Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Я не політик. Політики для того і приходять до влади, щоб щось робити.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Мне тоже в принципе все равно "хто самостійний, а хто дурний", только вот управляемый вряд ли что сделает для этого государства, если косит глазом, в ожидании одобряют/не одобряют, только на соседнее...

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розсмішили...
    А де її докази? На її щоденний лемент? Де рішення судів... Навіть не так, де хочаб ПОЗОВИ до суду... Вона повернула титанову галузь, шельф моря, ще шось... Де позови, де винні? Бла-бла-бла... Ось можете почитати статтю хоч і 2006 року, але дуже показову... Ослбливо прізвища деяких теперішніх Йулиних "кабінетівців"...
    Шоу одної акторки... БЮТ вже давно розбігся би, але висять "дорогі мої" на гаках за ребра не гірше О.Бульби...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

І це їм вдається... Хатинки,машинки,рахунки в банках,уїкенд в Парижі,засмага на гавайських пляжах... Простому бізнесмену тре дуже напрягтись,щоб досягти такого рівня...

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

Не дотягнеться, хоч би й луснув... В бізнесі ТАКих ПРевеликих БЮТжетних грошей не заробиш...

• Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я можу розмовляти тільки логікою і фактами. А не пустопорожніми закидами типу "Йулька плахая", "шоу" і т.п.

Якщо ви знаєте - існує законодавча, судова та виконавча гілка влади. Є ще також "четверта влада" - ЗМІ. Тимошенко мала виконавчу владу, і використовувала її. Чи повернуто шельф Україні? Так. Згадуємо дочірню від американськоїї компанію Vanco Prykerchenska, що належала регіоналам, зареєстровану на чотирьох студенток, якій Ющенко дозволив розробку Чорноморського шельфу. Україна мала отримати від цього "проекту" аж 10%. Тимошенко - зупинила.
    Ну і т.д.

Чи є вона аж такою чесною? :pardon:

Поки що у мене є лише такі факти:

1)колегія із 27 суддів, вивчивши справи, зняла з неї всі обвинувачення в кількох кримінальних справах, висунутих людьми Кучми. Не 1 чи 2 судді-колядники, яких, як виявилось :scratch_one-s_head:, в Україні можна купити :haha:, а 27. Всі проголосували однаково.

2)Юлька викинула американсько-"українську" Ванко з чорноморського шельфу, тому-що держава отримувала з цього тільки 10% (міжнародна "норма - 30% ). Отже, лоббі в США могло б бути на неї зле, і "розмазати" її, як Лазаренка, тим більше, що вона працювала з ним. Але - не "розмазало". Чому? Пожаліли? Дурниця. НЕМАЄ ДОКАЗІВ. Просто немає.

3)Тимошенко постійно "рубала" будь-які "руки", простягнуті до ГТС, в тому числі й "російські", і "європейські". На Тимошенко Росія нібито мала якісь "справи" у військовій прокуратурі. І що? Чому не скористались, щоб забрати ГТС? Такий чудовий шанс натиснути! Ні - не вийшло. Тому-що ніяких документів - немає. Зовсім.

4)Росукренерго, яке належало Газпрому+Фірташу. Фірташ - фігня. Головне - Газпром. Чому вони її не "розмазали"? ТОМУ ЩО НЕ МОЖУТЬ! "Всесильний" Газпром - не може! Тільки дУрні вважають, що Європа і мало не весь світ залежить від Кремля і відібраних ним у власного народу нафти та газу! Кремль - так само залежний, якщо не більше! Бо це - сировина, продаж якої дає невисоку додану вартість! Вартість 1 тони телефонів від НОКІА - 1 000 000 євро! Вони зроблені на 97% з нафти! А вартість 1 тони нафти - 150 євро! А фірма НОКІА має майже такі самі доходи, як Газпром!
    Юлька дала Газпрому те, про що вони мріяли - спокійний транзит газу Україною, і прецизійну оплату за спожитий газ. Це, власне. і в інтересах України, чи не так? Чи варто було пихато і по-дурному сичати, як Ющенко, і в морози і заметілі залишитись без газу, ПОВНІСТЮ і НЕВІДВОРОТНО знищивши промисловість і комунальне господарство України? І так само - ослабити Європу? І так само - ослабити Росію і цим спровокувати там вже не "лаковану" диктатуру, а військову?

Тимошенко мала і має дуже сильних і впливових ворогів. І вона з ними справляється. А от "любий друзь" - став на бік ворога, і бив у спину, скільки міг. Він не міг пробачити, що вона розумніша нього. Я впевнений, що це роздивляться МИСЛЯЧІ і РОЗУМНІ громадяни України.

Останнє редагування: 6 бер 2010
    • Подобається Подобається x 9
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Згоден з кожним Вашим рядком просто тому, що саме так завжди вважав і я. Дякую.

