Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне:):):)

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись зі Сходу. Ніякої ненависті на генетичному рівні у східняків до Заходу немає. Повірте, колєктів, всі ці, м'яко кажучи, негаразди стали реаліями, завдяки цілеспрямованим зусиллям регіональної влади в останні років 15-ть. Я колись в другій темі писав, що при совєтах нічого подібного не було по одній простєйшій причині: КПРС вела чьотку політику на об'єднання усіх народів СРСР "в єдіний савецкій народ". Я прекрасно пам'ятаю фрагмент з лекції по історії КПРС, де лектор прямо говорив про те що в перспективі у нас буде "єдіний народ, на прімєрє, скажем, амеріканского". Тому всі ці розмови про якусь відмінність західняків-українців були тоді начисто відсутні. Я, ще дуже колись, прочитав спогади одного військовика про 1939 рік, який розповів, що заходячи в кожну галицьку оселю можна було побачити одне загальне: крім образів, портрет Т.Г.Шевченка і, вже під ними, свята книга.
    Зрозуміло, думаю, для чого я привів цей приклад. Нічого подібного Схід не мав. Тут успішно культивувалася зовсім друга віра, а її провідником були,- партком, профспілка, директор. Люди ще до другої світової тут звикли сприймати за істину в останній інстанції те, що їм видавали "на гора" ці контори.
    Так от, поки були міцними Совєти ніяких "бандерівців" не існувало. Але коли Союз почало розгойдувати й підійшли перші демократичні вибори 90-го року, комуняки вочевидь побачивши, що можуть пролетіти, дістали з загашника оце пугало - "бандерівець". Але те, що вони тоді в цьому плані встигли зробити було сущим "дєцтвом" в порівнянні з тими часами, коли постали вже достатньо міцні місцеві, регіональні влади. Як по мановєнію палочки якогось невидимого деригента в місцевих ЗМІ почалась розкрутка за брендом: "Донбас работает, а оні в сопілку іграют", "Мі всєх кормим"... І пішло поїхало. Парткомів вже не було, але, наприклад, на шахтах з цим прекрасно упоралися профспікові лідери, директори, які мали змогу виступити перед робітниками шахти на ОБОВ'ЯЗКОВИХ щотижневих позмінних зборах. Далі. Мені "на шару" декілька років підряд приносили товстенького щотижневика, де починаючи від редакційної статті поливалося брудом все, що робилося в офіційному Києві, але, що надцікаво, при цьому старанно обходилася стороною персона Кучми!!!. Це вміти так треба, колєктів! Це, безумовно, і в такому ж форматі стосувалося й місцевих ТВ каналів.
    І таке тривало багато років підряд. Київ абсолютно, підкреслюю, абсолютно не втручася в ці згубні, без перебільшення скажу, для держави регіональні процеси, більше того скажу таке,- найодіозніші журналюги отримували з рук Кучми нагороди, як от "Кращий журналіст року"(!!!)
    Приїзд Ющенка в 2003 році в Донецьк, коли його обмалювали фашистом, був просто лакмусовим папірцем тої багаторічної, я б сказав затятої роботи, яку вели регіонали в Донбасі.
    Вибачте, панове, що заморив, але трьома реченнями тут не скажеш.

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

почему? ну форум тому пример, как насчет окупантов? как насчет того что схид заселен российскими оккупантами пришедшими в 20-х годах на земли свободной Украины? как насчет того что все у кто от бандеры нет эйфории - запроданцы, как насчет того что СССР за который гибли и который разбуловували милионы украинцев - для западенцев не часть истории, далеко не самой худшей, а ганьба, зльо, фффлюней ведро ... и современной устройство государства которое предлагают наиболее свидомые галлы больше походит на нацизм, где есть правильные и не правильные укры, причем "правильность" определяется не только рождением и т.д. а еще и убеждениями ...... где я этого набрался? тут, до этого не имел опыта общения с свидомитами .... так что почему Янукович?

4. Оляна

Оляна Well-Known Member

Дозвольте з Вами не погодитись. У 1986 році зі школи їздила на екскурсію в Волгоград. Так всю дорогу з Москви до Волгограда провідниця нас обзивала бандерівцями (дітей 12 років).
    А скільки людей із Східної України їхали до нас на курорт з острахом, що їх тут вб"ють, бо у кожного западенця є зброя і були щиро здивовані нашим до них відношенням. А ви кажете, що не було пропаганди -- регіонали просто не дали пропасти насінню, посіяному радянською владою.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може тому що...послідовний?

Путин пообщался с Януковичем, как чекист с уркаганом
    І може званіє дадут....

