Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ті не бандити?

• Подобається Подобається x 6
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да, нет не путают. Кто больше берет кредитов на Западе, тот и прозападный. Ну значит на Запад и денег будет больше отдавать и по кредитам и по процентам. (Реально- это конечно ращрушение экономики. Другими словами. кто больше свою экономику губит и больше денег отдавать обещает, тот и больше прозападный. На хрена возможный конкурент ?)

А что касается несколько страниц назад. Чтобы они не выбирали, им все не нравится. Но в одном они зато постоянны. Это палец отрублю(экономические связи т.е), но зато РОссии насолю.

PS. Что за напасть такая. Как только выходные, так Полковник в баню. Уже пару последних лет. А началось после того как с Левандивкой в реале встетился. Уже и Левандивки как модератора нет, а все продолжается.

• Подобається Подобається x 4
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я особисто не є підприемцем. Але діректор фірми за останні 5 років не мав проблем. Якісь зальотні бува приходили права качати. Він наказав собак на них спускати, проблем не було. Але він же розповідав як тримав бізнес у Донецьку, більше 10 років тому. Ледве втік звідти живий. Доречі, зараз він чухнув за кордон на ПМЖ. У столиці ця сволота не така зухвала. Ті підприємці в кого міцні я...я, не пасують перед зайдами. Але якщо Азаровщина повертається, то буде всім капець.

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Всі хто має бізнес, не повинні бути депутатами ВР. Вони просто боронять свій власний бізнес, свої інтереси, а на народ їм начхати з високого пагорбу.

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дежавю, чи що... таке враження, що я це вже десь чув... О! Фсьо пропало! Згадав... Вчора у Шустера. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как человек, уже 20 лет, работающий в частной фирме, у которой связи со всеми областями Украины, вежливо вам скажу, вы просто сказочник

• Подобається Подобається x 6
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви знаєте, може я десь згустив фарби, можливо. Напевно через відчай, який час від часу охоплює кожну людину, що втрачає роботу, і не може довгий час влаштуватися. Можу лише підтвердити, що всі мої спостереження, про що сьогодні писав, є чистою правдою. Нікого не лякаю, не агітую ні за кого.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Нате Вам дві і Тим22 також дві

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Співчуваю. Розумію. Але не можу второпати:

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

після критичних висловлювань на адресу свіжоінавгурованого гаранта на нас посипалися докори і звинувачення у хамстві, неповазі до народної волі та інших смертних гріхах. У передачі "Я так думаю" ми сказали, зокрема, що більше вірили б у євроінтеграційні заяви Януковича, якби були певні, що він може показати на мапі, де, власне знаходиться ця сама Європа. Минуло кілька днів – і наш герой таки не витримав іспиту з географії у Брюселі.
    Проте, користуючись ситуацією, ми вирішили розібратися – чи зобов’язаний український громадянин поважати свого президента? Як з точки зору закону, так і з точки зору моралі, свідомості, патріотизму.
    Адже до виборів – одна ситуація, після – інша. Політики, які вчора були непримиренними, раптом починають ластитися до нового начальства, то може й нам, простим українцям, брати з них приклад?
    Проблема непроста. Тому ми одразу вирішили запитати в людей – ні, не модним нині соціологічним шляхом, а більш доступним, через інтернет. Спробуйте й ви – наберіть у пошуковці "неповага до президента" або "повага до президента". Гарантуємо купу вражень.
    Спробували? Отож. Абсолютна більшість посилань стосується не нашої поваги до президента Януковича, а його неповаги до виборців – як у випадку з благословенням Кирила, так і у випадку відмови від теледебатів, або ж до звинувачень у неповазі до шахтарів, селян, мови тощо. весь текст

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

По чому Ви судите?

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Семиноженко все життя був лизоблюдом кучми-януковича,ним і остався.
    Це з тої парафії,що і "великий українець" Дмитро Табачник-котрий договорився до того,що українська мова-"удел" селюків.Але не скривився коли крав у Львові в архіві цінні документи.

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Клас,своє неуцтво на помаранчеву владу списує.:good:

Ні це тут ні до чого,самим сідати потрібно.За Межигір"я і Сухолуччя теж відповісти треба.

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Полковник свідомість переводиться на російську- сознание. Ви хочете сказати, що не свідоміти це люди без "сознания"? Тоді хто вони?

---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Тим.Дійсно чесних категорій ,які назвали Ви практично немає.І дійсно їм приходилось давати.Але коли прем"єром був Янукович і його заступник Азаров,крім цих всіх були "канкрєтні пацани" котрі приходили і казали назавтра стільки і стільки.І якщо не було, вони діяли конкретно-асфальтоукладчики працювали день і ніч.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Особисто Ви, Рибко (як і вся армія "противсіхів") вже зробили все.

