільна думка пропагандистською машиною.

9. nikolas

nikolas Well-Known Member

І мені так думається,шо чим більше людей в Україні буде це розуміти,тим швидше все стане до ладу,нас "деребаня",бо не бояться відповідальності перед нами - ВСІМА!!!

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Добра собі курва.

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Російська мова стала робочою в адміністрації Президента Януковича (європейська преса)

11. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мушу сказати, що ця машина працювала досить єфективно,нагадуючи учбові заклади де я навчався,і як там велася пропаганда.Була ефективною бо не було спротиву(відповідного).

12. Mikr

Mikr Member

Украине долго прийдется завоевывать признание в мире! Такого наворотили,сам черт ногу сломит!

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Написали ? А самый главный какой вывод о национализме при написании сделали ?
    Я могу только подтвердить. Официально русские,украинцы и белорусы, как и все остальные народы - братские. За проявление национализма и шовинизма дадут по шапке. Вот тут Ромко пишет, про огромную пропагандистскую машину против национализма. Ну и где труды этой огромной машины ?

Все началось в конце 80-х.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А як же, природно:
    "После смены власти опальный во время премьерства Юлии Тимошенко бизнесмен Дмитрий Фирташ начал восстанавливать свои позиции на газовом рынке Украины"
    http://delo.ua/biznes/kompanii/firtash-vozvracshaetsja-na-ukrainskij-rynok-138229/

До речі:
    "Ющенко в президентській кампанії, обвішавшись вишиванками, козацькими перснями та шароварами, прикрившись патріотичним словоблуддям, розводячи руками, які нічого не крали, обома ногами топтав Януковичу дорогу в президентство, будучи його агентом з чорного піару проти Тимошенко.
    Хай Господь його простить, коли вже відтяв йому розум."
    http://www.zhitomir.info/news_55785.html

• Подобається Подобається x 4
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Президент Виктор Янукович заявляет, что украинский язык будет единственным государственным языком. Об этом он сказал во время церемонии вручения Шевченковских премий в Каневе на Чернечей горе.

«В Украине будет развиваться украинский язык как единственный государственный», - сказал Янукович.

Кроме того, по его словам, в Украине в обязательном порядке будет внедрена Европейская хартия региональных языков.

По материалам УНИАН

16. zet

zet Дуже важлива персона

Тим22, не обижайтесь, но Янукович как-то неопределенно о многом говорит и делает. Едет сначала в Брюсель, но при этом зачем-то оправдывается перед Москвой, ссылаясь на свою неопытность, например. Так что абсолютно неясно какими именно будут его действия реально...

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А за что обижаться, он не мой кумир, я за него никогда не голосовал. А то что неопределенно о многом говорит, так это отличительная черта наших политиков. Но в этом случае его заявление совпадает с моими взглядами.
    А реальные действия - вам что мало того что за короткий срок снят кабмин, практически создана коалиция. Если он еще ветирует Закон о госзакупках или внесет в него изменения, так я покаюсь, что голосовал против всех;)
    А насчет Брюсселя и Москвы, так это развитие многовекторности Кучмы, можем назвать многовикторность

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

опять разочарование ..... что ж вполне ожидаемо ..... "наш" президент такой же "наш" как "ихний" - "ихний" ... такая вот тавтология ...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Разом з тим Янукович доброзичливо зменшив розмір Шевченківської премії на 40 000 грн. І тепер вона становить 130 000 грн, замість 170 000 грн.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сначала одно, потом - диаметрально другое... Вот вам, электорат Януковича, и "Юрьев день". Съели? Это ещё одно доказательство - плевал он на обещания. Корытце бы, корытце бы покрепче ухватить...
    Политика по-Януковичу: обещать направо-налево, и "враскорячку"!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)