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ромко!
    Ну чого Ви всяку "Кохавинку" з буквами читаєте? Чи папір настільки м"який?
    Ось стенограма

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну ви ж "Історію сирисири" вивалюєте,а то ж похлєщє буде..:dntknw:
    Ну,про пабєду там і прочі брєдні....:)))
    І не встидаєтесь смородіти тою гидотою...:bad:

• Подобається Подобається x 2
  9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Президент також висловив упевненість, якщо хтось у зв’язку з необхідністю змін «не може заспокоїться, то ми усіх заспокоюємо – дуже скоро».
    що це за Конституція в Україні, яка щось заперечує, якщо в парламенті є більшість, яка готова працювати, і приймати закони? Джерело

Читателю, Вам такі закідони подобаються? Щось мені не дуже, м'яко кажучі. І це напівлегітимний президент таке з першіх днів правління озвучує. Дійсно, що це за херова Конституція, треба її швиденько підровняти під себе.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Все-таки є один параметр, через який можна пишатися Януковичем: його зріст.
    Як кумедно Медвед виглядав (на підборах 10 см), коли вони стояли поруч.
    А коли сиділи - то були наче однакові. В Медведа, видно, cпеціальний стілець, який заздалегідь підганяється під зріст візаві.

Що не кажи, а в "дєточках" системи ГУИТУ годували добре. Краще, ніж в совєтській армії.

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тоді б краще вже нехай Ющенко залишався. Він теж високий. Принаймні він не плазував перед тими пігмеями, за що вони його зненавиділи. І що головне, не хамили про сало, бо він тримав дистанцію, Вимагав поваги до держави, розмовляв державною мовою, через перекладача, при тому що російською володіє досконало. Москалів то страшенно дратує, вони аж лають як скажені коли побачать таке.

12. VasMT

Вам про ріст Бандери відомо? Нагадати?

13. artobstrel

угу польнЫя преддд , и Гитлер сам рассосался, и Днепрогес и т.д. ялико прысч сам созрел, че там еще приврали???

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот вы много пишете, но если взять основной посыл, то выбрали никчему, необразованного, не лидера....Ну там у вас еще много эпитетов на него было. Это у вас аксиома.
    Из этой аксиомы вытекает один логический вывод, выбрали те, что еще тупее или чего то или из-за чего-то ненавидят. Или из-за того что водку жрут. Хоть и родились способными.

В отличие от вас я не считаю никого из канлидатов необразованными, или как многие тут говорят тупыми. Янукович и Тимошенко не тупые и они лидеры.

И вот отсюда надо начинать анализ в чем разница и почему они так проголосовали. При чем соверщенно очевидно, что мотивы голосования даже за одного кандидата могут быть совершенно разными.

А так вы сваливаете, что они на генетическом уровне....Ну и так далее...А понять и проанализировать не можете. Или просто не хотите. НАзвали себя культурным, их нет, и дальше развиваете.

Там как и везде - разные люди. Не исключаю, что есть и тупые, но есть и совсем наоборот. Так что бросайте свои аксиомы и начинайте думать. Тем более, что здравые мысли по процессу украинизации у вас были. Так же, если называть их дедов и прадедов оккупантами, из пятой колонной, тупыми, пьяницами, имбецилами, и претендовать на истину в последней инстанции вы чего ожидаете в ответ ? И ни при чем тут генетическая память. Ваших обидных слов достаточно. И ваших политиков.

Останнє редагування: 8 бер 2010
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хоть Ви зверталися не до мене,але я попробую відповісти на ваш допис.
    Отож.Перше нікчема-ні.Раз все-таки чоловік дійшов до того,що його вибрали президентом України,нікчемою його назвати не можна.На рахунок неосвідченого тут можна поспорити,я думаю,що Ви сперечатись не будете, всі ці приколи з Чеховим і з географією доказують все-таки низький інтелектуальний рівень президента.Тепер про лідера.Якщо порівняти покійного Кушнарьова,то Янукович на його фоні як лідер-слабенький.Тому і Кушнарьова прибрали,занадто багато грошей вложили в проект під назвою Янукович.Якщо порівняти двох лідерів Януковича і Тимошенко,то тут хоть круть хоч верть але як лідер Тимошенко краще-був на площах і чув їх обох,харизма в Юлі краща,питання в тому хто хоче її слухати а хто ні,але на рахунок ораторських здібностей сам Янукович віддав пальму першості Юлі(згадайте питання дебатів перед виборами).А на рахунок тих хто вибирав то таке, емоції.Дійсно існують деякі відмінності між жителями Західної і Східної України,і дурять нас одинаково,що вас що нас,вас російською мовою, а нас національною ідеєю,ми одинаково ведемеся і "имеют" нас з вами одинаково,що західняків що східняків,бо ні національної держави ні другої державної у нас не буде,по чисто прозаїчних демографічних причинах. А ті хто нас дурить,у них зовсім інша ціль як від вас і від нас стирити все те що мої і ваші батьки побудували,і їм це все майже вдалося,а ми з вами тут споримо про банальні речі,якими вони навіть не переймаються.
    Хочете сказати що я не правий? Вони навіть бар"єр для народних президентів у вигляді великої грошової застави поставили-щоб бува ніхто з народних улюбленців не пройшов,а тільки ті,кому вони(сильні світу цього-українські тай не тільки олігархи) спонсорують гроші на вибори(вибори це не тільки застава а й гроші членам всіх дільничних і окружних комісій,я маю на увазі не ті що платить держава,ми спокійно це хаваєм,раді тим копійкам а не бачимо,як у нас з-під носа крадуть державу).