Ось що мені написав мій віртуальний друг із Росії - лікар, музикант, бізнесмен; віком "за 50"; 5 років тому щиро аплодував Майдану:

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

Да, конкретные пацаны они такие, церемонится не будут. Однако и польза есть, согласитесь. За полтора года денно и нощной работы они тьму дорог в Закарпатье асфальтом закатали.
    Обидно только, что свободная пресса никак не отражала их трудовой подвиг, равно как и массовые исчезновения частных предпринимателей прошли мимо их пристального внимания. Наверное и журналисты все под асфальтом лежат? Ну, лишь бы дороги не испортили. А то фактура у журналистов так, хлипковата, нема нужной прочности, поплывут дороги под паводком. Надо своим сказать, чтоб журналюг на мыло пускали, нефик марку надёжной асфальтоукладочной фирмы подрывать некачественным материалом.

12. Romko

Вот тебе заданье витя
    Гений наш, "умом" прибитый.
    Подари трубу России,
    А своим Донецким- Киев.
    Звания лиши Бандэру,
    Главной сделай нашу веру.
    Старшим в ней назначь Кирюшу
    А не то открутим уши!
    Сделай Сталина героем,
    А не то тебя уроем...
    И оставь в Крыму наш флот,
    Боже, что за идиот!
    И забудь блин про Европу,
    А не то порвем вам ж..пу
    Да, и забывай про НАТО,
    Для него ты туповато.
    К нам приедешь на парад-
    Делай вид, что очень рад!
    И открыть не вздумай рот-
    Все поймут, что ИДИОТ!
    Географию учи,
    Обо всем в Москву стучи.
    И для красного словца
    Нам сюда пришли сальца.
    Понял все, тупой креведко?
    Получи свою канфветку!

Останнє редагування: 7 бер 2010
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

С вашей системой координат, в которой те кто проголосовали за тупого Януковича имбецилы, а вы тут самый разбирающийся.
    Эйншлейн и МИнковский плачут.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте,я не про той асфальт.Той асфальт,з котрого робили дорогу,його робили не донецькі а македонці.Вони виграли тендер.Навезли техніки,прислали своїх інженерів і ........найняли наших робочих-так їм було дешевше.А відкат дістали ті хто тендери робив.А наші робочі-є наші робочі,на дороги давали гарантії одні а дороги почали портитись набагато раніше.А може чогось через друге......А на рахунок тьми-тут ви переборщили.Дорога від Ужгорода до перевалу на Львів.А всі бічні дороги,як були в ямах так і залишились.

• Подобається Подобається x 2
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чорнобилець, давайте лишимо Януковича в спокої. Все-таки президент України.
    Питання - чому 35% жителів України проголосували за нього? Не оратор, не дуже вже освічений, не лідер, не показав ніякої програми...
    То чому? Причому, це ті самі, які в перший демократично вибраний парламент понапихали комуняк, вибрали Кравчука, потім Кучму, потім мало Симоненка не вибрали... Як це пояснити?
    Звичайно, хочуть зробити російську державною ( не можуть чи не хочуть української вчити). І це все???
    Не думаю... По-перше, ненависть (на генетичному рівні) до всього західного, в першу чергу, до Західної України а далі до всього, що звязане з Заходом. Ліш бі нє бєндьоравєц с запада... І до тих "бєндьоравцев" зараховувався академік Юхновський, черкащанин Чорновіл чи чернігівчанин Лукяненко. Гнів очі засліплює.
    Ось тільки питання - що такого поганого для донечан, дніпропетровців чи луганчан зробили західноукраїнці? Що трохи себе українцями почувають? Не люблять совка? Розмовляють по-українськи? Трохи знають свою історію?
    І що такого доброго зробили комуняки для цих районів? Вимордували мільйони? Знищили память? Загнали в рабство, як фізичне так і духовне, що до цих пір несила піднятися?
    Когось заїло на сусідній гілці, що я їх "нечемно" назвав. А як їх назвати? Українці? Вони самі не захочуть такої назви? Росіяни? Росіяни з Росії можуть образитися. Савєтскій народ? Так вже країни з такою назвою давно нема. То як???