• Подобається Подобається x 2
  8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот и логичные люди в Правительство вроде бы из физиков подтягиваются.

http://www.semynozhenko.net/ru/documents/1549/

Семиноженко уверен: настоящая отставка этого правительства произошла не сегодня, а гораздо раньше. «Команда» во главе с Юлией Владимировной давно бросила страну на произвол, занявшись собственными политическими карьерами. По сути, Украина отброшена на десятилетие лет назад– не только в экономике, но и в науке, образовании, культуре.
    «Самое страшное не только безответственность, но и безнаказанность, поэтому теперь главное не дать этим «деятелям» уйти просто так. Бывшие министры должны ответить по всей строгости «военного времени» за те руины, которые оставляют после себя. Только тогда станет окончательно ясно, где их место – в оппозиции или следственном изоляторе», - подытожил Владимир Семиноженко.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Как-то странно звучит.

Или на десятилетие или на десять ЛЕТ назад.
    Не?

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

А тут всё очень правильно.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Хм, а я думал, что это больше подходит шахтёрам, водителям, фрезеровщикам, машинистам...
    Нет?
    Всё-таки ПОЛИТИКАМ?
    А шо они такого роблять?

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Русский наверное сталиу же забывать. Еще одно преступление орандевой вдасти. :)

Трудно сейчас разобраться уже кого сажать надо. Вилимо никого не посадят. Как тольок коррупционеров за жабры, они сразу о политических притеснениях.
    И еще , слушая западные mass media, там все время Тимошенко - прозападная... Нацепили лейблы. Хотя прозападным никто имеющий отношение к олигархам быть не может.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Это брешут они.
    Эти СМИ западные.
    Научились у Российских, понимашь!
    Покрутите, Чернобылец, странички немного назад.
    Там свидомиты очень даже ругали Юлию Владимировну за её поведение при встрече с ВВП.
    Помните, когда тот про галстуки шутил, а ЮВТ подшучивала?
    Тогда свидомиты говорили, что ОНА прорусская.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Іноді, можна спробувати увімкнути свою уяву, і тоді стане зрозуміло таке. Ті хто забажав "віднімати" бізнес, насправді не такий дурень щоб взагалі працювати. Він звик лише отримувати все що забажає, котролювати, а працюють нехай ті хто звик, знов таки. Ті хто вміє це робити, у наведеному випадку, шити джинси та продавати. РЕКЕТ, чули про таке? Раджу прочитати про їхні методи, які не змінюються з часів, наприклад, Дона Корлеоне з книги Маріо Пьюзо. А оскільки рекет у нас здебільшого на сході, регіонали асоціюються саме з рекетом, і не безпідставно. Звідти і побоювання, що розповсюдять на всю Україну.

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

І мені про краватку теж не сподобалася, і про президентів нашого та грузина, коли Ваш Путін шкірився, теж не сподобалася догодлива реакція Тимошенко. І взагалі навіщо вона тоді до Сочі їздила, і що підписувала такого начебто важливого і так урочисто? Здається піар. Може я щось пропустив, але де результат?

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Проблему возвращения в парламент и большую политику Семиноженко попытался решить на редкость бездарным для ученого способом. На выборах 2006-го был всего один блок, объединявший безыдейное посткучмовское болото, не успевшее прибиться к Ющенко или Тимошенко, и втихаря презираемое Януковичем – Народный блок Литвина. Семиноженко взяли туда под практически непроходным 40-м номером. читати весь текст якщо маєте час на таке лайно.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Годі Вам "танцювати на кістках". Може Янукович просто сказав Ющенко, що повбиває діток, скажімо ядом?... І тоді жодна людина не встоїть... Ще скажіть, що таке неможливо?

13. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно неможливо.
    Но, Данило, я Вас понимаю.
    Такой удар, такой удар.....

14. VasMT

Це не можливість, а реальність... А ще перед сніданком він душив по 20-30 бджіл та розмальовував тарганів білою фарбою і спостерігав, як ВОНИ розбігаються...

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

данило, вы клоун, или вы живете в Австралии. Рекет что во Львове, что в Киеве, что в Урюпинске одинаков. Я уже 20 лет работаю в коммерции, куча друзей занимаются бизнесом и никто не платит бандитам. Платят чиновникам

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Принаймні Ющенко не був підлабузником, "рабом підніжкою, грязью Москви". Янукович же демонструє з першоі ліпшої нагоди своє блюзнірство.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

І за то йому обіцяли дати "званіє"

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Такі посадовці і є бандити. Відтепер, коли донецькі узурпують владу по всій Україні, підприємцям доведеться всюди платити данину саме донецьким можновладцям. І це є бандитизм, "азаровщина" у маштабі України, проти якого і слід, і варто боротися. То хто клоун? Чи може Ви вважаєте такий порядок Януковича прийнятним? І не треба мені "чісати", буцімто помаранчеві та біло-червоні такі точно. Таке лайно - тільки з Донбасу. Зараз мені додадуть карму люди які згодні, а Вам буде видно хто правий. Підрахуйте і тоді буде видно.

• Подобається Подобається x 7
  19. VasMT

Поки що я бачив тупість Пасічника і Хіхікання Йулі...
    Нате вам в карму... Я колись розказував про свого старого колєгу з податкової... Про ваших пАмаранчових щурів багато розповідав...

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Потрясающе, вы действительно в это верите? И вы предыдущие 5 лет сталкивались с честными ментами, судьями, налоговиками, пожарными и теперь боитесь донецких.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)