І я так вважаю,тільки дійсно Янукович менш освідчений ніж Тимошенко,хоча при добрій волі до навчання це можна надолужити але чи така воля буде?Президент Бразилії також має 4 класи церковно-приходської....Але освіта грає роль тільки при поїздках за кордон,а дома й так їхні рішення не самостійні.Коли я їх порівнюю,то думаю інакше.Юля більш самостійний політик ніж Янукович.Тобто вона прислухається звісно до думки других,але рішення приймає самостійно,а Янукович слухає те що йому скажуть його шефи.Навіть,якщо Ви скажете що це не так я Вам не повірю.Котрий політик кращий? Дійсно існує риск бо з політиків типу Тимошенко ,можуть получитись диктатори, але можливо в даній ситуації цього б не сталося.А те що Януковича буде диктатор я цьому не вірю,він не є таким по складу характеру.

Моя точка зору така,результат голосування за Януковича має дві причини.
    1.причина розділення України на Західну і Східну і відповідно мовна причина-ті хто це робив,з завданням справився на 100%
    2.причина голосування за свого(це як биймо другого бо цей з нашого села)

Причин багато і з ними хай розбираються історики.В першу чергу винищення сталінським режимом інтелектуалів(згадаймо коли гітлерівці були під Москвою,в тюрмах сидів вищий генералітет і інтелектуальний потенціал СРСР,так само і на Східній Україні).Цим режимом був створений з людини гвинтик,який мав тілом і душею підпорядковуватися системі а хто не хотів,той в кращому випадку їхав на поселення в Сибір а в гіршому-взагалі зникав.Сусід писав на сусіда,брат на брата,а чоловік на дружину-це був повний моральний занепад........ І горілка по 3 рублі......От Вам і причина. Таке було і у нас,але недовго-2 роки,а потім війна.Не встигли повністю знищити релігію,інтелігенцію,і бороьбу проти режиму. Це чисто історичні причини і ніякої ідеології.

Я вище писав,що кількість тупих і дурнів географії немає-це статистика,яка є річчю впертою.І поки ми на форумах у пресі будемо один одного поливати брудом доти нас будуть "иметь" всі кому не лінь.А потім,коли все вкрадуть,тоді наступить тишь і благодать,бо ніхто вже не посміє рипнутись,ні ви ні ми бо будемо дивитись де ми стоїмо,на землі суспільній чи приватній,і чи зможемо ми взагалі там стояти,чи на нас не наставлять дула пістолетів,як Лозинський,і як той хто випадково потрапить на територію,Межигір"я чи Сухолуччя.

Останнє редагування: 8 бер 2010
    • Подобається Подобається x 6
  16. VasMT

Пане Smeet! Я згідний з Вами практично у всьому... Навіть не беру до уваги явний нахил вашого допису в сторону ЮТ, це Ваша прихильність і я її розумію...
    Тільки відповідьте мені на одне питання:
    Скільки і яких причин має результат голосування за Тимошенко?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Довго чекав якоїсь відповіді,тепер спішу прийду напишу.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

1.Або вона,або її піарменеджери читали розумні книги;) наприклад
    http://www.gumer.info/bibliotek_Buks/Psihol/lebon/12.php
    2.Де в чому негативний імідж донецьких у київських(динамо-спартак)
    3.Боязнь азаровщини (для малого і середнього бізнесу)
    4.Невдалий проект Янукович(особисті якості Януковича-минуле,інтелект(часті конфузи) і т.д.)
    5.Російська-друга державна-центр і Захід України(проти Януковича за Тимошенко)
    6.Харизма самої Тимошенко.
    7.Вміння впливати на аудиторію Тимошенко.
    8.В принципі справилась з ситуацією під час економічної кризи(якщо і був важкий стан в господарстві країни,то на люмпенізованому населенні це не дуже позначилось-хіба що підвищились ціни,але ціни на газ для населення і на електрику залишились на тому ж рівні),піднялась зарплата для деяких бюджетників.
    9.Активна "допомога" в піднятті іміджу Ющенка+Януковича+Балоги+інших мужчин політиків,які активно мішали працювати.
    Якби Юля пообіццяла другу державну,то Янукович би відпочивав,адже для люмпенізованного населення ліво-центристські ідеї програми Юлі більш милозвучні ніж ідеї захисника великого бізнесу Януковича.Коли народ почне розбиратись в програмах,і коли політики визнають,що все-таки свої програми потрібно виконувати політикам типу Юлі виграти вибори буде легше всього.Така проза життя.А поки звичне питання права людини перемогло в президентській гонці.Хоча багато людей і здогадувалося,що нічого з цього не вийде.Тому що вже навіть референдум не вирішить цього питання.
    Напевне все,можливо щось і забув,колеги допоможуть.

19. artobstrel

интеллигенция подтянулась, щас за жизнь пойдет, интересно а чем люмпмены от рогулей отличаются .... ??

20. Gron

Gron тафгай

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)