• Подобається Подобається x 9
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправда.Я прекрасно знаю,чому така велика кількість людей проголосувала за Януковича,і зовсім не через його суперекономічні здібності.Якщо взяти 100 людей з Заходу і 100 людей Сходу України,то кількість розумних і дурних приблизно одинакова.Статистика річ вперта,і від неї нікуди не втечеш.
    Є різниця в стилях життя так.Я чудово знаю стилі життя і пріорітети на Заході і на Сході. Я був в Кривому Розі на курсах.Так от я спілкувався з лікарями зі Східних областей.Дуже розумні хлопці,позакінчували ВУЗИ з червоними дипломами.Але знаєте,чим ми відрізнялись? Вои ледве чекали 11 години,коли починають продавати пиво і 13, коли починали продавати горілку.Після 11 на парі вже був я один.Після обіду я йшов в кіно,в бібліотеку а вони кожного дня квасили.Це було в 1989 році.Повірте я не перебільшую.
    Рівно два роки назад,мій син вже поїхав в гості до друзів в Запорізьську область.Потім ділився враженнями.Казав -ну день,два ,три пив разом з ними а далі надоїло.Молоді хлопці,кров з молоком,розумні,толкові, а зранку вже в гастрономі по 50,по 50 і до вечора вже багато раз по 50. Казав син,пішли на дискотеку вечором-дуже багато молоді,дуже гарні дівчата,але хлопці поголовно всі п"яні.Казав,що йому було дуже жаль тих дівчат.Красиві,розумні кожна хоче свого щастя але доля їхня в основному-(вибору немає) ці всі п"яні хлопці.
    Коли я був на курсах розмовляв з сокурсниками і жінками теж.Так от вони розказували,що доля жінки на Східній Україні майже завжди одинакова.Щасливе кохання,п"янка чоловіка,розвод.І так в 90% сімей.
    Я не кажу що на Заході не п"ють.П"ють, інакше не продавали б горілку.Але. Тут трохи більший вплив на людей має релігія.Я наприклад вперше в житті побачив,як батюшка в церкві божить слабкого до горілки чоловіка на рік ,на два від випивки.Коли ще працювали підприємства,і за п"янку виганяли з роботи,то справка від попа була єдиним доводом від того,щоб працівника не виганяли з роботи.Чи п"ю я? Буває.Але в основному я шофер,тобто в гості ми їздимо автомобілем і керую ним я і у мене принцип коли сідаєш за руль,не длай Бог.А так можу випити грам по 150 на великі свята,а їх в році 8-10 раз.Так п"ють 6-7 чоловік з 10.Інші частіше.Це на рахунок відмінності між жителями Західної і Східної України.
    Тепер про тих хто голосував за Януковича.Голосували не за Януковича,а проти невмілих(це м"яко сказано) дій Ющенка і його міністра в царині впровадження української мови.Вчора в ТСН на 1+1 показували як в одній з небагатьох українських шкіл і Сімферополі батьки записували дітей в 1 клас.Уявляєте вже тепер,коли батьки наших першокласників ще не здогадуються про те що їхнє чадо буде цього року йти в школу,батьки і Сімферополі стоять в черзі,причому в живій для того щоб записати дитину в українську школу.Але коли показали ту школу,то я їх зрозумів.Деякі ВУЗи не мають такої бази,яку має та школа.Я вже давно казав на цих і не тільки форумах,що тцільки такими методами можна заохочувати вчити мову російськомовних.Тільки пряником і аж ніяк не батогом.На рахунок батого ми вже проходили.Нас з ним вчили російської.І допомогло це їм?
    Так от якби зняти питання мови,то люди б тоді голосували за економічні програми.Якщо чесно,то якщо забрати мовне питання,то Юліна програма більш народна ніж програма Януковмича,команда якого захищає більше інтереси олігархії в Україні.А у Юлі програма більш ліво-центристська.По логіці простий народ,мав би більше за неї голосувати.Але знову вмішався фактор мови.І знову його пролобіював Янукович,і знову за рахунок нього вийшов в президенти.І знову нічого не зробитьб,бо з самого початку робить ті ж помилки,які робив Ющенко,а саме гвалтує Конституцію,і його дії в майбутньому признають неправомірними і відмінять.Ось такі реалії.
    А Ви кажете,що я називаю всіх імбецилами.Я медик і знаю що кількість імбецилів на 100 дорослого населення не залежить від територіального розміщення людей.
    Буває і виключення але це буває в окремих населених пунктах,які розміщені обособлено або віддалено від інших-там багато близькоспорідених шлюбів.Тобто через те,що мало контактів з другими поселеннями,женяться родичі.Так от там дуже багато якраз розумововідсталих і дітей з уродствами.

17. Romko

Дууууууже мягко сказано...

І не лише...

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

понятненько.....не токо москали..а еще и водка...о_О

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Это где?В Карпатах что ли?о_О

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Ромко?Стишки Ваши?;)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви "озабочен", і нормальної мови не розумієте.Головою розумієте, що я правий, а руки тягнуться до клавіатури за підказкою не розуму, а ідеологічної зашореності.
    Чому цей допис без відповіді залишили,чи я не правий?Чи моя правда не входить в Ваші плани,бо хазяїн(чи то пак пахан) вам поставив друге завдання.
    І в Карпатах і в степовій зоні.Але якщо порівняти село в Карпатах і село у степовій зоні,де подекуди немає і світла(середньовіччя) то це як в зовсім іншій країні.
    Ні ваші.Ромко якщо і пише то українською,а читати любить різними мовами.В тому числі і російською,на відміну від Вас ,бо ви знаєте тільки одну.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У вас карма такая. Сколько не приезжал на Украину, а тотальное пьянство меня как-то стороной обходит... боится наверное. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)